Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 (düzenlendi) Buda benim TAXİ.. 3 Temmuz 2009 tarihinde Can Umut Baykan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 maşallah... kazasız güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 Güle güle kullanın...Yalnız plaka aracı çok eski göstermiş yenilerseniz daha güzel görünecektir...Şahsen öyle bir plaka ile yola çıkmazdım... Teşekkür Ederim Ancak O Plaka İlk Çıktığından Beri Bende Orjinal Bir Plaka Orjinali Değiştirmek İstemedim O Yüzden Öyle Taktım... Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 Al Pacinoya çok benziyorsunuz bi akrabalığınız var mı acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 (düzenlendi) Yanlış mı görüyorum yoksa Sağlık Taksi mi yazıyor camda? Evet Sağlık Taksi... Al Pacinoya çok benziyorsunuz bi akrabalığınız var mı acaba Hayır Bi Benzerliğimiz Yok Öylesine Koydum O Resmi... 3 Temmuz 2009 tarihinde Mehmet Seckin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 Kaç km de? Kaç yılından beri taxi? Benzin-Lpg-Diesel? Motor ve arıza durumu hakkında bilgi? Yetkili servislerin yaklaşımı (garanti süresince bakıma gittiğinizde) diye sorsak? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 Araç çok şık... Ama plakayı değiştirin.. Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 BBP'nin önündeki duraktasınız değil mi? Evet BBP'nin Önündeki Durak Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 Kaç km de? Kaç yılından beri taxi? Benzin-Lpg-Diesel? Motor ve arıza durumu hakkında bilgi? Yetkili servislerin yaklaşımı (garanti süresince bakıma gittiğinizde) diye sorsak? Araç 2007 den Beri Taxi Sıralı Sistem Lpg Var Motoru Simdiye Kadar Ciddi Bi Arıza Vermedi Her Cumartesi Bakıma Gidiyor...Aracı 2007 Yılında Galeriden Aldım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 2 yıl kadar Tuna pidenin üstünde oturdum. Sen söylemeden biz tahmin etmeliydik bunu Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 Araç çok şık... Ama plakayı değiştirin.. Değistircem Ama Eski Orjinal Plaka Olduğu İçin Kıyamıyorum... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 Ford Türkiye nin en büyük hatalarından biri de taxi ye destek vermemesi idi. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 Sıralı Sistem Lpg Var Lpg kitinin markası ne.. ? Araç kaç binde.. ? Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 2 yıl kadar Tuna pidenin üstünde oturdum. İyi bilirim sizin oraları. Evet Biliyorum Tuna Pideyi... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 Kıyamıyorum... Kıy, kıy.. Yeni plaka çok yakışacak... Tamponda sigortadan yeni boyanmış sanki Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 Lpg kitinin markası ne.. ?Araç kaç binde.. ? Prince Sıralı Sistem 165 binde Araç Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 Ford Türkiye nin en büyük hatalarından biri de taxi ye destek vermemesi idi. Güle güle kullanın. Teşekkürler... Kıy, kıy.. Yeni plaka çok yakışacak... Tamponda sigortadan yeni boyanmış sanki Bastırcam Tampon Orj.Boyandığı Hali İle Duruyor Cok Sükür Kazası Yok... Hacı amca ne yapıyor? Hangi Hacıyı Sordunuz O Sokakta Birsürü Hacı Varda Cıkaramadım Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 Taksici olan Bir de önceden bıyıklı olan ama şimdi bıyıklarını kesmiş olan bir arkadaş vardı. Yaşlı Sakallı Amcayı Mı Diyosunuz?Hacı İsminde Bi Arkadas Vardı Ama Duraktan Ayrıldı Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 Aynen onu kastettim. 1-2 kere bindim taksisine. Kurallara harfiyen uyuyordu. O yaşında hala düzgün bir şekilde çalışıyor. Evet Cok Düzgün Kullanıyor Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 3 Temmuz 2009 Paylaş 3 Temmuz 2009 Arabada süper...Resminizde...Türkiyede alpaçinoya bu kadar benzer birini daha görmemiştim Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 Arabada süper...Resminizde...Türkiyede alpaçinoya bu kadar benzer birini daha görmemiştim Teşekkürler En Kısa Zamanda Kendi Resmimi Koycam :D Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Temmuz 2009 Paylaş 4 Temmuz 2009 Taksicilerde bazı şeylerin manevi yönü çok ağır basar.Uğurlu saydıkları şeyler vardır.Bence plakanızı değiştirmeyin..Özellikle araçlar baba yadigarı falansa kolay kolay kasa değişimi bile yapılamıyor.Ancak kasa değişmeyince müşteriler seçicilik yapıyor bu yüzden değişim kaçınılmaz oluyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2009 Paylaş 4 Temmuz 2009 Mükemmel zaten ankara da focus taksi çok Bi çok kez ulusta dolmuş durakları önünde focus f1 taksilere denk geldim 2 kez de binme fırsatım olmuştu. Km sine göre çok bakımlı kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Mehmet Seckin 4 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2009 Taksicilerde bazı şeylerin manevi yönü çok ağır basar.Uğurlu saydıkları şeyler vardır.Bence plakanızı değiştirmeyin..Özellikle araçlar baba yadigarı falansa kolay kolay kasa değişimi bile yapılamıyor.Ancak kasa değişmeyince müşteriler seçicilik yapıyor bu yüzden değişim kaçınılmaz oluyor.. Evet Aynen Öyle Bende Uğur Sayıyorum Mehmet bey büyük harf kullanımını lütfen yazım kurallarına uyarak yapınız , gereksiz yere büyük harf kullanmıyalım. Peki el alışkanlığı ondan böyle yazıyorum... Mükemmel zaten ankara da focus taksi çok Bi çok kez ulusta dolmuş durakları önünde focus f1 taksilere denk geldim 2 kez de binme fırsatım olmuştu. Km sine göre çok bakımlı kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts