İçeriğe Yönlendir

Standart kule gergisi var galiba

Engin Yanık

Recommended Posts

Engin Yanık

önden motora bakarken sağdakinin uzantısı gözüküyor ama soldakide arkadan gidiyor o gözükmüyor

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Araç üzerinde bir parça tariflerken, gidiş yönüne doğru bakış açısı yaparak , sürücü solda gibi mantık ile tariflemek teknik literatüre uygun olur dedikten sonra, sol amortisör üzerindeki parça uzunlamasına bağlanmış, sağda da, amortisör saplamalarını birleştiren ovalimsi bir parça mevcut ki bu da yeterli gelmiş diyebiliriz.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

:)

Valla abi type R da kullandım,senin arabadan da. Senin arabayla Type R arasında sadece logo ve isim benzerliği var yol tutuş bakımından. Yeni kasa civic kadar berbat yol tutuşu olan başka araçlar da kullandım. Iveco 35.9 mesela. :p Honda bile kabul etti o kasadaki bu zaafı. :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yeni kasa civic kadar berbat yol tutuşu olan başka araçlar da kullandım. Iveco 35.9 mesela. ;)

35,9 bende kullandım... Yol tutuşunda bir sorun görmedim... :p

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
Araç üzerinde bir parça tariflerken, gidiş yönüne doğru bakış açısı yaparak , sürücü solda gibi mantık ile tariflemek teknik literatüre uygun olur dedikten sonra, sol amortisör üzerindeki parça uzunlamasına bağlanmış, sağda da, amortisör saplamalarını birleştiren ovalimsi bir parça mevcut ki bu da yeterli gelmiş diyebiliriz.

iskele - sancak desek de olur mu abi ?

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
(düzenlendi)
Valla abi type R da kullandım,senin arabadan da. Senin arabayla Type R arasında sadece logo ve isim benzerliği var yol tutuş bakımından. Yeni kasa civic kadar berbat yol tutuşu olan başka araçlar da kullandım. Iveco 35.9 mesela. :fiuw: Honda bile kabul etti o kasadaki bu zaafı. ;)

konforla , yol tutuş aynı anda olmuyo işte

hb deki gibi sert süspansiyon kullanıldığı zamanda ne olacağını alttaki video da göstermiş zaten

tarihinde Okyay Pay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hımm güzelmiş...

Okyay araban süper bişey ya... Mondeoyu satıp bundan almak istiyorum... :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yazık. Hala mondeo zannediyor :) Valla o elindekini sattıktan sonra uyduruk civic bile alınır :good1:

Seninkinden iyi yol tuttuğunu cümle alem biliyor... :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Hı hııı. Hatta daha genç, daha donanımlı, daha beygürlü, daha daha daha vs :good1::):good1:

Evet beygür onlar... Sütçü beygürü...

Benimkiler safkan Alman...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...