Övgü Gürşen 11 Haziran 2009 Yazar Paylaş 11 Haziran 2009 beni farkedebilmen için bir gece arkana sıfır yanaşıcam ben demetevlerde oturuyorum sizin orada bir arkadaşım var iş yerinden bazen ona kalmaya geliyorum. bu arada dün sen ofise giderken gördüm ama yetişemedim isabet olur. sıfır yanaşırsan kesin çizerim. bugün dup diye vurdum birine park ederken. çizdim tampno hafifçe. filmlerden sonra kapalı parkta görmüyorum kesinlikle. ne menem bir şeymiş bu ki bu kadar karardı. CUB bahsetti cumartesi akşamları toplantılarınız varmış. bir bahaneyle kaçıcam inşallah yanınıza alaattin hocam. Vay vay vay 18 İnç STlerle düşünemiyorum bu aracı hayırlısı diyelim. günlerdir aklımdan çıkmadı zaten. öncesinde boyatmak gerekiyormuş jantları. onu ve kargo kısmını da hallettik mi tamamdır. sanıyorum hay huy derken ay sonunu bulur takılması. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2009 Paylaş 20 Haziran 2009 Jantlar direksiyon ve filmleriniz hayırlı olsun. Malesef filmli araca alışık olmayan arkadaşlar zorluk çekiyolar alışana kadar. Acaba kaç numara film çekildi ? Merak ettim. Gerçi bence çok hoş olmuş açık renk demenize rağmen koyu olması şaşırtıcı. Nerde takıldı maliyet nedir? Bir de nasıl bir direksiyon taktınız deri kaplama mı? Çok soru sordum k.bakmayın focus alma arifesinde aklımızda bulunsun yani Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 21 Haziran 2009 Yazar Paylaş 21 Haziran 2009 Jantlar direksiyon ve filmleriniz hayırlı olsun. Malesef filmli araca alışık olmayan arkadaşlar zorluk çekiyolar alışana kadar. Acaba kaç numara film çekildi ? Merak ettim. Gerçi bence çok hoş olmuş açık renk demenize rağmen koyu olması şaşırtıcı. Nerde takıldı maliyet nedir? Bir de nasıl bir direksiyon taktınız deri kaplama mı? Çok soru sordum k.bakmayın focus alma arifesinde aklımızda bulunsun yani burak hocam çok teşekkür ederim. açıkçası filmlere hala alışamadım. tabirimi herkes affetsin lütfen ama biraz 'light çakal' oldum gibi geliyor. hiç kullanmadım daha önce çünkü. 2 numara dediler ama daha açığı varsa onu yaptırmak isterim. heralde arabanın içi de siyah ve füme olduğundan koyu duruyor ama ne bileyim bana hala çok koyu geliyor. tolga nın tavsiyesiyle yenimahalle-eyyüboğlu diye bir yerde yapıldı ama Allah için işçilikleri mükemmel. 100 liraya yapıldı. direksiyon deniz tayanç ve CUB yardımıyla çıkmacılardan buldum. orijinal, 3 kollu, deri kaplama, focus direksiyonu. airbag filan tam fonksiyonel. en hoşuma giden değişiklik bu oldu diyebilirim. bugün filan bir fotoğraf çekip koyacağım direksiyonla alakalı. trend direksiyonu elimi parçalıyordu resmen. bu kadar kötü olamaz. inşallah gönlünce bir focus alırsın diyorum. şimdiden güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 21 Haziran 2009 Paylaş 21 Haziran 2009 burak hocam çok teşekkür ederim. açıkçası filmlere hala alışamadım. tabirimi herkes affetsin lütfen ama biraz 'light çakal' oldum gibi geliyor. hiç kullanmadım daha önce çünkü. 2 numara dediler ama daha açığı varsa onu yaptırmak isterim. heralde arabanın içi de siyah ve füme olduğundan koyu duruyor ama ne bileyim bana hala çok koyu geliyor. tolga nın tavsiyesiyle yenimahalle-eyyüboğlu diye bir yerde yapıldı ama Allah için işçilikleri mükemmel. 100 liraya yapıldı.direksiyon deniz tayanç ve CUB yardımıyla çıkmacılardan buldum. orijinal, 3 kollu, deri kaplama, focus direksiyonu. airbag filan tam fonksiyonel. en hoşuma giden değişiklik bu oldu diyebilirim. bugün filan bir fotoğraf çekip koyacağım direksiyonla alakalı. trend direksiyonu elimi parçalıyordu resmen. bu kadar kötü olamaz. inşallah gönlünce bir focus alırsın diyorum. şimdiden güle güle kullan. Merhabalar öncelikle aracınız ve diğer bütün güzellikler hayırlı olsun. Direksiyon konusunda size katılıyorum ve bende değişmek istiyorum bende Denizin üç kollu olan o direksiyonunu çok beyendim ve bende almayı planlıyorum eğer sorun olmassa maliyeti size kaça geldi yani ben orjinal direksiyonu vermek istemiyorum ve komple almak istiyorum.. Bende CUB'ın yardımları sayesinde aracımı komple değiştiriyorum sislerim geldi jantlarım kargoda (17") Denizin jantlarından ve olursa direksiyon istiyorum.. