İçeriğe Yönlendir

İzmir toplantıları artık burada

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Emre Gülşen
Benim katılıp katılamayacağım belli olmadığı için ben açmayayım. Malum, çocuklar izin verirse geliyorum.

Arkadaşlar İzmir toplantısını sabote etmeyelim lütfen...... :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Tütün
inşallah en kısa zamanda Türkiye geneli toplantısı olurda diğer illerdeki arkadaşlarımızla tanışırız..

emre serin gel bence sen bu hızla yurt dışına bile gidersin diye düşünüyorum zamanı tuturmak zor

mehmet abi sen en iyisi bul bir futbol sahası yılbaşı partisi yapalım biz fordclub yılbaşı partiii gibi

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Spor salonu olsun.Malum bu sene yılbaşı kışa geliyor,üşürüz açık havada. :nazar:

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
Spor salonu olsun.Malum bu sene yılbaşı kışa geliyor,üşürüz açık havada. :seytan:

Geçen sene ne güzel Temmuzda idi yılbaşı :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Tütün
Geçen sene ne güzel Temmuzda idi yılbaşı :nazar:

+99999

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
emre serin gel bence sen bu hızla yurt dışına bile gidersin diye düşünüyorum zamanı tuturmak zor

mehmet abi sen en iyisi bul bir futbol sahası yılbaşı partisi yapalım biz fordclub yılbaşı partiii gibi

Valla ben bugünkü ekiple Antartika'da bile toplanırım....

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Valla ben bugünkü ekiple Antartika'da bile toplanırım....

Temmuz'da gidin şimdi soğuk olur oralar..:seytan:

Şaka bir yana...

Toplantı iyidir...

Ankara uyudu bu sene.. Doğru dürüst bir toplantı yapamadı :)

Şöyle bir Cumartesi gününe denk getirilse güzel bir toplantı yapılsa bende cumadan gelsem ne kadar güzel olur.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Ankara uyudu bu sene.. Doğru dürüst bir toplantı yapamadı

Şöyle bir Cumartesi gününe denk getirilse güzel bir toplantı yapılsa bende cumadan gelsem ne kadar güzel olur

Çok coming soon. Şenlikten sonra biraz ara verelim dedik. :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Tütün
Temmuz'da gidin şimdi soğuk olur oralar.. :seytan:

Şaka bir yana...

Toplantı iyidir...

Şöyle bir Cumartesi gününe denk getirilse güzel bir toplantı yapılsa bende cumadan gelsem ne kadar güzel olur.. :nazar:

mehmet abi izmire gelceksen hemen toplanırız hazır kıta seni bekliyoruz bizi artık kimse dağıtamaz toplandık artık bir kere...

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen
mehmet abi izmire gelceksen hemen toplanırız hazır kıta seni bekliyoruz bizi artık kimse dağıtamaz toplandık artık bir kere...

Mehmet Abi her zaman bekleriz tarih ver hemen toplanalım...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Temmuz'da gidin şimdi soğuk olur oralar..:seytan:

Şaka bir yana...

Toplantı iyidir...

Şu aralar orası karanlık.Malum 6 ay gece. :)

Gelme konusunda ciddi isen toplanırız tabiki.Işıl abla gelir birazdan toplantı organizatörü olarak.Vişnelikte yemeğe hazır olun ama.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İzmir zor dostlarım... çocuklar ile 4 saatin üstündeki yollar kasıyor beni...

Ankara uyuma...

Kışa daha çok :nazar:

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Gelen Giden Selam Yollayan Herkese Teşekkürlerimi Bir Borç Bilirim.

İyi Bir Toplantı Oldu. Birdahakine Mükemmelini Yaparız. Karting Dışında :selo: Herşey Çok güzeldi.. ;)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

maho, sen bizim çakma minardi takımına gel ;) , oğlanı onurun takımına ver

Yorum bağlantısı
Tülin Keskin

öncelikle eşlerimize tüm bayanlar adına teşekkür etmek istiyorum onların bu güzel iletişim ortamı olmasaydı sanırım böyle bir dostluk ortamından haberimiz olmayacak ve mahrum yaşayacaktık!Mumteşem bir gündü bu kadar sıcak ve sevimli insanları bir araya toplayabilmek doğa üstü güç gerektirir bence...İnanılmaz eğlendik herkese teşekkür ediyorum kendi adıma.Bu arada jest olayına gelince rica ederim arkadaşlar umarım beğendiniz sevgiler!;)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

ablam, tülin profesyönel takı tasarımcısı, tüm bayanlara takı armağan etti, bu arada necat tayfasını erken çıktıkları için yakalayamadık, takıları baki ;)

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Benim Oğlana Teklif Yağıyor, McMersedes ,Forrori, bakalım değerlendiriyoruz..

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Ancak fırsat bulabildim. Herkese çok çok teşekkürler. Annem Ayla, Kardeşim Belkıs, Birtanem Nilayımla çok keyifli bir gün geçirdik.

Karting aracına sığamayacağımı düşündüğümden yarışa katılmadım. Katılsaydım hiç şansınız yoktu :) Özminardi kozvört takımından teklif gelirse seve seve katılırım ayrıca :kafa:

Benim fotoğraf makinamdan da bir kaç poz var, onları bu akşam ekleyeceğim.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Birdahakine Drag falan yapalım kendi araçlarımızla go-kart kesmiyor. toplantı olayını aştık artık :kafa:

Yorum bağlantısı
Ali Tütün

onurcum ozaman senden bir tablo yapmanı istiyoruz

kimde hangi araç var 0-100 ü kaç sn kç bg bunları listele ondan sonra piste de çıkarız.

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
ya fikir go-card fikri benden çıktı ben gelemedim işe bak yahu :p

mustafa, nöbet işi ters oldu, bende üzüldüm, ama 1 aya kalmaz yeniden toplanacağız

onur, komtanın oğlana bir el atıver, hatta el ver, ben kimseye çarpmadım, bana arkadan çarptılar :D

necat, hedayelerin bende,

emre, cuma akşamına ne dersiniz, onurlar müsaitse onları da alak

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...