İçeriğe Yönlendir

Xcarlink aldım, taktım! Ufak bir sorun ama olsun..

Kaan Aydın

Recommended Posts

Cihat Kullay
aux ta var mış sizde. o zaman çok gerksiz. :flowers: ha bizler gibi eski tip teybiniz olsa iş yapar o ayrı.

aux'un yerini taşıma işine ne diyorsunuz??

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

5 dk lık iş :flowers: zaten teyp ile mp3 çalar arasına bağlamak için iki taraflı erkek jack alınacak. şuanki aux yerinden sökülür. erkek jack takılır ve konsolun arkasına bantlanır. diğer erkek jack da bi yerden orta konsola alınır. ( ki benim tercihim sizde kolçak olmadığına göre yerindeki boşluk.)

tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

1 hafta önce bu siteden aldım aracım için. 2 gün önce geldi gayet memnunum. İyi bir cd changer için çok daha fazla parayı gözden çıkartmak lazım iken aynı işi yapan ve 'lens kirlendi, tümsekden geçtim, cd okumadı' derdi olmayan yegane cihazdır xcarlink

Yorum bağlantısı
Cihat Kullay
1 hafta önce bu siteden aldım aracım için. 2 gün önce geldi gayet memnunum. İyi bir cd changer için çok daha fazla parayı gözden çıkartmak lazım iken aynı işi yapan ve 'lens kirlendi, tümsekden geçtim, cd okumadı' derdi olmayan yegane cihazdır xcarlink

focus 2,5'lara xcarlink uymuyor.. sorun o.. inş. uyanı üretirler de biz de alır kullanırız o teknolojiyi..

Yorum bağlantısı
Cihat Kullay

bu gün bu sorunu hallettim aux'u kolçağın altına aldırdım..

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Kaan Aydın
(düzenlendi)
Bu cihazı ne zamandır araştırıyordum ama focus 2.5 için olanı bir türlü denk gelmemişti. Hatta üretilmedi diye biliyordum. Bugün rastgele girdiğim bir tesisatcıya sorduğumda "yeni geldi" deyince şaşkınlığımı gizleyemedim, alıp elime mıncıkladım. Girişleri ve soketleri tam bizim oval teyplere göre. Eğer 2 gün önce ünitemi blaupunkt ile değiştirmemiş olsaydım hemen alırdım. Çünkü yeni teybim o işlevi zaten kendisinden yapıyor.

Bu dijital çoklu CD çaların markası audiolink, fiyatı 130 TL.

Cihazın kısaca çalışma sistemi; USB veya SD belleğinize 6 tane klasör açıyorsunuz, her klasöre 99 tane şarkı yüklüyorsunuz. Toplam 600e yakın MP3 ünüz oluyor. Bazı teypler 99 tane klasörü ve her klasörde sınırsız şarkıyı destekliyor.

Kısacası, belleğinizi cihaza taktığınızda, orjinal CD çalarınız sanki 6lı CD çalar gibi oluyor. Her klasörü CD olarak görüyor. Sıradan aux girişi kabloları veya USB kablolarıyla karıştırılmamalı. Bence manyak bi cihaz.

Bir yanlışlık olması lazım çünkü ben 2,5 için olan xcarlink versiyonunu sipariş ettim, soketler aynen dediğiniz gibi bizim teyplerin soketiyle aynı ama takınca çalışmıyor. Sadece şu resimlerdeki Kare teyplerle "6000 CD eski tip" ( http://www.audio-link.biz/epages/61424391....oducts/NBC-0941 ) uyuyormuş. Sonradan 2,5 lar ile çıkan yuvarlak hatlı "6000 CD yeni tip" teyplerle çalışmıyormuş.

2.5 için "6000 CD yeni tip" çalıştığına garanti verirse ben almayı düşünüyorum, bu elektronikçiye tekrar denk gelip sorma ihtimaliniz nedir acaba ?

tarihinde Kaan Ayd?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kaan Aydın

Sefa Bey forum güncellemesinden dolayı silinen mesajınızı okudum, cevabınızı 4 gözle bekliyorum. Eğer o elektronikçi daha önce takmış ve çalıştırmışsa yani garanti veriyorsa ben hemen isterim. Size de minnettar olurum yoksa bu CD işkencesine devam etmek zorunda kalacağım...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...