Kaan Aydın 8 Mart 2009 Yazar Paylaş 8 Mart 2009 Ürünün ana sitesi olan http://www.xcarlink.com/show_info.asp?product_id=350 da uyumluluk tablosuna göre 4050 RDS ve 5000RDS uyumlu görünüyor, genelde focus 2 lerde kullanılan 5000 C ve 6000 serisi şu anlık desteklenmiyor sanırım, soket farkından dolayı... Ama siz yine de bir sorun belki üretilmiştir. Cihaz gerçekten çok güzel bir ürün cd changer gibi çalışıyor , direksiyon kumandasının tüm özellikleri kullanılabiliyor... Bilgi için http://www.xcarlink.com ve http://www.xcarlink.com.tr den bilgi alabilirsiniz. Türkiye sitesinde ford için fazla bilgi bulamayabilirsiniz çünkü ford versiyonu henüz Türkiyeye getirtilmedi... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 Güzel bi ürün. Web sayfasını da beğendim oldukça açıklayıcı şekilde yapılmış.Fakat fiyatı düşecektir eminim. Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 8 Mart 2009 Yazar Paylaş 8 Mart 2009 Fiyatının çok fazla düşeceğini sanmıyorum çünkü bu ürün universal bir ürün değil yani her araca uymuyor , cd changer çıkışı uygun olmalı. Ki kaldı ki cd changer ara bağlantı kablosunu bulmak çok zor diye biliyorum... O yüzden şu fm transmitter olayı gibi fiyatta çok aşırı düşüş olacağını pek sanmıyorum... Not: Videolar çektim ilk mesajıma ekleyeceğim birazdan... upload ediyorum.. Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 8 Mart 2009 Yazar Paylaş 8 Mart 2009 XCarLink Ford Tanıtım Genel 3 dk 31 saniye ( Şarkı geçişleri , direksiyon kumandası ve cihazın kendisini ) http://video.google.com/videoplay?docid=-7267208982410340396 XCarLink Ford Tanıtım CD/Radyo Geçişi 26 saniye ( CD ve Radyo geçişi) http://video.google.com/videoplay?docid=3981859207240426066 Sayın modlarım bu videoları ilk mesajıma da eklerseniz sevinirim... Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 Süper..Güle güle kullanın..Çok hoşuma gitti.. Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 Çok güzel. Güle güle kullanın.Bir ara ben de kafayı takmıştım bu ürüne. Hatta Çin'den getirtmeyi bile düşünmüştüm. Böylelikle en azından pot'lu 5000 de çalıştığını görmüş olduk. Acaba nereye koydunuz araçta. Kablo ve konnektör de beraberinde geldi mi. Montaj fotoları da varsa yayılarsanız süper olur.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Mart 2009 Paylaş 9 Mart 2009 Bende beğendim ürünü.Fiyatının biraz daha düşeceği garanti çünkü başka marka ve modellerde çıkacaktır.Ford ürünlerinin Türkiyede olmaması kayıp.Hayırlı uğurlu olsun.. http://www.oemautosound.com/c-86-ford-auxi...-converter.aspx Bu adreste buna benzer hatta sanırım daha fazla özelliği olan ürünler mevcut.Bakmakta fayda var.İngilizecesi kuvvetli olanlaryardımcı olurlar artık. Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 9 Mart 2009 Yazar Paylaş 9 Mart 2009 Acaba nereye koydunuz araçta. Kablo ve konnektör de beraberinde geldi mi. Montaj fotoları da varsa yayılarsanız süper olur.. Eklemiş olduğum videoda nereye koymuş olduğum görünüyor. Cihaz torpido gözünde duruyor. Kablo ve konnektör de beraberinde geldi mi. Montaj fotoları da varsa yayılarsanız süper olur.. Ford uyumlu olarak istediğinizde zaten ucundaki soket ford'un cd changer girişine uyumlu olarak geliyor. Yapacağınız şey teybi yerinden çıkartmak (kablo felan sökmeyin sadece yerinden çıkartın), xcarlink cihazını torpidoya koyup soketini de iç taraftan geçirip( iç taraf dediğim torpido gözünden ön paneli sökmeden teybin olduğu yere ulaşabiliyorsunuz) teybin arkasındaki cd ghanger soketine takmak. Hepsi bu. Yani arabanın sadece teybini yerinden çıkartıyorsunuz harici bir vida bile sökmüyorsunuz. