İçeriğe Yönlendir

Autotriz Türkiye Ödüllü yarışma


Buğra Höngül

Recommended Posts

Buğra Höngül

Merhaba arkadaşlar Autotriz Türkiye sayfası ödüllü bir yarışma düzenlemiş bende forumla paylaşmak istedim 1. Yarışmacıya 2 Gün 5 Yıldızlı otelde tatil 2.ve 3. Yarışmacıya Autotriz nano polisher kit set olarak 2.0 4.ve 5. Yarışmacıya autotriz nano polisher kit 2.0 %50 indirimli olarak veriliyor en parlak fotoğraflarımızı atalım hediyeler belki forumdan arkdaşımıza gelir Herkese Başarılar dilerim


https://www.seramikaplama.com ilgili link
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

kişiler için değil, ustalar içinmiş sanırım :

 

(marka/firma fark etmeksizin) Türkiye genelinde bulunan tüm; araç temizlik noktaları, uygulama merkezleri, car care istasyonları, amatör veya profesyonel bir şekilde hizmet sağlayan işletmeler...

Çok kıymetli ustalarınız / teknisyenleriniz tarafından müşteri araçlarınıza uygulamış olduğunuz en iddialı; pasta cila, boya koruma, nano koruma, hybrid koruma veya seramik kaplama vb. uygulamasının 1 fotoğrafını yükleyin eşsiz ödüllerin sahibi siz olun.

#eniyiustabenim

Autotriz Türkiye olarak, Car Care sektörüne destek olmaya devam ediyoruz. Hazırlamış olduğumuz yarışma ile amacımız; Profesyonel Araç Temizlik sektörünü bir nebze olsun heyecanlandırmak, farklı şehirlerde bulunan işletme ve ustaların birbirlerini tanımasına yardımcı olmaktır.

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Benim işlem yaptığım bir araç yok maalesef :) Fakat senin aracınla başardıkların oylamalarda hakettiğin yeri almanı sağlamış. Dayanamadım oyumu verdim :) Ben olmasam da forumumuzun bu konuda medarı iftiharı olan sana desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar.Linki paylaşayım da siz de oy verin:

 

https://www.seramikaplama.com/yarisma?contest=photo-detail&photo_id=1112

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Buğra Höngül

Destekleriniz için çok teşekkür ederim [emoji4] ödülümüz geldi saolun var olundec2c7e063952eeb0a62d40feedf275e.jpg

  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...