İçeriğe Yönlendir

Polis itirafları

Tolga Gören

Recommended Posts

Ersin Karaca
çocukken en sevdiğimiz şeylerden birisi seyyar manavlardı, adam ne zaman aracı ( genelde skoda yada anadol) terk edip kahveye gitse derhal mikrofona geçip" otuz beeeeş, sağa çek" diye bağırırdık, araçların hepsi sağa çekip dururdu

:rolleyes::):p

Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

Kusura bakmayın arkadaşlar ama buda alıntıdır:) Maksat yüzümüz gülsün...

kadikoy kusdili'ndeki dort yol agzinda trafik çok sikisik oldugu için surekli polis otosu bekler. trafik polisleri megafonla bagirarak trafigi idare ediyolar iste. neyse bagiriyo eleman

-phkkk pıhhhk "34 ....723 lutfen saga çek"

o sirada ordan geçmekte olan oteki trafik otosu megafonla espiri yapiyor bunlara:

- "lutfenini yiyim senin, bu ne kibarlik lan mistafaa

Yorum bağlantısı
Tolga Gören
Bir tadığımın akrabasının başına gelmiş bu olay :

Akrabası bmwsini deniyomuş.hıza dikkat etmemiş HIZ 211 le radara girmiş polis ilerde çekmiş aracı sağa .Tanıdığın akrabası polise yalvarıyor abi lütfen bi güzellik yap diye ama polisin verdiği cevap şu: olum demiş hadi 111 le girseydin bişi yapabilirdik demiş sonra yazıvermiş cezayı...

Bunun gibi bir hikaye de bende var:

Yıl 1994 sanırım Vectraların o güzel kasasının en çok talep edildiği yıllar... Ehliyeti yeni almışım, arabada kızlar var diye basıyorum. Radarı gördüm ama artık çok geçti! :)

İleride çevirdi tabi polis, ehliyeti istedi önce ruhsatı istemeden. Baktı ehliyete, durdu ve sonra beni alkışlamaya başladı ve ardından şunları söyledi:

- Bravo Tolgacım, 200 küsur sürat, günün rekoru sende!

ve ardından ruhsatı istedi! :s

Yorum bağlantısı
Serkan Öz
Bacanak anlattı:Bu sene, Eskişehir çıkışında radara girdiğini farketmiş...Çevirmeye gelmeden; yol kenarındaki restorana girip, olabildiğince oyalanarak, yaklaşık 1 saat sonra tekrar yola çıkmış...İlerde polis noktasındaki polis kenara çekmiş:''Hocam geç geldin ama hoşgeldin'' demiş...

Bundan bana da oldu, radarı geç farkettim çektim hemen sağa beklemeye başladım 2 dakika sonra kapalı kasa büyük bir tır geldi, tırın arka sol köşesine mümkün olduğu kadar yaklaşıp çevirme yapılan yerde de tırı solladım. Sonuç; polis beni farketmedi bile :i-ih:

Yorum bağlantısı
Yılmaz Kaçar
Bundan bana da oldu, radarı geç farkettim çektim hemen sağa beklemeye başladım 2 dakika sonra kapalı kasa büyük bir tır geldi, tırın arka sol köşesine mümkün olduğu kadar yaklaşıp çevirme yapılan yerde de tırı solladım. Sonuç; polis beni farketmedi bile :nazar:

valla güzel taktik.. tebrikler...

Yorum bağlantısı
Murat Aldağ

Slm arkadaşlar.. Bende başımdan yaşanmış bir anı anlatacam; Haber merkezinde çalışan bir arkadaş mobese marifetiyle bir kavşakta görev yapan trafik ekibini anons eder;

-Merkez 54... diğer kanaldan görüşelim (Diğer kanal tali bir kanal getir götür kanalı)

-54... anlaşıldı merkez. diyerek diyerek kanala geçer

-Merkez 54... yoğunluk var mı? (orada bir basın açıklaması olacak merkez onu soruyo)

-54.... ııııı ııhhh anlaşılmadı (çok şaşırmış bir vaziyette)

-Merkez 54.... yoğunluk var mı diye soruyorum...