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 9 Mart 2009 Paylaş 9 Mart 2009 Güle güle kullanın.. Fakat; 5000'nin uyduruk ses çıkışında tat vermez bence.. Bu fiyata yine en iyisi kaliteli bir mp3 çalar alıp takmak.. Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 9 Mart 2009 Paylaş 9 Mart 2009 Peki İngiltere'den getirtmekte gümrükte takılma vs. sorunu yaşanmadı mı hiç? Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 9 Mart 2009 Yazar Paylaş 9 Mart 2009 Güle güle kullanın..Fakat; 5000'nin uyduruk ses çıkışında tat vermez bence.. Bu fiyata yine en iyisi kaliteli bir mp3 çalar alıp takmak.. Teşekkürler haklısınız ama ben ses çıkışına pek meraklı değilim açıkçası her zaman orjinallikten yanayım o yüzden böyle bir çözüm uygun geldi nedense, aslında bi pioneer + iyi bir ses sistemi en güzeli ama arabanın orjinalini bozmayı pek istemyiorum... Peki İngiltere'den getirtmekte gümrükte takılma vs. sorunu yaşanmadı mı hiç? Hayır sorun yaşamadım, fatura tutarı 100 euro altında olan hiçbir kargoda sorun yaşamazsınız... Ama dikkat edin herşey dahil 100 euroyu geçmemeli , yani ;ürün + kargo ...vs ek tutarların hepsinin tutarı 100 euro dan fazla olmamalı... Benim paket 192YTL ye tekabül ediyor o da 100 euro nun altında bi tutar... Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 9 Mart 2009 Yazar Paylaş 9 Mart 2009 Kargo hariçtir. 100 avronun üstünde olanlarda ise %10'luk bir vergi kesilip ürün yine verilir. Ben kargo dahil diye biliyordum şu ana kadar hiç 100 euro nun üstünde alış veriş yapmadığım için kesin bilgim yok... Ama mantık olarak fatura tutarına bakılıyor ve genelde kargo ücreti de faturaya dahil ediliyor doğal olarak kargo dahil olmuyor mu? Yoksa ben mi yanlış yorumluyorum ? + 100 euro yu geçince ürün veriliyor ama o %10 için bir sürü uğraştırıyorlarmış , bissürü kağıt kürek işi çıkıyor diye biliyorum... En iyisi 100 euro yu geçmeyin kafanız rahat olsun Yorum bağlantısı
Seyfettin Şenlik 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 arkadaşım hayırlı olsun yaklaşık 2 aydır araştırıyorum merak ettiğim usb harddisc lerde takılabiliyomu birde bu cd 1-2-3-4-5 gibi değişimler klasörmü değiştiriyo onu tam anlayamadım Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 12 Mart 2009 Yazar Paylaş 12 Mart 2009 (düzenlendi) 1- USB Harddiskleri de desteklediğini ama extradan güce ihtiyaç duyabileceğini söylüyor sitesinde , henüz denemedim... Bulursam deneyeceğim. 2- SD kart ya da Flash disk hangisi ise onun içinde CD01,CD02 ... CD06 şeklinde 6 klasör yapıyorsunuz , her klasörün içine 99 adet şarkı atıyorsunuz. İçinde 99 şarkı olan 6 cd varmış gibi müzik dinliyorsunuz... Bu 6 ve 99 kısıtlamalarının sebebi xcarlink değil kullanılan teyp. 6 cd çünkü ford teyplerde 6 buton var , 99 çünkü ekran 2 haneli rakamları destekliyor ve 99 üzeri olan şarkılarda örneğin 102 şarkı atarsanız teypten dolayı 102 yerine 02 yani 2.parçayı çalmaya başlıyor.... Kullanım olarak cd değiştir tuşuna bastığınızda klasör değişitiriyor , şarkı değiştiğinizde de bulunduğunuz klasörün içindeki şarkılarda geziniyorsunuz... Bugün A-DATA 4GB SDHC kart ile denedim sorunsuz çalışıyor... SD ve USB Flash disklerde 16GB ye kadar desteklediği söyleniyor... 12 Mart 2009 tarihinde Kaan Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ceylan 23 Mart 2009 Paylaş 23 Mart 2009 Merhaba, Xcarlink cihazınız hayırlı olsun. Bende almayı düşünüyorum. Uzun süredir araştırıyordum. Türkiye' deki yetkilileri ile de görüştüm ancak yardımcı olamadılar. Bu sebeple size bir kaç sorum olacaktı: 1- xcarlink.co.uk sitesinden alım işlemini kredi kartı ile mi yaptınız? Güvenli mi? 2- xcarlink.co.uk sitesinden sipariş verirken belirttiğiniz adrese kadar geliyor mu? yoksa PTT' nin gümrüklü mallar kısmından gidip almak mı gerekiyor? 