Emre Gülşen 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 Benim katılıp katılamayacağım belli olmadığı için ben açmayayım. Malum, çocuklar izin verirse geliyorum. Arkadaşlar İzmir toplantısını sabote etmeyelim lütfen...... Yorum bağlantısı
Ali Tütün 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 inşallah en kısa zamanda Türkiye geneli toplantısı olurda diğer illerdeki arkadaşlarımızla tanışırız.. emre serin gel bence sen bu hızla yurt dışına bile gidersin diye düşünüyorum zamanı tuturmak zor mehmet abi sen en iyisi bul bir futbol sahası yılbaşı partisi yapalım biz fordclub yılbaşı partiii gibi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 Spor salonu olsun.Malum bu sene yılbaşı kışa geliyor,üşürüz açık havada. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 Spor salonu olsun.Malum bu sene yılbaşı kışa geliyor,üşürüz açık havada. Geçen sene ne güzel Temmuzda idi yılbaşı Yorum bağlantısı
Ali Tütün 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 Geçen sene ne güzel Temmuzda idi yılbaşı +99999 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 emre serin gel bence sen bu hızla yurt dışına bile gidersin diye düşünüyorum zamanı tuturmak zormehmet abi sen en iyisi bul bir futbol sahası yılbaşı partisi yapalım biz fordclub yılbaşı partiii gibi Valla ben bugünkü ekiple Antartika'da bile toplanırım.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 Valla ben bugünkü ekiple Antartika'da bile toplanırım.... Temmuz'da gidin şimdi soğuk olur oralar.. Şaka bir yana... Toplantı iyidir... Ankara uyudu bu sene.. Doğru dürüst bir toplantı yapamadı Şöyle bir Cumartesi gününe denk getirilse güzel bir toplantı yapılsa bende cumadan gelsem ne kadar güzel olur.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 Ankara uyudu bu sene.. Doğru dürüst bir toplantı yapamadı Şöyle bir Cumartesi gününe denk getirilse güzel bir toplantı yapılsa bende cumadan gelsem ne kadar güzel olur Çok coming soon. Şenlikten sonra biraz ara verelim dedik. Yorum bağlantısı
Ali Tütün 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 Temmuz'da gidin şimdi soğuk olur oralar.. Şaka bir yana... Toplantı iyidir... Ankara uyudu bu sene.. Doğru dürüst bir toplantı yapamadı Şöyle bir Cumartesi gününe denk getirilse güzel bir toplantı yapılsa bende cumadan gelsem ne kadar güzel olur.. mehmet abi izmire gelceksen hemen toplanırız hazır kıta seni bekliyoruz bizi artık kimse dağıtamaz toplandık artık bir kere... Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 mehmet abi izmire gelceksen hemen toplanırız hazır kıta seni bekliyoruz bizi artık kimse dağıtamaz toplandık artık bir kere... Mehmet Abi her zaman bekleriz tarih ver hemen toplanalım... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 Temmuz'da gidin şimdi soğuk olur oralar..Şaka bir yana... Toplantı iyidir... Ankara uyudu bu sene.. Doğru dürüst bir toplantı yapamadı Şöyle bir Cumartesi gününe denk getirilse güzel bir toplantı yapılsa bende cumadan gelsem ne kadar güzel olur.. Şu aralar orası karanlık.Malum 6 ay gece. Gelme konusunda ciddi isen toplanırız tabiki.Işıl abla gelir birazdan toplantı organizatörü olarak.Vişnelikte yemeğe hazır olun ama. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ekim 2008 Paylaş 26 Ekim 2008 İzmir zor dostlarım... çocuklar ile 4 saatin üstündeki yollar kasıyor beni... Ankara uyuma... Kışa daha çok Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 27 Ekim 2008 Yazar Paylaş 27 Ekim 2008 Gelen Giden Selam Yollayan Herkese Teşekkürlerimi Bir Borç Bilirim. İyi Bir Toplantı Oldu. Birdahakine Mükemmelini Yaparız. Karting Dışında Herşey Çok güzeldi.. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 27 Ekim 2008 Paylaş 27 Ekim 2008 maho, sen bizim çakma minardi takımına gel , oğlanı onurun takımına ver Yorum bağlantısı
Tülin Keskin 27 Ekim 2008 Paylaş 27 Ekim 2008 öncelikle eşlerimize tüm bayanlar adına teşekkür etmek istiyorum onların bu güzel iletişim ortamı olmasaydı sanırım böyle bir dostluk ortamından haberimiz olmayacak ve mahrum yaşayacaktık!Mumteşem bir gündü bu kadar sıcak ve sevimli insanları bir araya toplayabilmek doğa üstü güç gerektirir bence...İnanılmaz eğlendik herkese teşekkür ediyorum kendi adıma.Bu arada jest olayına gelince rica ederim arkadaşlar umarım beğendiniz sevgiler! Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 27 Ekim 2008 Paylaş 27 Ekim 2008 ablam, tülin profesyönel takı tasarımcısı, tüm bayanlara takı armağan etti, bu arada necat tayfasını erken çıktıkları için yakalayamadık, takıları baki Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 27 Ekim 2008 Yazar Paylaş 27 Ekim 2008 Benim Oğlana Teklif Yağıyor, McMersedes ,Forrori, bakalım değerlendiriyoruz.. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 27 Ekim 2008 Paylaş 27 Ekim 2008 Ancak fırsat bulabildim. Herkese çok çok teşekkürler. Annem Ayla, Kardeşim Belkıs, Birtanem Nilayımla çok keyifli bir gün geçirdik. Karting aracına sığamayacağımı düşündüğümden yarışa katılmadım. Katılsaydım hiç şansınız yoktu Özminardi kozvört takımından teklif gelirse seve seve katılırım ayrıca Benim fotoğraf makinamdan da bir kaç poz var, onları bu akşam ekleyeceğim. Yorum bağlantısı
Onur Demir 27 Ekim 2008 Paylaş 27 Ekim 2008 Birdahakine Drag falan yapalım kendi araçlarımızla go-kart kesmiyor. toplantı olayını aştık artık Yorum bağlantısı
Ali Tütün 27 Ekim 2008 Paylaş 27 Ekim 2008 onurcum ozaman senden bir tablo yapmanı istiyoruz kimde hangi araç var 0-100 ü kaç sn kç bg bunları listele ondan sonra piste de çıkarız. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 27 Ekim 2008 Paylaş 27 Ekim 2008 ya fikir go-card fikri benden çıktı ben gelemedim işe bak yahu mustafa, nöbet işi ters oldu, bende üzüldüm, ama 1 aya kalmaz yeniden toplanacağız onur, komtanın oğlana bir el atıver, hatta el ver, ben kimseye çarpmadım, bana arkadan çarptılar necat, hedayelerin bende, emre, cuma akşamına ne dersiniz, onurlar müsaitse onları da alak Yorum bağlantısı
Recommended Posts