-54... anlaşılmıyo merkez telefon ile geliyorum.

Trafik ekibi 155 i arar.

Trafikçi ;Abicim nereden gördün yavv

Merkez ;Neyi gördüm kardeş

Trafikçi ;Abi bide soruyon orada dolmuşçuyu durdurmuştum tam sen anons ederken ondan bi tane 10 Luk aldıydım kamera o kadar detaylı gösteriyor mu?

Merkez;?????

Yorum bağlantısı
Mehmet Barın
Bundan bana da oldu, radarı geç farkettim çektim hemen sağa beklemeye başladım 2 dakika sonra kapalı kasa büyük bir tır geldi, tırın arka sol köşesine mümkün olduğu kadar yaklaşıp çevirme yapılan yerde de tırı solladım. Sonuç; polis beni farketmedi bile :lol2:

Bundan bana da oldu ama sonradan posta!

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
Arkadaşlar önceden söyleyeyim hepsi alıntıdır!

Pek çoğunu da müthiş bir polis olan Antalya Emn. Md. Feyzullah Arslan'dan aldım. ( "Polisin Hatıra Defteri" diye bir de kitabı var)

Yer Bahariye, İstanbul. Ana yoldan geçmekte olan bir polis arabasındaki

megafondan bir anons yükseliyor:

"X plakalı aracın sahibi, lütfen hareket ediniz."

Karşı taraftan geçmekte olan diğer bir polis arabasının megafonundan duyulan anons ise şu:

"Lütfenini yiyimm Mistafaaaa."

-----------------------------------------

Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken

'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or...pu var. Tamam.' diye bir telsiz anonsu gelmiş. Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer ucundaki memura

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Bi olayda babamın başına gelmişti.

Kendi İş makinası kullanır yer çankaya da işlek bir cadde. Girmesi gereken yer karşı caddedeki bir sokak ama önce U yapması lazım. İşin kolayı ters yöne girip sokağa kıvrılmak. Babamda ters yöne girer tam sokağa girecekken polis arkada biter.

Polis. Hemşerim naapıyorsun burda ters ters gidilir mi koca caddede.

B:Ne yapalım koca makina nasıl dönsün bu kavşaktan?

Polis: Nasıl dönerse dönsün isterse ilerdeki kavşaktan dönsün. Ver anahtarı bağlayacağız makinayı.

B. Alın memur bey çekin greyderi bağlayın götürün.

Polis greydere biner önünde 12 tane levye 2 tane vites kolu anlam veremediği şeyler ve yerini bulamadığı anahtar yeri. Anahtar elinde makinadan bağırır. Nerden Çalışır bu?

Babamda gösterir çalıştırır. Ama polis memuru makinayı yerinden kaldıramaz o sinirle iner makinadan.

P:Al kardeşim al götür şu makinayı uğraştırma beni...

Yorum bağlantısı
Tamer Terzi
(düzenlendi)
Bacanak anlattı:Bu sene, Eskişehir çıkışında radara girdiğini farketmiş...Çevirmeye gelmeden; yol kenarındaki restorana girip, olabildiğince oyalanarak, yaklaşık 1 saat sonra tekrar yola çıkmış...İlerde polis noktasındaki polis kenara çekmiş:''Hocam geç geldin ama hoşgeldin'' demiş...

bu olayı aynen bende yaşadım.

polis hoşgeldin falan demedi.

eskişehir yolunda ankara girişinde benzinlik girişinde radar varmış.. bende gayet masum benzinliğe istirahat için girdim. tam girerkende radarı fark ettim ama tabii girme pozisyonuna kadar iyice yavaşlamıştım ve radarı görünce "iyi yırttık " diye dünmüştüm. 45 dk kadar yemek molası ve istirahatten sonra yola çıktım ki daha 300 m kadar sonra çevirmede çevirdiler. polis gayet kibar bi şekilde "iyi günler yaklaşık 45 dk kadar önce 138 km hızla radara girdiniz ve sanıırım 45 kadar istirahat ettiniz " dedi. ve yediğim yemeğin üzerine tatlı olarak 204 tl ceza yazdı.

