Deniz Tayanç 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 (düzenlendi) eski direksiyonumu verip üzerine 150tl farkla orjinal st deri direksiyon simidi aldım ] 26 Nisan 2009 tarihinde Deniz Tayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 26 Nisan 2009 Yazar Paylaş 26 Nisan 2009 güzel olmuş tşk ederim sürüşe ayrı bir zevk kattı zaten deri olmasıda bir avantaj Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 Bedavadan biraz daha ucuz olmuş, hava yastığı da dahil mi? Bu arada teybin çerçevesi çok güzel montajlanmış-kaplanmış. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 26 Nisan 2009 Yazar Paylaş 26 Nisan 2009 (düzenlendi) Bedavadan biraz daha ucuz olmuş, hava yastığı da dahil mi? Bu arada teybin çerçevesi çok güzel montajlanmış-kaplanmış. teşekkür ederim çağlar abi zaten deri kaplatsam direksiyonu 150-200 hatta orjinal bile olmayacaktı. evet abi teyp çok uğşatırdı (karbon kaplandı) ama en son hali bu kadar oldu. hava yastığı dahil ama eski direksiyon ve hava yastığını verdim. 26 Nisan 2009 tarihinde Deniz Tayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 26 Nisan 2009 Yazar Paylaş 26 Nisan 2009 Abi hayırlı olsun güle güle kullan. tşk ederim kardeşim Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 26 Nisan 2009 Yazar Paylaş 26 Nisan 2009 Hayırlı olsun çok güzel olmu. Dediğniz gibi sürüşe de ayrı bir zevk katar. teşekkür ederim iki elle direksiyon kullanmayı pek sevmezdim ama bu direksiyonu iki elle kullanıyorum sanırım dizaynıda bu şekilde yapılmış iki avuçinin tutacağı yerler mevcut. Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 Konsoldaki minik focusu turuncu fokusu nerden buldunuz, o da çok güzelmiş Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 26 Nisan 2009 Yazar Paylaş 26 Nisan 2009 Konsoldaki minik focusu turuncu fokusu nerden buldunuz, o da çok güzelmiş oyuncak st 23 nisan da beğendikten 2.5 tl ye aldım ellerinde 1 tane kalmıştı. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 Konsoldaki minik focusu turuncu fokusu nerden buldunuz, o da çok güzelmiş Turuncu değil sanki tango kırmızı,bu arada direksiyon çok güzel birde ST logo olsaymış Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 eski direksiyonumu verip üzerine 150tl farkla orjinal st deri direksiyon simidi aldım] Merhabalar; Diğer arkadaşların yorumlarına katyılıyorum ve gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullanın. Ben şunu sormak istiyorum takaslı değilde normal almak isteseydin ne kadar fiyat vermişleridi?? ve bunu takmış olman aracın normal garantisinde her hangi birşey etkiliyor mu?? son sorum da Allah Korusun tabide her hangi bir kazada hava yastığının açılmama durumu var mı?? teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 27 Nisan 2009 Yazar Paylaş 27 Nisan 2009 Merhabalar;Diğer arkadaşların yorumlarına katyılıyorum ve gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullanın. Ben şunu sormak istiyorum takaslı değilde normal almak isteseydin ne kadar fiyat vermişleridi?? ve bunu takmış olman aracın normal garantisinde her hangi birşey etkiliyor mu?? son sorum da Allah Korusun tabide her hangi bir kazada hava yastığının açılmama durumu var mı?? teşekkürler.. tşk ederim arkadaşlar. direksiyon orjinal olduğu için herhangi bir kaza esnasında hava yastığının açılmama durumu yoktur. garanti bozacağını zannetmiyorum orjinal olduğu için. eğer eski direksiyonu vermesem pahalı olur hava yastığı olduğu için. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 (düzenlendi) deniz güle güle kullan tekrardan... ön kolsuldaki elektrik turuncu ST ,de hayırlı olsun... zaten sedece eski direksiyona deri kaplama işlemine iyi bir usta 150TL alıyor iyi alış veriş olmuş..... 27 Nisan 2009 tarihinde ?lker Kad?lar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 Hayırlı olsun Deniz bey sizde aracı St yapmaya kararlısınız anlaşılan şimdiden kolay gesin, bu işin sonu yok valla ha şunuda yaptırayım derken bi bakmışsınız birsürü şey yaptırmışsınız. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 27 Nisan 2009 Yazar Paylaş 27 Nisan 2009 Hayırlı olsun Deniz bey sizde aracı St yapmaya kararlısınız anlaşılan :lol: şimdiden kolay gesin, bu işin sonu yok valla ha şunuda yaptırayım derken bi bakmışsınız birsürü şey yaptırmışsınız. teşekkür ederim ramazan bey sadece st tamponlarım kaldı şimdiden harcadım para 6000tl civarında avantajım müzik sistemi 2000-2200 civarı tuttu ve satacağım zaman sökebiliyorum. eski jant lastiğimde duruyu 1500 tl onuda kurtarıyorum hatta eski spoylerimde duruyor. satacağım zaman belki parçalayıp satabilirim. elbette zararım olacak ama kullandığım kar kalacak. Turuncu değil sanki tango kırmızı,bu arada direksiyon çok güzel birde ST logo olsaymış saolun st elektrik turuncusu renginde evet st logosu olsaydı süper olurdu. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 Acaba bu işlemi nerde yaptırdığınızı veya benim nerde yaptırabileceğimi söyleyebilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 27 Nisan 2009 Yazar Paylaş 27 Nisan 2009 Acaba bu işlemi nerde yaptırdığınızı veya benim nerde yaptırabileceğimi söyleyebilirmisiniz. hurdacılardan aldım orjinal olduğu için montajı 2 dk sürmedi bile. servislerden ve hurdacılardan temin edebilirsiniz yalnız servislerde pahalıdır. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 hurdacı bulmak zorda servis fiyatını bi araştırıyım yardımcı olan arkadaşlar olursada sevinirim gerçekten çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 27 Nisan 2009 Yazar Paylaş 27 Nisan 2009 hurdacı bulmak zordaservis fiyatını bi araştırıyım yardımcı olan arkadaşlar olursada sevinirim gerçekten çok güzel olmuş teşekkür ederim isterseniz aldığım yerde st direksiyon var tel vereyim isterseniz Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 teşekkür ederim isterseniz aldığım yerde st direksiyon var tel vereyim isterseniz c max uyarmı acep,bende alayım diyorum ama CC olmadığı için tercih etmem herhalde Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 iyide bu St direksiyon değil S direksiyon tek fark ST logosu olması hayırlı olsun.... cok zevklı bır dıreksıyondur... Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 27 Nisan 2009 Yazar Paylaş 27 Nisan 2009 iyide bu St direksiyon değil S direksiyon tek fark ST logosu olması hayırlı olsun.... cok zevklı bır dıreksıyondur... saol kardeş Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 28 Nisan 2009 Paylaş 28 Nisan 2009 teşekkür ederim isterseniz aldığım yerde st direksiyon var tel vereyim isterseniz Çok sevinirim bu ara ankaraya yolum düşmeyecek ama belki başka bir yol bulunabilir. Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 28 Nisan 2009 Yazar Paylaş 28 Nisan 2009 Çok sevinirimbu ara ankaraya yolum düşmeyecek ama belki başka bir yol bulunabilir. sönmez ticaret 0312,354,55,85 - 0312,354,56,45 Yorum bağlantısı
Recommended Posts