İçeriğe Yönlendir

Kayıp Anahtar


V.Ceyhun Emir

Recommended Posts

V.Ceyhun Emir

Aracın anahtarı kaybolur ve sonrasında da araç çalınırsa sigorta şirketinin ödeme yapmamak gibi bir durumu oluyormuş duyduğuma göre, anahtar kaybolursa bu yüzden kilitleri değiştirmek gerekir mi?

Yorum bağlantısı
Bayram Bekman

dogrudur ceyhun bey!! allah korusun arac calınırsa kasko para odemez!! eger polıcenızde anahtar kaybını oderız dıyen bır madde varsa zaten anahtar+kılıtlerı kaskodan degıstırırsınız!! benım basıma gelmıstı! 500 ytl'yı kasko odedı,bende uzerını verdım! galıba toplam 515 ytl gıbı bırseydı..

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

bildigim kadarıyla kasko ödeme yapmak için yedek anahtarı istiyor ikisi birden verilmezse sanırım ödeme yapmazlar

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Evet arkadaşlar...

Çalıntı araçta birinci şarttır anahtar..

Anahtarın nasıl kaybolduğunu biliyorsan ona göre hareket et...

Örnek; denize düşürdüysen, kilitleri değişmene gerek yok. bitane daha anahtar yaptır.. Ama çanta falan çaldırdıysan yada ne bileyim işte seni arabanı bilen biri aldıysa kilitleri yada kilitlerin şifresini değiştir...

Yorum bağlantısı
Özcan Kılıç

benim bildiğim kadarıyla da anahtar önemli.

Ama garanti kasko( yeni adı Eureuko gibi birşeydi) anahtar kaybında haber vermeniz gerekir, yedek anahtar kaybından dolayı hiç bir şey yapmıyoruz dediler. bilgilerinize..:)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Eureuko kaskoyu ben de yeni dumuştum. Aslında iyi bir taktik yapmışlar. Ivır zıvır ları ödemeden,yedek araç derdine girmeden sadece hasarı karşılıyorlar. Fiyatları da oldukça makul ama şirketi tanımıyorum henüz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...