o gün bu gündür tatlı yemiyorum.

tarihinde Tamer Terzi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Dimitri Hristofyas

Birebir şahit olduğum bir olayı bende paylaşayım.Sevdiğim bir dostum var yeni polis oldu o tarihte.Görevdeyken yanına uğradım hal hatır sormak için.Enteresan bir komiseri var.Bunlara elinde ekranı problemli kah göstern kah göstermeyen bir cep telefonuyla bir ufak çocuk geldi.Muhabbete bakın ondan sonra:

Polis abi bu telefona bakabilirmisin bozuldumu ne??

Komiser bizimkinin elinden teli alıp bir göz attı ve çokbilmiş bir edayla:

Lan olm at gitsin mürekkebi bitmiş bunun!!!

Yorum bağlantısı
Emrah Musalli

ben de yarıyıl tatili dönüşünde daha dün 265 tl ceza yedim. erzincan girişin de 128 le radara girmişim. polis arabası karşıdan geliyordu biraz geç farkettim ama radarı kurmaya yeni gidiyor herhalde diye yavaşlamadım. meğer radar hareket halinde de açıkmış. ilerde çevirdiler. yalvardım yakardım olmadı. bari düşük ceza yazın dedim yine olmadı. espri olayına gireyim dedim onun da tutmayacağını düşündüm. rüşveti de kimseye yedirmem. sonuç ödenmesi için ceza beni bekliyor şu anda. bu ara da hayatımın ilk cezası... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Sina Güran

Çevirmelerden birine girdim bir ara, normalde hızlı gitmem fakat o gün keyfe keder biraz hızlı girdim viraja ve polis çek sağa dedi. Alkol vs sorduktan sonra evrakları istemeden "bu araba ne" dedi. Bende "tahmin et" dedim. "Pejo mu" dedi. Bende "bilemedin, ford fiesta, gidiyorum" dedim. "Ne biçim fiesta bu, hadi git" demişti. :D

Yorum bağlantısı
Tolga Gören
Çevirmelerden birine girdim bir ara, normalde hızlı gitmem fakat o gün keyfe keder biraz hızlı girdim viraja ve polis çek sağa dedi. Alkol vs sorduktan sonra evrakları istemeden "bu araba ne" dedi. Bende "tahmin et" dedim. "Pejo mu" dedi. Bende "bilemedin, ford fiesta, gidiyorum" dedim. "Ne biçim fiesta bu, hadi git" demişti. :)

O nasıl bir diyalog ya? Süper valla! :D

Yorum bağlantısı
Sina Güran
O nasıl bir diyalog ya? Süper valla! :D

:)

Tamamen doğaçlama :)

Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı

Beyazıt metdanında yürüyorum,çok kalabalık bir güvercin sürüsü ve onlara yem atan insanlar..Meydandaki ağacın altındada bir ekip otosu..Kuşlar biraz fazlalaştı ve ekip otosundan duyduğum anons..Fuuf Fuuf, kuşlar!! Dağılın!! :rofl:

Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan

Bu geçtiğimiz pazar akşamı oğlumu yurda bıraktıktan sonra yanımda esnaf olan sucu arkadaşla dönüyoruz dereyolunda çevirme var asayiş kontrol bizide çevirdiler (yeni polisleri daha çok seviyorum daha bozulmamışlar)memur elinde kağıt torba dolu akide şekeri yiyor ve evrak istedi verdim sonra memura devlet vatandaşına şeker ikram ediyor herhalde dedim memur torbayı olduğu gibi bana uzattı sağol dedim bana ve arkadaşıma birer tane aldım torbayı geri verdim ehliyetimi kontrol ederken -sen gümüşhanelimisin ? dedi evet dedim yanındaki diğer memura seslendi - gel lan bak bu senin hemşerin.biz gülüştük memur geldi yanımıza biraz muhabbet oldu sonra nerden geliyorsunuz ne iş yapıyorsunuz dedi ben esnafım yanımdaki arkadaşımda su iştasyonu var dedim polis arkadaşıma -ya bizim evede bi su göndersene dedi arkadaşda - tamam abi yarın dükkana bi uğra hem çayımızı iç hemde abone yapalım dedi

ordan ayrıldık 500 metre gitmedik arkadaşın elemanı aradı. -abi arabayı çevirdiler muayene yok bağlayacaklar .

