İçeriğe Yönlendir

İzmir toplantıları artık burada

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Ali Tütün
arkadaşlar

http://www.cartlandcarting.com/carting.htm

bunu inceleyin.dediğim gibi çiftekumrular veya patlıcan yada marko paşada bişeyler yenir sohbet edilir.sonra dediğim go-kart çok yakın 2 dk oraya kayarız.hem orası elit biyer sanayi usulu değil.yani hanım çoluk çocuk gelebilir.hem izliyici yeri falan aydınlatmada güzel.ama fotgraf çekmek için en güzel yer balçova migros yada selway alışveriş merkezi.orada büyük direkler ve sarı ışık var acayip güzel çıkar fotolar.bende trimpod var getiririm isteyen olursa

mustafa beyin dediği yer güzel okey oynama için salonu va langırt masasıda bulunmakta yanlız pisstte kayması çok zevkli oluyor bilgilerinize

gokart fiyatları

5 dk 10ytl

10 dk 17 ytl

bayramda binmiştim

Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit

süper güzel haberler bunlar :fiuw: yemek konusundada netleşelim.cuma kalabalık olacağını düşünelim lütfen ona göre saat ve mekan seçimi yapalım yemek için.birde ilgili cartin yerinden org yapan arkadaşlar yer ayırtırsa süprizlerle karşılaşmayız son anda.bence kişi listesi yapalım ....sayı belli olsun....

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Go kart, okey, langırt vs. bence hafta sonu olmalı akşam işten kaçta çıkarız naparız belli olmaz hafta sonu olsun gündüz olsun sorunsuz olsun derim.

Yorum bağlantısı
İbrahim Sarp Doğan

izmir toplantısı,izmir toplantısı.izmir toplantısı.

yıllar geçti üzerinden, yapmıştık bir kere sanırım.

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
izmir toplantısı,izmir toplantısı.izmir toplantısı.

yıllar geçti üzerinden, yapmıştık bir kere sanırım.

Aklıma ilk gelen İkea buluşması ve iftar yemeği :fiuw:

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

go kart işinde tecrübem yok, daha önceden deneyimi olan arkadaş rezervasyonu üstlensin derim, aksi halde gölet için hava hala güzel :fiuw:

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

go kart işi yaş oldu herhalde, gidip ayarlamak gerekecek, ben tanımam;

yeni önerim, cuma trafiğine yakalanmamak için yine gölet, ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

gokartta sorun olacağını sanmam mutlaka yer olur ama ben yarın incir altına gidebilirim gittiğimde konuşurum gene

bu arada ben görünürde 5 kişi geleceğim toplantı eşli olsun cuma olsun saat sorun olmaz hem ertesi günü tatil

inciraltında tercih çok dışarıda yemek yenir oradan gokart alanına toplanırız.

amaç beyi söylediği yerler dışında inciraltı turkuazdada yemek yiyebiliriz .

araçlrı özdilek otoparkında parkedip istediğimiz yerede geçe biliriz

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Gölette Uyar Ama Kapalı Olsun Bebişle geleceğiz Malum :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

ali bey, sizden haber bekliyoruz, ön rezervasyon yapalım, turkuazdan da fiyat alabilirseniz iyi olur, teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

turkuaz self servis olan bir yer ve çok büyük her tür yemek mevcut yer sorunu olmaz açık alan kapalı alan falan. fiyat konusunda her çeşit yemek olduğu için her bütçeye uyar diye tahmin ediyorum

gokart alanında ise oyun salonu falan olacak bir inceleyeyim yarın gidebilirsem sayıları alalım ama

gokart araç sayısı 6 ila 8 arası falan olacak

ben 5 kişi olacağım

cuma akşamı saati ayarlayalım 20:00 den önce olacağını sanmam anca herkes toplanır.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Hafta sonu olsa daha iyi olmazmı?

Muhittin bey Çocukla falan gelicek hem çok geçe kalamaz sanırım e zaten 8den öncede toplanamayız bence cumartesi olsa daha iyi olur.

çankayadan işten çıkıcam (kaçta olcağı belli değil 10da çıktığım bile olmuştur) karşıyadan eşimi alıcam ondan sonra inciraltına gelicem. siz dağılana kadar gelmiş olurum herhalde :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

onur, sensiz olmaz bu iş, c.tesi bana uyar, 2 kişiyiz, ama çoğunluk cuma derse sen uy :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Ya tabiki çoğunluğa uyarım, sadece iş yerim belli olmuyo olurda bi iş çıkarsa yapabileceğim bişey yok.

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
(düzenlendi)

Arkadaşlar isterseniz en temiz pazar yapalım bu organizasyonu ama diğer önerilerede elimden geldiği kadar uyarım...

tarihinde Emre G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

bize pazar da uyar, hemde çok güzel olur, öğlen buluşulur, vs...

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
(düzenlendi)

Herkes Çoğunluk Diyor.

Tarih 26 Ekim Pazar Olmuştur :)

(askerlik başa Bela)

Ben Yazana Kadar Pazar a Geçmiş Konu

evet sayı Alalım

Ben 2,75

tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Tütün
(düzenlendi)

şimdilik 3 kişi ilerleyen günlerde değişebilir 5 gibi

onur yaktın beni bir pazar uykum vardı öğleden sonra saat 3 e kadar falan eh artık orada sana sarılır uyurum

tarihinde Ali T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Tütün

tahminlerimi söyleyeyim 13:00 sularında incir altında turkuazda denecek

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...