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 21 Haziran 2009 Yazar Paylaş 21 Haziran 2009 Merhabalar öncelikle aracınız ve diğer bütün güzellikler hayırlı olsun. Direksiyon konusunda size katılıyorum ve bende değişmek istiyorum bende Denizin üç kollu olan o direksiyonunu çok beyendim ve bende almayı planlıyorum eğer sorun olmassa maliyeti size kaça geldi yani ben orjinal direksiyonu vermek istemiyorum ve komple almak istiyorum.. Bende CUB'ın yardımları sayesinde aracımı komple değiştiriyorum sislerim geldi jantlarım kargoda (17") Denizin jantlarından ve olursa direksiyon istiyorum.. serhat hocam çok teşekkürler, sen de güle güle kullan aracını. direksiyon muamma bir iş. o gün bile zor bulduk. takas işini 150 liraya yaptılar ama nasıl bir rica minnet anlatamam. artık yokmuşta, gelmiyormuşta vs vs. CUB tavsiyesiyle ben de orijinal direksiyonu tutmak istedim ancak adam ayrı almak isteyince 750 lira fiyat çekti. el mahkum takası kabul ettik. jant, şu, bu, hepsinden önce tavsiyem direksiyondur. denizin de söylediği gibi sürüşe bambaşka bir zevk kattı. acemi sürücü eşim bile bugün kullanmaya başlar başlamaz direksiyonun lafını etti. eski sireksiyon ortasından geçen kanal/desen yüzünden eli acıtıyor, çok ince ve kaygan. S direksiyon ise deri kaplama, dolayısıyla kalın ve kaymıyor. jantların şimdiden hayırlı olsun. çok güzel o jantlar. benim ST hayalim vardı ve büyük şans eseri KiP TECHNiK'ten jant bulabildim. kısmetse bu hafta gelecek ve halledebileceğim o işi de. bundan sonra da inşallah konsol olayını halledeceğim. kol dayama çok önemli bir aksesuar hafif seyir halinde. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 Jantlarım geldi. Mertol Kip sağolsun lastikler de tertemiz durumda. araç yıkamadan çıkınca fotoğraflarını ekleyeceğim. yaysız nasıl duruyor bilemiyorum çünkü aman aman bakma şansım olmadı. sabah aldım, öğle tatilinde de değişime götürdüm. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 gece görürürüm artık bu sefer indiricem aşağıya seni Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 arkadaşlar ST jant ve lastiklerim geldi hayırlısıyla. çeşitli çizikler var üzerinde ve bakım gerekecek sanırım ama hele bir yıkansın da tam görebileyim. takıldıktan sonra 5 km kadar kullandım. ilk izlenimim: - lastik sesi eskisine oranla çok arttı. eskisi pamuk gibiymiş. hatta yağ gibi kayıyormuş. - direksiyon ağırlaştı. hatta hafif bir de boşluk var sanırım. - yol tutuş kötüleşti. bu ilginç oldu. aynı viraj ve aynı hızda eski lastiklere oranla ciddi bir kayma eğilimi var. lastiklerin ısınması olamaz konu. büyük ihtimalle aracın şimdilik havada duruşu olabilir diye düşünüyorum. eski lastikler hankook ventus prime 195/65/15 idi. yeni lastikler continental sport contact III 225/40/18 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 Hadi hayırlısı Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 gece görürürüm artık bu sefer indiricem aşağıya seni alaattin indiren sen ol yav görünmüyorsun kaç zamandır. Hadi hayırlısı Güle güle kullanın engin hocam çok teşekkürler, içim kıpır kıpır valla Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 (düzenlendi) fotoları bekliyoruz.hadi hayırlısı 8 Temmuz 2009 tarihinde Mustafa Yi?it tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 Dört gözle bekliyoruz fotoları, hayırlı olsun. Ankarada nerde çukur varsa yerlerini tek tek ezberlersiniz artık Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 (düzenlendi) Bunların hepsi normal bence, 18" bu araca fazla değilmi başınıza iş açmasın, zira yollarımız malum her an balon yapma, jant eğme olabilir. 