nerdesiniz dedi arkadaş meğer hemen bizim arkamızda bizi çeviren ekip, ordan döndük çevirme yapılan caddeye bakan sokakta onları görür vaziyette sokakta durduk. ve arkadaşa dedikki onlardan biri gümüşhaneli ona telefonu ver telefon açıkken arkadaş bağırıyor abi hanginiz gümüşhaneli biz gülüşüyoruz -memur diyorki ne gümüşhanesi filan çocuk kıvranıyor bizimde tek tanıdığımız gümüşhaneli başka bilgi yok neyse zor bela adam telefonu aldı durumu izah ettik bir su aboneliği muhabbeti ile çocukları kurtardık ve ordan ayrıldık yanlarına gitsek yolunacağız belli... yurdum polisi anlayışlı seviyorum ya .. :rofl:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

maslak'ta şirketten çıktım, çok yoğun trafik, bilen bilir ayazağa'ya inen yolu...oradan ara yoldan ING bank'ın önüne fırlayan biri polisinde önüne fırlamış oluyor...anında ufak bi siren ve anons "fuuf, arkadaşım ne ayak, benden daha çok mu acelen var, anlamadım ki.." biz arkadaşlarla yere yattık tabe

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emrah Musalli

alıntıdır:

Bankamatik sırasındaydım. O sırada bir trafik polis otosu geldi. Banka önündeki park etmiş arabanın plakasını anons etti. Önümdeki şahıs para çektiğini, arabayı hemen çekeceğini işaretlerle polise anlatmaya çalıştı.

Polis ortalığı yıkan anonsu patlattı:

" Yüz milyon fazla çek, ceza yazdık! "

:)

Yorum bağlantısı
Gürkan Keskin
alıntıdır:

Bankamatik sırasındaydım. O sırada bir trafik polis otosu geldi. Banka önündeki park etmiş arabanın plakasını anons etti. Önümdeki şahıs para çektiğini, arabayı hemen çekeceğini işaretlerle polise anlatmaya çalıştı.

:nazar:

süperrrrrrrrrrrrr

Yorum bağlantısı
Dimitri Hristofyas
alıntıdır:

:nazar:

Yok Artık:) Ama hakkaten süper:) :):(

Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri
Başımdan Geçen olayı Anlatayım

Tatilin Birinde Emmimin Oğlu (Hep Böyle Derim) Sağolsun Beni Otobüse Bırakmak İçin Otogara Kadar Geldi. Adamda Ehliyet Mehliyet Yok,Hatta Kimlik Bile Yok. Neyse polis Durdurdu

-Ehliyet ? (Bu Arada Emmimoğlunun Adı Ramazan Malum Benimki Muhittin ve benim ehliyetim var)

Emmimoğlu kıvrak bir hamleyle

-Ramazan Ehliyetimi versene, dedi (resmen apıştım ama verdim)

polis aldı derken uzaktaki araçta anons

-ramazan ramazan utanmaz adam yinemi aynı numara

:):rofl:

Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir

bacanağımın arabasını dalamandan muğlaya vizeye götürüyorum radara girmişim, polisler ilerde durdurdular. bacanakta akşamdan ruhsatın içine 50 ytl koymuştu muğlada lazım olur diye, bende içinden alma gereği duymamıştım. polis ruhsatı istedi,verdim. bana dönerek (elli ytl yi işaret ederek) "şunu alır mısınız?" dediğinde felaket mor olmuştum, hiç unutmuyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...