İçeriğe Yönlendir

En büyük Subaru, Ascent Los Angeles Fuarı’nda tanıtıldı


Ergün Kol

Recommended Posts

Ergün Kol

En büyük Subaru, Ascent Los Angeles Fuarı’nda tanıtıldı

 

Subaru, yepyeni direkt enjeksiyonlu ve turbo beslemeli benzinli bir motora sahip, 3 sıra oturma kapasitesi sunabilen, markanın en büyük SUV modeli, Subaru Ascent’i 2017 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtıyor.

 

en-buyuk-subaru-yollara-cikiyor.jpg

 

Subaru, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda, 7 kişilik oturma kapasitesi ve dev boyutlarıyla “En Büyük Subaru” unvanını kazanan yeni SUV’sini tanıtıyor. Subaru Ascent adındaki yeni modelde yeni geliştirilen turbo beslemeli, direkt enjeksiyonlu 2.4 litrelik bir boxer motor kullanılıyor. 3 sıra oturma kapasitesiyle ailelerin tercihi olması beklenen Subaru Ascent, görüntüsüyle heybetli ve yetenekleriyle benzersiz olmayı hedefliyor.

 

Ascent, Subaru’nun yeni Subaru Global Platformu üzerinden yükseliyor. Subaru’nun ABD Indiana’daki fabrikasında üretilen Ascent, 2018 yılından itibaren sadece Kuzey Amerika pazarında satışa sunulacak.

 

 

Subaru’nun “Dinamik ve Dayanıklı” tasarım felsefesine göre şekillendirilen Ascent, geniş çamurlukları ve heybetli radyatör ızgarasıyla markanın simetrik sürekli dört çeker felsefesini vurguluyor. Önde 2, ortada 2 ve arkada 3 kişilik oturma kapasitesiyle Subaru’nun en fazla yolcu taşıyan aracı konumuna gelen Ascent, tüm yolcuları için geniş alan sunuyor.

 

https://www.ototeknikveri.com/haber/11566/en-buyuk-subaru-yollara-cikiyor

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Motor kapasitesi büyük olunca bizde çok ilgi görmez bu araç, ama meraklısı almak ister. Zaten sadece Kuzey Amerika pazarında sunulacakmış.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ergün Kol

2.500 cc benzinli motorla yılda 2 tane satmaları bile mucize olur. Bu nedenle Türkiye'ye getirmezler. Ancak arka sırada 3 koltuk olması ve simetrik 4x4 sistemi ile oldukça etkileyici bir araç olmuş.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...