İçeriğe Yönlendir

Lamborghini Aventador SV ile Terzo Millennio Konsept Birleştirildi!


Sefa Şerif

Recommended Posts

Sefa Şerif
(düzenlendi)

Lamborghini Aventedor SV, tasarımcı Fabio Puddu ile yenilendi!!!

 

lamborghini-aventador-sv-nin-yeni-yuzune

 

İtalyan şirket Lamborghini sanırız kavram değişikliğine gidebilir. Tamamı keskin ve sivri hatlardan oluşan model gamını alışık olmadığımız bir türe çevirebileceğinin sinyalleri veriliyor. Tasarımcı Fabio Puddu, Aventador’u daha yenilikçi olan konsept model çizgilerinden ilham alarak çizmiş.

 

Geçen sene gösterilen ve tamamı elektrikli olacağı söylenen Terzo Millennio konsept aracın şimdi modellere ilham kaynağı olduğunu anlıyorum. Çizgileriyle geleceği yansıtan otomobil, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü ile ortaya çıkarılmıştır. Ayrıca bahsettiğimiz şirketle Lamborghini 3 yıllık bir sözleşme imzalamıştı.

 

Sunulan Render Aventador SV’yi Daha Hızlı Göstermiş

 

lamborghini-aventador-sv-nin-yeni-yuzune

 

Tasarımcı Fabio Puddu işe ön kısım parçalarını silmekle başlamış. Baştan yapılan yeni grafiklendirmede ön fasya, farlar, tampon yapısı, hava öğeleri vb. eski Aventador’u yansıtmayacak hale getirilmiş. Terzo Millennio’ya baktığımızda Puddu’nun kılavuzunun ne olduğunu görürüz. Yalnız karoserin yan ve arka kısımlarında neredeyse hiç değişiklik yapmadığı dikkatimi çekiyor.

 

Kırmızı kaporta rengine uygun jantları saymaksak, kapı arkası hava girişleri ve çamurluk yapıları aynı. Değişim olarak yeni Aventador SV’yi yerde tutmaya yarayacak rüzgarlık, daha sistemsel ve büyük tasarlanmış.

 

“Kuralları Yeniden Yazacak” Sloganıyla Gelen Terzo Elektrikli Motora Sahip Olacak

 

lamborghini-aventador-sv-nin-yeni-yuzune

 

İtalyan firma her ne kadar bu zamana kadar elektrik konusunda görünen ataklar yapmasa da, zamanı geldiğinde dünyaya ayak uydurmak zorunda kalacak. Performansların atmosferik ve turbo beslemeden alınarak EV araçlarına geçtiğini biliyoruz. Tesla’nın drag yarışları bunun en büyük ispatı. Terzo Millennio tarafına kafalarımızı çevirdiğimizde de markasının bitirme tezini görebiliriz.

 

Lambo, yeni konsept aracını tanıtırken her bir tekerleğe güç verecek elektrikli motorlardan bahsetmişti. Bizlerde, motorun sonrasında üreteceği ve hesaplayamadığımız torklarını düşünüyoruz! Lamborghini, konsepti için düşündüklerini güncel yol araçlarına aktarırsa, işte asıl kapışma o zaman başlayacak!

 

 

Haber Kaynak: https://paratic.com/lamborghini-aventador-sv-terzo-millennio-tasarim/

 

 

 

tarihinde Sefa Şerif tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...