İçeriğe Yönlendir

Muğla'da toplantı

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere
Sizi gidi ağustos böcekleri sizi.. :flowers:

Arka fondaki deniz.. hemde Fethiye, yani Murat hocanın haraç kestiği yer.. :D

ehem... öhöm... ;)

Muğlada toplantı olmaaazz..

Murat hoca atlayacak otobüse gelecek İzmire toplantı görecek. :D

Murat hoca cebi yazıver ağustos başında bir aksilik olmazsa uğrayacağım. (Muğla toplantısı yaptık deriz. :D )

taam. :)

En iyisi bodrumda toplanalım 12 temmuzda bodrumdayım :);):rolleyes:

bodrum haddinden fazla sıcak yaa...

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)
yok be hocam gayet havadardı bence yol uzun geliyor sana

yol :) da :D uzun :p da :) , gerçekten :) sıcak :) ya :p Ali :gunesli: . bunalıyorum :gunesli: ben :gunesli: orada.

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

güneş giren yere doktor girmez derlerdi abi :) hem güneşi fazla alan kişi kışın az üşür derlerdi bide ona mahsuben yani :):D:p

Yorum bağlantısı
Murat Dere
güneş giren yere doktor girmez derlerdi abi :) hem güneşi fazla alan kişi kışın az üşür derlerdi bide ona mahsuben yani :):D:p

iyi de güneş bodrumda insana eve girdiği gibi girmiyor ki Ali...

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

e abi istanbulda olsan napcen senn :) 6 gün kaldım bodrumda geldiğime pişmanım istanbula havasıda güneşide bizim bu ellerden güzel :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
e abi istanbulda olsan napcen senn :) 6 gün kaldım bodrumda geldiğime pişmanım istanbula havasıda güneşide bizim bu ellerden güzel :D

istanbulda yaşanır mı bea? bööğk... :p

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
istanbulda yaşanır mı bea? bööğk... :)

aynen katılıyorum hocam ama ne yapalım elimiz mahkum. 2 sene üst üste marmaris'e gelmiştim İstanbula dönmek istememiştim :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)
Kel beni Bodrum'a götür...

gel buraya götüreyim seni bıyıklı... :)

aynen katılıyorum hocam ama ne yapalım elimiz mahkum. 2 sene üst üste marmaris'e gelmiştim İstanbula dönmek istememiştim :)

doğru abi, bu durumda yapacak bir şey yok. e sen emeklisin be abi, toplayıp tası tarağı gelsene buraya. yerleş marmarise, bodruma, fethiye, göcek, akyakaya...

gelın buraya epınız be ya! :D

bıyıklı, önce sen gel... :)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Murat Hocam Çocuklar kendi başlarının çaresine baksın inşallah ondan sonra geliriz.

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Murat Hocam Çocuklar kendi başlarının çaresine baksın inşallah ondan sonra geliriz.

istanbul'da çocuk... çok zor abi... Allah kolaylık versin. ;)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Abdülkerim Demir

şu benim kazadan sonra ve kur'an kursları başlayaldan pc nin önüne oturmaya vakit bulamamıştım neler yazılıp çizilmiş.

gerçekten toplantı yapılamamış. ama muğlalılar olarak bir "Reis" seçimi olmalı. en azından gönül rızasıyla bir yaptırımı olur.

benim adayım Murat Hoca. en azından merkezde.

Yorum bağlantısı
Murat Dere
şu benim kazadan sonra ve kur'an kursları başlayaldan pc nin önüne oturmaya vakit bulamamıştım neler yazılıp çizilmiş.

gerçekten toplantı yapılamamış. ama muğlalılar olarak bir "Reis" seçimi olmalı. en azından gönül rızasıyla bir yaptırımı olur.

benim adayım Murat Hoca. en azından merkezde.

ehehee... hocam kızılderili kabilesi miyiz reisimiz olsun? :D

bu toplantı işini çok düşündüm. şimdi tatil ya, millet haftasonu piknik yerlerine akın ediyor, çok kalabalık oluyor. hafta içi yapalım desem çalışanlar gelemez. yine de akyaka'da piknik diyorum ben, hafta sonu da olur hafta içi de. mangal, et (kırmızı-beyaz en büyük Türkiye!). alkol var ama ağzımızla içmek şartıyla. içene de içmeyene de saygımız olacak tabii.

