İçeriğe Yönlendir

Megane 2 SW Hakkında


Muhammed Furkan Yılmaz

Recommended Posts

(düzenlendi)

enjektörde bi sıkıntı yoksa katkı flan atma. sorunsuz çalışan sistem birden bozulur bişe olur başına iş alırsın ( bozulma ihtimali olabilir sağlam iken )    zaten çok az yakıyor araban benim  40 binde fluance vardı hiç 5 litre yakmadı istanbulda 7 ş dışında 6 6.5 kısaca yakıtın zaten süper.

 

expertizdeki arkadaşın %65 çıktı dediğine aldanma saçma sapan bir değer o söylediği hiçbişey ifade etmez. kafanı takma ona   .   5 litrenin altında yakan bir dizel de yok yahu dünyada anlamadım ben neden yakıtına göre satabiliriz dediğini  elektrikli değil araba sonuçta bir motoru var :) 

 

debriyaj balatası bitikse değişirsen bariz güçlenir araba

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin
(düzenlendi)

Haklısınız hocam babam büyük araç seviyor diye genelde sw gibi büyük araçlar alıyor. Bundan önce 2010 doblo 1.3 mjet i vardı(almadan öncede çok ısrar etmiştim doblo alma ticaretle uğraşmıyoruz bişey yapmıyoruz yılda bir muayne vs vs diye bagaj büyük diye almıştı :) ) şehir içi 9-10 litre yakıyor diye sattık. Ş.içinde bu araçta 8-9ları görürse satarız diye söylemiştim. Şehir dışı 5 litre yakan bi araçtan insan haliyle şehir içi max. 6.5 filan bekliyor şuan yol bilgisayarı 7-7.5 arası gösteriyor ondan belki satarız diye demiştim :) bir yandanda normal mi acaba diye düşündüm düşünüyorum Ankarada Çankayada oturuyorum buraların yokuşlarıno bilen bikiyor her yer yokuş :D

tarihinde Gurur Aytekin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Gurur Aytekin
(düzenlendi)

Herkese iyi günler dilerim. Start-stop ve yol bilgisayarı tuşuna aynı anda basınca bizim megan 2’lerde test moduna alıyor. Araç test modunun sonunda “panne capteur huile”(fransızcadan türkçeye çevirdiğimde yağ sensörü arzası olarak çıktı).Aracı normal kullanırken servis ışığı ya da yol bilgisayarında bir hata çıkmıyor sadece test modunda gözüküyor arza. Bu parça nedir ne işe yarar değiştirmek gereklimidir ? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

tarihinde Gurur Aytekin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yağ basıncında eksiklik, okuyamama olsa anında yol bilgisaarında yazardı bunu. Muhtemelen önceden kalmış, CLIP ile silinmemiş bi arıza bu. Renault yetkili servisinde CLIP ile bağlanıp kontrol edilebilir durum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...