Engin Yanık 29 Haziran 2009 Yazar Paylaş 29 Haziran 2009 önden motora bakarken sağdakinin uzantısı gözüküyor ama soldakide arkadan gidiyor o gözükmüyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Haziran 2009 Paylaş 29 Haziran 2009 Araç üzerinde bir parça tariflerken, gidiş yönüne doğru bakış açısı yaparak , sürücü solda gibi mantık ile tariflemek teknik literatüre uygun olur dedikten sonra, sol amortisör üzerindeki parça uzunlamasına bağlanmış, sağda da, amortisör saplamalarını birleştiren ovalimsi bir parça mevcut ki bu da yeterli gelmiş diyebiliriz. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 29 Haziran 2009 Paylaş 29 Haziran 2009 Valla abi type R da kullandım,senin arabadan da. Senin arabayla Type R arasında sadece logo ve isim benzerliği var yol tutuş bakımından. Yeni kasa civic kadar berbat yol tutuşu olan başka araçlar da kullandım. Iveco 35.9 mesela. Honda bile kabul etti o kasadaki bu zaafı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Yeni kasa civic kadar berbat yol tutuşu olan başka araçlar da kullandım. Iveco 35.9 mesela. 35,9 bende kullandım... Yol tutuşunda bir sorun görmedim... Yorum bağlantısı
Okyay Pay 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Araç üzerinde bir parça tariflerken, gidiş yönüne doğru bakış açısı yaparak , sürücü solda gibi mantık ile tariflemek teknik literatüre uygun olur dedikten sonra, sol amortisör üzerindeki parça uzunlamasına bağlanmış, sağda da, amortisör saplamalarını birleştiren ovalimsi bir parça mevcut ki bu da yeterli gelmiş diyebiliriz. iskele - sancak desek de olur mu abi ? Yorum bağlantısı
Okyay Pay 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 (düzenlendi) Valla abi type R da kullandım,senin arabadan da. Senin arabayla Type R arasında sadece logo ve isim benzerliği var yol tutuş bakımından. Yeni kasa civic kadar berbat yol tutuşu olan başka araçlar da kullandım. Iveco 35.9 mesela. Honda bile kabul etti o kasadaki bu zaafı. konforla , yol tutuş aynı anda olmuyo işte hb deki gibi sert süspansiyon kullanıldığı zamanda ne olacağını alttaki video da göstermiş zaten 30 Haziran 2009 tarihinde Okyay Pay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Okyay'ın arabasına kötü diyen karşısında beni bulur.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Hımm güzelmiş... Okyay araban süper bişey ya... Mondeoyu satıp bundan almak istiyorum... Yorum bağlantısı
Okyay Pay 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 havuzlu bahçeki ördekliiiii buyruuun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Yazık. Hala mondeo zannediyor Valla o elindekini sattıktan sonra uyduruk civic bile alınır Seninkinden iyi yol tuttuğunu cümle alem biliyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Haziran 2009 Paylaş 30 Haziran 2009 Hı hııı. Hatta daha genç, daha donanımlı, daha beygürlü, daha daha daha vs Evet beygür onlar... Sütçü beygürü... Benimkiler safkan Alman... Yorum bağlantısı
Recommended Posts