gelecek hafta, mümkünse hafta içi, kimler gelebilir bir görsek? gelecek olanlar hafta içi/hafta sonu diye belirtirlerse iyi olur. 3 kişiyle toplantı çok mantıklı olmaz diye düşünüyorum. taleplere göre gün belirleyip hayırlısıyla ilk muğla toplantımızı yaparız... evet, elleri görelim...

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Geldikte noldu..

sen bodrum'a gittin çocum. muğla'ya beni görmeye gelmiş gibi konuşma şimdi almıyım ayaamın altına! :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
arayanlar hergün fethiye'deyim 7/24

bodrum çok sıcak biz geçen gün babamın ortağının yazlığına bodrum'a gittik veranda esmesine rağmen klima'yla oturduk

Murat abi biz tabelayı kaçırıp muğlanın içine girdik outlet falan vardı

var tabii çocum, tansaşından karfuruna, tekzeninden börgırkingine kadar var her bir şey. ufak tefek gördünüz karamürsel sepeti mi sandınız muğla'yı bacaksızlar sizi! :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
sen bodrum'a gittin çocum. muğla'ya beni görmeye gelmiş gibi konuşma şimdi almıyım ayaamın altına! :rolleyes:

Geldikte noldu...Bodrum nereye bağlı yol bilmeyiz iz bilmeyiz...Altınızda kmde 14ykrş yakan aygazlı arabanız var gelseniz nolurdu...

Gene diyorum geldikte noldu...

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
Geldikte noldu...Bodrum nereye bağlı yol bilmeyiz iz bilmeyiz...Altınızda kmde 14ykrş yakan aygazlı arabanız var gelseniz nolurdu...

Sen gidip elini öpseydin Murat Abinin :rolleyes: ... Ben 1-2 hafta içinde bodrumda olacam gidip bulacam Murat Abiyi .

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Sen gidip elini öpseydin Murat Abinin :rolleyes: ... Ben 1-2 hafta içinde bodrumda olacam gidip bulacam Murat Abiyi .

Sen bensiz bi yere git görüşürüz kadir tapucu gibi oluyomusun ancak gidişin güzel dönüşün hüsran olur...

Çağatay tapucu seni

123412.jpg

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
(düzenlendi)
Sen bensiz bi yere git görüşürüz kadir tapucu gibi oluyomusun ancak gidişin güzel dönüşün hüsran olur...

Çağatay tapucu seni

Gel gidelim Bodruma Murat abi bizi diskoya götürsün :rolleyes:

Kadir Tapucuya benziyeceğime seninle Amerikaya bile giderim kardeşim :lol:

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Gel gidelim Bodruma Murat abi bizi diskoya götürsün :rolleyes:

Uyar...Anca bizi ledçiye götürür ledsiz getirir :lol:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

arabanın yakışı değil ki önemli olan. :p zaman ve hanım meselesi. yengen hamile biliyorsun, zırt/pırt bir yere gidemiyoruz ki. o kadar sıcakta hele bodrum çok zor demiştim zaten ben sana. sanki "gelirim" demişim de gelmemişim gibi konuşup pisikopata bağlama şimdi beni burda ulean! :crazy:

aslanım Çağatay'ım benim!

Sinan, uğraşma len Çağatay'la.

Çağatay geleceğin zaman haber verirsin değil mi? :lol: bodrum de bodrum'a geleyim ha bak o şekil yani. :p

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir
aslanım Çağatay'ım benim!

Sinan, uğraşma len Çağatay'la.

Çağatay geleceğin zaman haber verirsin değil mi? :rolleyes: bodrum de bodrum'a geleyim ha bak o şekil yani. :lol:

Kısa süre içinde Erikli-Asos-Çeşme-Bodrum sırasıyla bir tura çıkmayı düşünüyorum. Bodruma geçerken haber veririm abim. :crazy:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...