İçeriğe Yönlendir

Mk3 Emme Manifoldu Piston Ağzı Aşınması


Ahmet Güzel

Recommended Posts

Ahmet Güzel

İyi aksamlar herkese. 2004 model 2.0 ghia lpgli mondeo aracım var 1 ay önce emme manifoldu klapelerini degiştirdik. aracın çekişinde bi degişme olmadıgı ıcın şüphe duyup tekrar kontrol ettik. klapeleri açıp kapatan plastik pistonun yerinden cıktıgını gördük. yerine otutturduk fakat stabilize yolda tekrar yerinden cıkıyo aşınmadan dolayı. Buna nasıl bişey yapabiliriz. resmi yükleyemiyorum siteye o yüzden link koydum bakıp yardımcı olursanız sevinirim..(plastık olan sarı parçayı yani klapeleri aç kapa yapan kolu tornada yaptırmayı dusundum ama. 12 bin nufuslu biyerde oldugum ıcın teknik sıkıntılar yasıyorum.

Bir sorum daha olacak, komple manifoldu sokmeden bu kısmı sokebılırmıyız. bogaz kelebegini ve bir kac hortumu cıkarıp kendimize calısma alanı yaratıp ?

https://hizliresim.com/Md6nvM  resimin oldugu link bu işaretledigim yerden sarı kafa pistonun içinden cıkıyor.

Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu

Aynı sorun bende vardı. Sarı ve siyah plastik birbirine geçen parçalardan bahsediyorsunuz. Ben tel ile birbirine bağladım zannediyordum. Taa ki motor açılana kadar. Motor açılınca ustam ikisininde tam ortasından geçecek şekilde delip içinden tel geçirip bağlamış sağolsun. Manifold açılmadan o parçalar çıkar mı bilmem?

Yorum bağlantısı
Ahmet Güzel

Aynen irfan abi bende o sekılde bıseyler dusundum ıkı tarafıda delip karsıdan karsıya ince pim gbi bişey takaym die bakalm pzrtesı bırakcam ustaya

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...