Mustafa Cerci 172 Oluşturuldu: Nisan 13 iki gun musait zamanim oldu a4 un yagini suyunu filtrelerini on arka balatalari degistirdim tabiki bu esnada aracin egr vanasindan hatiri sayilir yag sizdirdigini fark ettim hazir firsat bulmusken sokup bakayim neden bu sizinti olmus diye ve iste sonuc temisleye bildigimi temizledim ama arac biraz zor calisti biraz silkeledi sonra duzeldi iste resimler https://youtu.be/T54lTVmpmkY 1 İletiyi paylaş Mesajın linki
Ali Cihangiroğlu 12.576 Nisan 13 gönderildi eline sağlık, yalnız araba fena 1 İletiyi paylaş Mesajın linki
Mustafa Cerci 172 Nisan 14 gönderildi 12 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: eline sağlık, yalnız araba fena tesekurler ali bey İletiyi paylaş Mesajın linki
Okay Kaygusuz 217 Nisan 14 gönderildi (düzenlendi) cok fazla cıkmıs işte bu kurumdur. yurtdısı vidyolarında izliyorduk hep böyle derken arac yurtdısıymış türkiyede yakıt ozaman oralardan dha kaliteli sanki Nisan 14 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 1 İletiyi paylaş Mesajın linki