İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - 2012 1.4 Teyp Sorunu


Hüseyin Ertekin

Recommended Posts

Hüseyin Ertekin

Merhabalar, geçtiğimiz günlerde 2012 1.4 dizel trend aldım. Alırken teybinde sorun olduğu söylendi. Servise gidilip baktırılmış lehimle ilgili bir sorun varmış halledilmiş. Bir süre çalıştıktan sonra tekrar çalışmaz olmuş. 

Orta ekranda Hoşgeldiniz ekranında takılı kalıyor. 2-3 defa kendi kendine radyo çalıştı, sonra sustu. Çalışınca frekans değişimi yaptım, menü çalıştı, sonra sustu, susunca gene hangi ekranda kaldıysa orda takılı kaldı. Radyoyu kapa aç yaptım gene hoşgeldiniz ekranında takılı kaldı. 

Bir de radyo kapalıyken de aniden radyo çalışmaya başladığı da oldu. Bundan anlayacaj iyi bir teyp tamircisi veya elektirkçi tavsiyeniz var mı?

 

4. Levent Sanayi mahallesi civarında oturuyorum. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Ertekin
10 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

servise gidin elektrikçiye değil

Peki servis anlamında Maslak noname buna bakar mı acaba? 

Yoksa Ford servise mi gitmeli 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Ertekin

Bugün hem Osman ustaya uğradım, kafamdaki birkaç şeyle beraber teyp olayını sordum. Bakmadıklarını söylediler. Teyp konsolunu kardeşimle sökmüştük zaten, teyp üzerinde net1 elektronik bandı vardı. Gene maslak sanayideydi o da. Oraya uğradım. Teybi bırakmam gerektiğini, yazılım atılacağını o zaman düzeleceğini söylediler. Tanıdığım elektrikçiye gittim sonra, o da benzerini söyledi. Servise git yazılım yüklesinler şeklinde söyledi. Yarın sabah servise randevu almıştım başka bir işlem için, bunu da soracağım bakalım ne diyecekler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Servis bişey yapmaz buna, sanmıyorum.. elektronikçiye gidin.. net1 galiba doğru adres. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Ertekin

Teybi Net1'e bıraktım. Beslemesinde sorun varmış. Bir de usb girişinde bir sorun vardı. Onun da çözümü için parça bekliyoruz bakalım. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...