İçeriğe Yönlendir

Full+ Full Tourneo Connect

Ömer Yüce

Recommended Posts

Ömer Faruk Yılmaz
6. Arka yarım açılır camla arka sürgülü kapının arasındaki aracın gövde rengi olan bölgeyi Siyah parlak folyo kaplatılarak bütün bir görüntü sağlandı ( 40 TL)

Hocam biraz pahalı olmuş saki :unsure:

diğer işlemlerden şu kapı kilit yerlerindeli siyah yuvarlakları boyatmak güzel fikir :) siyah çok göze batıyor..Krom kaplama almak istemiyorum... Aslında araç renginde gri folyo bulabilirsek hem daha ucuz olur hemde geri dönüşümüm mümkün olur.. Denemek lazım folyonun nasıl durdugunu..Elinize sağlık

Yorum bağlantısı
Ömer Yüce
Hocam biraz pahalı olmuş saki :unsure:

diğer işlemlerden şu kapı kilit yerlerindeli siyah yuvarlakları boyatmak güzel fikir :D siyah çok göze batıyor..Krom kaplama almak istemiyorum... Aslında araç renginde gri folyo bulabilirsek hem daha ucuz olur hemde geri dönüşümüm mümkün olur.. Denemek lazım folyonun nasıl durdugunu..Elinize sağlık

Pahalı olması ilerde solup çizilmiyecek düzeyde olmaması içindi. Çok fazla folyo var piyasada en iyisini aldım.

Dİğer dediğinize gelince çok iyi fikir denebilir ama sürücü tarafında kilit var ve onu olmadı sökemedik onun iiçin böyle yaptık. Yani folyo işini düşündüm :D

Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz

evet kilit olan yer sıkıntı yaratabilir benim aklımada gelmişti :good1: elinize emeğinize sağlık o zaman gönlünüze göre olmuştur inş. :)

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...