Murat Dere 4 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2009 Izmir ekibi, ne dersiniz ? Basalim mi Mugla toplantisini ? gel len gel... hele bi genel toplantı netleşsinde yaa amaç üzüm yemek olmayınca... ser bakalım unu ipe... :lol2: murat hocam okuyor musun?bunlar bizim toplantıyı basmayı düşünüyorlar.yerini gizleyelim. bir yerden sonra gözlerini siyah bir bezle kapatıp öyle götürelim. bolca çuval var bende. murat derenin kareteci ayakları bize sökmez, osmanlı tokadını çaktımmıydı topunuz gelin len! :haaayt: kurtlar vadisi muğla Muğla'da toplantı haa, siz beni güldürdünüz, Allah ta sizi güldürsün inşallah... Zor, çok zor...Hele organizasyon Sayın Dere'de iken imkansız gibi birşey... :lol2: gel de gör. Allah utandırmasın. iki kişi olsak da foruma kapak yapmazsak. kimsenin gelirim dediği yok ki Abdülkerim. laf laf laf... yok şöyle olsun da, yok böyle bilmem ne de. ohoooo... korkak len bunların topu. korkak tavuklar. baak bak bak bak ba-baak... Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 Ağustos 2009 Paylaş 4 Ağustos 2009 (düzenlendi) Sayın Murat Dere Gelmicez demedik. Ama aynı anda iki yerde olamicağımıza göre Bekleyin lütfen birazcık daha şu büyük toplantı tam belli olsun :lol2: Baskın yapabiliriz muğlaya sonuca göre :lol2: 4 Ağustos 2009 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2009 Sayın Murat Dere Gelmicez demedik. Ama aynı anda iki yerde olamicağımıza göre Bekleyin lütfen birazcık daha şu büyük toplantı tam belli olsun :lol2: Baskın yapabiliriz muğlaya sonuca göre :lol2: ay baskınınızı yerim sizin, bacaksızlar sizi... Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 4 Ağustos 2009 Paylaş 4 Ağustos 2009 Sayın Murat Dere Gelmicez demedik. Ama aynı anda iki yerde olamicağımıza göre Bekleyin lütfen birazcık daha şu büyük toplantı tam belli olsun :lol2: Baskın yapabiliriz muğlaya sonuca göre murat hocam arkadaşlar haklı. bizim pikniği biraz öne almamız mı gerek acaba? örneğin gelecek hafta içinde bir günde. veya büyük toplantıdan sonra ayın 21 ine kadarki bir güne. Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2009 murat hocam arkadaşlar haklı.bizim pikniği biraz öne almamız mı gerek acaba? örneğin gelecek hafta içinde bir günde. veya büyük toplantıdan sonra ayın 21 ine kadarki bir güne. güzel kardeşim, ben zaten kesin bir tarih vermedim ki. 10 ile 16 ağustos arasında uygun olan arkadaşlar hangi gün (hafta içi/dışı) gelebileceklerse söylesinler dedim, sen hariç kimsenin söylediği yok. sen 16 dedin, bana 10-16 arası uyduğu için sorun yok. ben onların büyük toplantılarını enginarlı baklayla yerim be! bu ayın sonunda hayırlısıyla inşallah iki numara geliyor o yüzden fazla uzamasa iyi olur diyorum ben kendi adıma tabii. :lol2: Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2009 Yoğurtta dök üstüne daha güzel olur. taam. görüşelim bi ara kardeşim. Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 Rabbim hayırlısıyla nasibeylesin. Rabbim sağlıcakla kucağınıza versin inşaallah. ayın 21 inde ramazan da başlıyor. o zaman bende telefonun var ordan konuşalım kesin tarihi. Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 5 Ağustos 2009 Paylaş 5 Ağustos 2009 Erdoğan Bey Dalyan'a da bekleriz. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2009 yav 16 'Sı benim doğum günüm 15'i akşam'ı yola çıkıcam istesenizde gelmem 2 kişi ile toplantı mı olur?? KOnu açılalı 2 ay 18 gün olmuş İzmir 3-5 günde toplanıyor hemen alt yapı çalışması yapmalı Muğlalılar ben muğla merkezde oturan 5 kişi bulsam, sabah karar alır akşamına toplanırız, öyle izmir gibi 3-4 gün sürmez. ama merkezde tek ben varım. kayıtlı üye var ama, ses yok onlardan. üye olup gitmişler sanki. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2009 Amaç görmesin bu yazdıklarını...İzmir ekibine laf söyletmez.Bi gelirse oraya.... gelemez ki o korkak tavık. baak bak bak bak ba baaak! Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 6 Ağustos 2009 Paylaş 6 Ağustos 2009 gelemez ki o korkak tavık. baak bak bak bak ba baaak! Modumuza laf yok.Basarız valla orayı Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2009 Modumuza laf yok.Basarız valla orayı gel len gel! lafla peynir gemisi yürümüyo karrdeşim. "basarız, geliriz, şöyle yaparız, böyle yaparız" biz sizin gibileri çok gördük. (bilmem yeterince tahrikkar oldu mu gelmeniz yönünde) Yorum bağlantısı
Emre Özen 6 Ağustos 2009 Paylaş 6 Ağustos 2009 (düzenlendi) ah bi ehliyetim olsa fizanda toplansanız oraya da gelirim emme yaş itibariylen alamıyoz gari napcez bilmen ımm...şey ee kütahyada toplansak ? nasıl olur? aracına güvenenlerle zorlu bir murat dağı off-road'ı yaparız şimdi diyeceksiniz ulen biz daha izmir-muğla arasına karar veremedik sen ne kütahyası diyorsun ee neyse sevgiler saygılar küfürleri özelden alıyim 6 Ağustos 2009 tarihinde Emre tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 8 Ağustos 2009 Paylaş 8 Ağustos 2009 Hadi yapalım şu toplantıyı artık... Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 19 Ağustos 2009 Paylaş 19 Ağustos 2009 gel len gel! lafla peynir gemisi yürümüyo karrdeşim. "basarız, geliriz, şöyle yaparız, böyle yaparız" biz sizin gibileri çok gördük. (bilmem yeterince tahrikkar oldu mu gelmeniz yönünde) Murat Hoca bir terslik olmazsa Perşembe günü Akyaka tarafına gidiyorum.Eğer müsait olursan Muğla'da soluklanıp, gül yüzünü görüp feyz alıp sebeplenmek isterim....Cep tel verirsen ben deryaı hüda kılarsın.Derin saygılarımla.... Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Ağustos 2009 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2009 geldi işte Emre Gülşen... fotoğraflar yeni konuda... gidin görün. Amaaaaaç, gelmedin ya oğlum, bittin sen... :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts