Nuri Başer 22 Aralık 2008 Paylaş 22 Aralık 2008 biran önce düzelttirmekte fayda var.. zaten araç bu halde muayeneden geçemez.. TÜV şasi ve motor no kontrolü yapıp rapor tutuyor.. trafikte problem yaşamamak için, bağlı olduğunuz trafik şubesine başvurun.. muhtemelen bir dilekçe ile birlikte başvuru sonrasında gerekli araştırmalar yapılmasına müteakiben ruhsatınız revize olur.. bir de nasıl farkettiniz?? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2008 Paylaş 22 Aralık 2008 Yeniden Ek1 formu düzenlenir.. Araç yeniden tespite girer.. Ruhsat değişir... Muayene yaptıracağınız zaman yaptırın.. Zaten tespit ederlerse muayeneyi yapmazlar.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 22 Aralık 2008 Paylaş 22 Aralık 2008 Arkadaşlar merhababenim bir sorunum var Arabamın saşe no ile ruhsattaki saşe no da bir harf fazlası var ruhsatda tek "A" olacağına iki tane var yanyana trafiğim de güngörende muayenem 2008 martda oldu ne yapmam lazım acil bilgi verirseniz sevinirim. Muayene anında farkedilmedimi.? Bence aracınızın bağlı (Kayıtlı)Olduğu şube müdürlüğüne gidip değişimini talep edin. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 22 Aralık 2008 Yazar Paylaş 22 Aralık 2008 Muayene anında farkedilmedimi.? Bence aracınızın bağlı (Kayıtlı)Olduğu şube müdürlüğüne gidip değişimini talep edin. aahhh eski muayeneler.. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 22 Aralık 2008 Paylaş 22 Aralık 2008 Trafik şubenize gidin onlar sizi yeniden muayene istasyonuna yönlendirecekler ve şase ve motor no tespiti isteyeceklerdir. Muayene istasyonunda form dolduruyorlar ve tekrar trafik şubesine gittiğinizde yenilenen ruhsat yaprağınızı veriyorlar(tabii ücreti mukabilinde).Ve o işlemi bir an önce yaptırın bence Yorum bağlantısı
Burhan Düver 22 Aralık 2008 Paylaş 22 Aralık 2008 ayni sorun bendede vardı .şase de w olan harfi ruhsata v yazmışlar .aracı üzerimize alırken muayeneye girdiğimizde kontrol eden teknisyen söyledi işlemi basit teknisyen bir yazı ile karayollarının bir şubesine yönlendirdi (tespit için)karayollarına ilgili şubeye gidiyorsun tespit yapıp motor no şu şase no bu diye bir yazı veriyor bitiyor benim ruhsat değiştiği için artı bir masrafım olmadı ruhsatın değişecekse ruhsat masrafın olur.uğraşma ver bir takipciye halletsin.bu tespitler için bir ücret falan istememişlerdi .takipciye verirsen şu bu ücreti derse aklında olsun Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Aralık 2008 Paylaş 24 Aralık 2008 peki otomatik vitesin ruhsatta yazılı olması gerekir mi şayet kasko yaprken düz vites otomatik vites fark ediyo kaskoyu yapan kişiye dedim ruhsatta yazmıyo diye yazması lazım dedi pert durumunda yada şanzımanda kaza durumunda sorun çıkarırlar dedi tüpü işletirken memura dedim otomatik yazın diye bişi farketmez dedi hangisi doğru Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2008 Paylaş 24 Aralık 2008 peki otomatik vitesin ruhsatta yazılı olması gerekir mi şayet kasko yaprken düz vites otomatik vites fark ediyo kaskoyu yapan kişiye dedim ruhsatta yazmıyo diye yazması lazım dedi pert durumunda yada şanzımanda kaza durumunda sorun çıkarırlar dedi tüpü işletirken memura dedim otomatik yazın diye bişi farketmez dedi hangisi doğru Ruhsatta otomatik vitesin yazılacağı bir bölüm yok.. Ancak araç tipinin tam ve doğru olarak yazılması gerekir.. Araç otomatikse de araç tipinde bu belirtilmiştir.. . Örnek; 1,6 Ghia Sedan 1,6 Ghia Sedan OV Bakınız modeller Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2008 Paylaş 24 Aralık 2008 Bence gerekir.. Çünkü teknik değişiklik yapıyorsun.. Teknik değişikliğide bildirmek zorundasın.. Ha kim farkeder nasıl farkeder o da ayrı konu.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts