İçeriğe Yönlendir

Kocaeli İçindeki Akaryakıt İstasyonu


M.Fatih Yüce

Recommended Posts

M.Fatih Yüce

Merhaba,

Kocaeli outlet center yada oto sanayi yanında ana yol üstünde Class isimli şirketin istasyonu var.Yaklaşık 1,5 yıl oldu açılalı ve fiyatları piyasanın % 15 civarında hep altında. Bir kaç sefer 50 tl.lik mazot aldım bir fark göremedim ama adamakıllı depoyu fulleyipte denemeyede cesaret edemedim. Buradan yada bu firmadan devamlı alan varmıdır ? İnternette araştırdım net bir şey yazan yok herkes bir şeyler yazmış ama adam gibi inceleyen olmamış herzamanki gibi...Aynı şekilde kocaeli Sakarya arasındada buradanda ucuz satan yerler var ama onlar gibi değil burası, koskoca şehrin göbeğinde iş yapıyor...

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

İstanbul da göztepe e5 üzerinde de var. Ama hiç cesaret edip alamadım. Maceraya gerek yok bence

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Sizinki iyi cesaretmiş üstadım. Ben kış mevsiminde LPG kullanmaya bile çekiniyorum kısa mesafeden dolayı. 70 li yılların Mercedes’i olsa kızartma yağı bile koyarım ama sıfır arabaya aynı tankerden boşalttıklarını görsem bile koymam herhalde adı sanı belli olmayan bir yerden. 

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Fatih Abi, dediğin yeri bilmiyorum ama ben yolcu taşımacılığı yaparken uzun yol yaptığım zamanlar da, güvenilir olan joil falan yerlerden alıyordum hiç bir sıkıntı olmadı ama ben tecrübeli abilere soruyordum şu taraftayım nereden alayım diye..  esk te iskontolu alıyorduk %7 dışarda böle bir durum olmayacağından o ucuz maztlardan aldım hiç bir farkta görmedim, opet koysam farkediyordum ama onlarda farkta yaşamadım. gerçi şu da var; o zamanlar genel bir indirim olmuyordu 3,5 falandı mazot, şimdi shell den mesajlar geliyor yüzde 5 indirim vs. önemli olan isatyonun güvenirliği, marka ikinci planda gibi.. gerçi sen marka ayırmıyorsun abi:=)

Yorum bağlantısı
Erhan Güler

ben 1.5 tdci focus aracıma bursa yolundayken aldım 40 tl lik denemek için,anında aracın sesi değişmişti,gürültülü ve sarsıntılı çalışıyordu,bir an önce depoyu boşaltmaya çalışmıştım, bir daha tövbe ettim. Ben kullanmam ve tavsiye etmem,ama kullanana da karışmam kendi düşüncesidir. Euro6 olduğu için de benim aracın motoru belki ondan böyle de olmuş olabilir bilgim yok sadece tahmin.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Servis işi yapan pek çok arkadaş indirimli olduğu için pacific , class, sanoil gibi yerlerden alır hatta benim aracını kullandigim arkadaşın en az 6_7 aracı sürekli sanoil den alıyordu bir sıkıntı olsa kullanmazdı .Yalnız biraz kalın olduğunu biliyorum o kadar

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Yolumun üzerinde var 3 depodur kullanıyorum bir fark göremedim ne çekişte ne tüketimde ne de seste 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...