3- Sipariş verdikten kaç gün sonra elinize ulaşıyor? Saygılarımla... Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 23 Mart 2009 Yazar Paylaş 23 Mart 2009 (düzenlendi) 1- xcarlink.co.uk sitesinden alım işlemini kredi kartı ile mi yaptınız? Güvenli mi?2- xcarlink.co.uk sitesinden sipariş verirken belirttiğiniz adrese kadar geliyor mu? yoksa PTT' nin gümrüklü mallar kısmından gidip almak mı gerekiyor? 3- Sipariş verdikten kaç gün sonra elinize ulaşıyor? Evet Türkiye distribütörü ile ben de konuşmuştum , satışı yoktu ve halen daha sertifika sorununu halledememişler sanırım. 1- Kredi kartı ile yaptım + güvenlidir muhtemelen ( ben internetteki her alışverişimi sanal kartıma limit koyar öyle yaparım belirtmiş olayım ) 2- Benim oturduğum yerde postacı uzun aralarla uğradığı için kendim gidip imza atıp teslim aldım. 3- Siparişten sonraki 7.gün gitmiştim ptt ye. Daha önce de gelmiş olabilir yani. Bir de ben c.tesi sipariş vermiştim, p.tesi kargoya verilmişti. Ertesi p.tesi de ben teslim almıştım. H.sonu çalışmıyolar muhtemelen. Yani en kötü ihtimalle 1 haftaya elinizde olur. 23 Mart 2009 tarihinde Kaan Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Barış 13 Aralık 2010 Paylaş 13 Aralık 2010 merhaba arkadaslar. bende cumarte si günü focusuma xcarlink aldım ankaradan. önce arastırdım bursada bir firmada varmış görüştüm focus için ocak ayının ortalarında geleceğini söylediler bunun üzerine ankaradaki firmayla konustum mesut oto bahcelievlerde 4. caddede. cumartesi günü aldım 220 tl focusa olanı . cihaz basit bir kart okuyucu ama teybin arkasına girişi bu fiyatta yapıyor ürünü. cihazla birlikte usb kart taakmak için uzatma kablosu ve mp3 çalara baglantı için kablo geliyor. 2 yıl garantili ama firma garantisi değil bayi garantisi )) şahsen konusmadan memnun kaldım ilgileri iyi zaten adamların işi bu müzik sistemleri. sorularınız olursa severek cevaplarım Yorum bağlantısı
Cihat Kullay 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 http://xcarlink.co.uk/product.php?producti...t=19&page=1 bu ne diyorsunuz arkadaşlar?? daha önce tarşıldı ise kusura bakmayınn.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 Yaptığı işe göre fazla fiyat olan bir cihaz diyorum başka da birşey demiyorum Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 98 yuro ona verilinceye kadar sony mp3 player alınır usb takılan cinslerden cıstak cıstak dinlenir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 aux destekli ise teybiniz ebayda orjinal ford aux kiti var. daha ucuza. hemde orjinal. http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Fiesta-Fusion-R...=item4158841bfb Yorum bağlantısı
Cihat Kullay 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 98 yuro ona verilinceye kadar sony mp3 player alınır usb takılan cinslerden cıstak cıstak dinlenir. sony mp3 çalar almıştım.. ama bildiğiniz gibi bizim aux hangi akla hizmetse torpidoyo konmuş. http://www.otoclubturkiye.com/forum/Aux-u-Torp...amp;pid=1094889 bu arkadaşın yaptığını yapıp kolçağın hemen altına taşımayı düşünüyorum, aux'u.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Nisan 2011 Paylaş 13 Nisan 2011 aux ta var mış sizde. o zaman çok gerksiz. ha bizler gibi eski tip teybiniz olsa iş yapar o ayrı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts