İçeriğe Yönlendir

2013 Fluence Icon 1.5 EDC Almalı mıyım?


Furkan Kibar

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Vazgeçilmiş. Ama yazayım.

Garantisiz filodur bu.
Bi ara Servet’ler de firmaya bu şekilde alıyordu.
Bu sebeple servise girmemiştir.

Yorum bağlantısı
Furkan Kibar

Teşekkür ederim herkese tekrardan, Aracın şanzumanında sıkıntı var gibi idi 1 ve 2 geçişlerindeki farkı bizim araçlara göre biraz farklı olduğu için çok yorumlayamıyacağım standartını bilmediğim için ancak 5 ile 6. vitesde sıkıntı olduğu belli idi vede aracın kilometresi muhtemelen düşürülmüş. Şimdi benim yorumum olacak ama biraz ben alacağım aracın sahibinede bakıyorum, ve güvenilmezdi o yüzden hiç sıcak bile bakamadım araca önceki konuşmalarımız aklımdaydı :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
49 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Garantisiz filodur bu.

Artık kalmadı abi. Getirmiyor Renault böyle. En azından son aldığım bilgi bu yöndeydi, yine dönmedilerse bu kararlarından bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Gök
15 saat önce, Ebrar Tüfek yazdı:

Bir önceki aracım 2012 makyajsız kasa privelege sunroof anahtarsız giriş çalıştırma yokuş kalkış navi mercekli bi xenon vs full  1.5 dci edc vites olan modeliydi. 180 binde aldım 189 binde sattım şanzıman arızası çıkınca galeriye verdim. Edc vites 1 den 2 ye geçerken yavaş hızlanmalarda sallıyordu özellikle klima açıkken daha çok oluyordu aracı gerçekten almayı düşünüyorsanız vites kutusuna öok dikkatli baktırın bahsettiğim sorunları yaşayan bi arkadaşım 11 bin tl ye yakın masraf yaptı.  şuanda kullandığım c elysee 1.6 dizel manuel yazılımlı olmasına rağmen fluence daha çok yakıyordu güvensiz dengesiz bi araç ben olsam başka bi model bakardım yinede sizin tercihiniz. 

güvensiz ve dengesiz bir araç olarak değerlendirmenizde  tam olarak şikayetiniz neydi ?   

 

mesela c elysee bu konuda karşılaştırırsanız daha mı üstündür sizce ?

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
12 dakika önce, Ali Gök yazdı:

güvensiz ve dengesiz bir araç olarak değerlendirmenizde  tam olarak şikayetiniz neydi ?   

 

mesela c elysee bu konuda karşılaştırırsanız daha mı üstündür sizce ?

 

C elyse ile karşılaştırmak gerekirse benim elysee almak gibi bi planım yoktu aslında fluence şanzıman arızası verince apar topar takas ettik galeriden üstüne verip bu aracı aldım şimdi gidiş olarak elysee daha iyi gidiyor yakıt olarak elysee daha az yakıyor fluence 150 den sonra rüzgardan dolayı yolda çok geziyor elysee de aynı şekilde hafifliğinden dolayı gezinti yapıyor bu arada elysee 1090 kg ağırlığında bir araç çok çok hafif benim c elysee i alma nedenim fluence ı acil olarak satmam gerektiği için satışını bekleyemedim takas denk geldi direk verdim gitti o anda başka araç olsa onunla takas olurdu 3 e 5 e bakmadım evimde hastam var araç 2 kere yolda şanzıman arızası verince güvenip kapımın önünde tutamadım açıkcası bu arada fluence en dolu paketiydi privelege donanım full artı full ama şuanki elysee de sis lambası dahi yok kapak jant araç 2017 model makyajlı kasa 13 binde aldım işin içine mecburiyet girince donanım vs bakmadım açıkcası çünkü 190 bin km ye gelmiş fransız aracına 10 bin tl den fazla masraf yapmak bana saçma geldi o paranın yarısı kadarını fluence ın üstüne ekleyip sıfıra yakın araba aldım ben c elysee i fluence dan daha iyi bi araç olduğu düşündüğüm için almadım zaten donanım olarak asr esp cruise hız limit var araçta sadece. 

Bundan önce 2011 renault koleos ve 2009 peugeot 308 model aracım oldu fluence elysee e göre değil ama diğer 2 aracıma göre güvensiz ve dengesizdi biraz daha ucuza çok harika bir 308 alabilirsiniz gerçekten ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. fluence hafif ve uzun olduğu için arkadan daha kolay kayıyordu şanzıman kronik 1 den 2 ye geçişi çok sıkıntılıydı ve bendeki 1.5 dci 110 hp olan modeliydi emsallerine göre çok  hantal ve yakıtı da kendi aracım için konuşuyorum koskoca qashqai aynı motora sahip dayımda var aylarca kullandım şehir içi 5.5 civarı yakıyor ben o fluence ı 7 den aşşağıya indiremedim şuanda elysee ile 5 litre yakıyorum . Genel olarak bana hiç güven vermeyen kapımın önünde durmasından rahatsızlık suyduğum bi araçtı fluence ile ilgili başka bi sorunuz varsa yanıtlamaya çalışırım hayırlı günler 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...