8 Temmuz 2009 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 arkadaşlar ST jant ve lastiklerim geldi hayırlısıyla. çeşitli çizikler var üzerinde ve bakım gerekecek sanırım ama hele bir yıkansın da tam görebileyim.takıldıktan sonra 5 km kadar kullandım. ilk izlenimim: - lastik sesi eskisine oranla çok arttı. eskisi pamuk gibiymiş. hatta yağ gibi kayıyormuş. - direksiyon ağırlaştı. hatta hafif bir de boşluk var sanırım. - yol tutuş kötüleşti. bu ilginç oldu. aynı viraj ve aynı hızda eski lastiklere oranla ciddi bir kayma eğilimi var. lastiklerin ısınması olamaz konu. büyük ihtimalle aracın şimdilik havada duruşu olabilir diye düşünüyorum. eski lastikler hankook ventus prime 195/65/15 idi. yeni lastikler continental sport contact III 225/40/18 Yanak ebatı azaldığından esneme de azaldı ve kopmalar(yani kaymalar) arttı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 Hayırlı olsun. Resimleri bekliyoruz. Unutmayalımki lastik yanaklarıda yay görevi yapar. İnce yanak pek fazla yaylanma yapamaz ve bozuk yollarda ara ara yoldan kopar. Islak zeminde dahada fazla kayabilir. Süspansiyon ile uyum önemli. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 Yanak profili düştüğü için yol tutuş artar.. Hangi performans aracında 65 yanak lastik var. Hepsi düşük profil. Virajlarda esneme azalır. Özellikle yay takıldıktan sonra yoldan gelecek darbeleri çok daha fazla hissedeceksiniz. Tek olumsuz yönü bu. Yorum bağlantısı
Hüseyin Karadeniz 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 Müdür araç çekilişten falan mı çıktı Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 ilk fotoğrafımız. biraz aceleyle ve acemice editledim ama pek anlamıyorum bu fotoğraf olayından. ben çok beğendim, umarım sizin de hoşunuza gider. Yorum bağlantısı
Tolga Sayıner 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 arkadaşlar ST jant ve lastiklerim geldi hayırlısıyla. çeşitli çizikler var üzerinde ve bakım gerekecek sanırım ama hele bir yıkansın da tam görebileyim.takıldıktan sonra 5 km kadar kullandım. ilk izlenimim: - lastik sesi eskisine oranla çok arttı. eskisi pamuk gibiymiş. hatta yağ gibi kayıyormuş. - direksiyon ağırlaştı. hatta hafif bir de boşluk var sanırım. - yol tutuş kötüleşti. bu ilginç oldu. aynı viraj ve aynı hızda eski lastiklere oranla ciddi bir kayma eğilimi var. lastiklerin ısınması olamaz konu. büyük ihtimalle aracın şimdilik havada duruşu olabilir diye düşünüyorum. eski lastikler hankook ventus prime 195/65/15 idi. yeni lastikler continental sport contact III 225/40/18 Abi hayırlı olsun eminim süper olmuştur resim bekliyoruzzz... Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 (düzenlendi) bu daha güzel çıkmış gibi. 8 Temmuz 2009 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 yay takılıp yere indikten sonra güzel olacaktır bence. hayırlı olsun en kısa zamanda resimleri bekliyoruz . alamıyoruz bari resimleri görelim :lol2: Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2009 Siyah zemin far ve yayladıktan sonra daha da güzel olur.Güle güle kullanın... teşekkür ederim gökhan, daha güzeli senin olsun inşallah. siyah zemin far konusunda bin lira istiyorlar orijinal ve bixenonlara. aslında hem çok he de değil. belki diyorum kışa doğru. çünkü aynı dönemde spoyler konusu da gündemde olacak. yay çok mu gerekli görünüyor? sefa okuyorsa kaç psi hava basmak lazım onu soracağım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 hayırlı olsun çok havada duruyor :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz 2009 Paylaş 8 Temmuz 2009 1. 18 le gelen lastikler sıfır mı? 2. Çıkardığınız eski 15 lik lastik modelinin test sonuçları oldukça iyi olduğunu göstermektedir, yeni model de iyidir ama eskisi kötü değildi demek istdim 3. 18 deki lastikler yeni bile olsa, yaşadığınız tecrübe oldukça doğrudur, büyük her zaman iyi demek değildir. 4. Bu konuya bir göz atın: http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?showtopic=170385 Yorum bağlantısı
Recommended Posts