İçeriğe Yönlendir

Mondeo 4 - Double Teyp Sonrası Sorun


İhsan Yıldırım

Recommended Posts

İhsan Yıldırım
(düzenlendi)

Arkadaşlar merhaba,ikinci el cyclone cihaz aldım bugun montajını yaptık fakat direksiyondan sadece ses açıp kapatabiliyorum,convers ekranında da cihaz görünmüyor maalesef. Aracın soketi direk teype takıldı.Zaten focus connect mondeo aynı teypbi kullanıyor.güç kablolarından hiç birisini bağlamadı takan arkadaş.canbus un çalışması için eksik bir kablo mu var acaba bilgisi olan var mıdır? Yani canbus için büyük soket hariç bir bağlantı gerekiyor muydu?

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İhsan Yıldırım

maalsef bir kaç yere daha sordum multimedyaların çoğu convers ekranı ile bağlantı sağlayamıyor ama yabancı forumlarda bunu başaran kişiler var acana nasıl yaparım bilgisi olan varmıdır?

en azından eskisi gibi cd de müzikler arasındaki geçişi radyo ekranını tekrar getirebilsek süper olur

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

can bus bağlantısı aldığınız teybe uygun olması lazım yani teybin can bus özelliği yoksa ekranda bilgilere ulaşamazsınız. 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Sadece ana kablo bağını takmak yetmiyor. Arkada birde direksiyon tuşlarınınında kullanılabilmesi için bir kablo var onuda teybe takmalıydılar. 

 

3.5mm jack gibi L bir soket.  Bu arada Convers ekranda eskisi kadar fazla seçenek olmayacaktır malesef.

 

Ben MK4 'te 4 çeşit teyp kullandım, Sony ve Çin Malı teypte Convers ekran tamdı. Pioneer 9220 ve Zenec NC3811 de Convers ekranda teyp seçenekleri yok ama tuşlar aktif.

 

Hatta şuan Zenec kullanıyorum BT arama tuşları vs bile aktif. Çok uyumlu çalışıyor, klima daki yaptığım değişiklikleri ekranda gösteriyor vs. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İhsan Yıldırım
(düzenlendi)

Hocam kullandığınız zenec marka sony deki gibi radyo ve cd arrasında geçiş sağlıyormu ? Convers ekranında çalan müziği filan görebiliyormusunuz.? Birde kullanmış olduğunuz markanın tam modelini filan söyleyebilirmisiniz? ben çok araştırdım servis cyclone takıyor diye yuzde yuz uyum vardır diye aldım fakat tam  bir hayal kırıklığı yaşadım convers ekranı ile uyumsuzluğu nedeniyle sırf bu yüzden teypten soğudum :/

tarihinde İhsan Yıldırım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...