İçeriğe Yönlendir

Plaka yapıştırma

Ahmet Can Kalkan

Recommended Posts

Ahmet Can Kalkan

Merhabalar

Focus 1 Hb aracımın arka plakalıkları çıkartıp plakalıksız takmak istiyorum plakaları fakat orda 2 tane vida yeri var ve onların üstüne yapıştırınca bombeli duruyor yapan arkadaşlar nasıl yapıyor acaba sanırım ön tampondada aynı şekilde var o vida yerlerini ne yapıcaz acaba ??

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

focus 2 lerin orjinalinde sünger var arada . ek yapıp silikonla yapıştırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben yaptığımda,

Kırık bir şahin tamponundan plakadan biraz küçük olacak şekilde bir parça kesmiş, vida yerlerine denk gelen yerleri genişçe delmiş, önce bu parçayı plaka yerine bagaja slikonla yapıştırmış, daha sonra plakayı bu parçaya yapıştırmıştım..

plaka_1.JPG

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Bende araya şu koltuk altlarına konulan parkeyi çizmesin diye olan süngerimsi şeylerden yapıştırmıştım ses de yapmıyo :)

Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi
Bende araya şu koltuk altlarına konulan parkeyi çizmesin diye olan süngerimsi şeylerden yapıştırmıştım ses de yapmıyo :lol2:

bende metalik renk plakalık taktırdım. bombe olmasın diye çift taraflı yapıştırıcıyı kat kat kullanıp arasını silikonladılar. hiç içime sinmedi ama sağlık olsun.

Yorum bağlantısı
Emre Özen

silikon ve çift yönlü bant yardımıyla yapıcaktım ama babam sağolsun biraz kara düzen yapmış :lol2: tornavidayla delmiş vida yuvalarına denk gelen yerleri oraya vidalamış 43 fk 279 3 ve 7nin ortasında somunlu bir vida sırıtıyo :mamba:

Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi

Sağlık olsun benim ön plakada da vida var. arkayı da vidalayacaklardı izin vermedim. kıyamadım arabaya doğrusu.

Yorum bağlantısı
Emre Özen

kıyamayacak bir vaktim bile olmadı :D yetişseydim engelleyebilirdim belkide:D ama sağlık olsun dediğiniz gibi bir plaka için babamı kıracağıma direksiyonu kırarım daha iyi :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Can Kalkan

arka tarafı yaptım :D köşelerde biraz açıklık kaldı oralarıda silikon ile ve ya çift taraflı ile oturtup bantla 1 gün falan bekleticem bi öle yapışırsa yapışır galiba ön tarafıda yarın yapıcam bakalım o nasıl olcak evet hocam vidalama olayını hiç sevmiyorum hem görüntü açisindan hemde pek tamponu falan deldirme taraftarı değilim..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

İyide 2000-2005 model arası araçların 2.sahibi iseniz zaten plakalık takılmış oluyor ve mutlaka tampon falan delinmiş durumda oluyor..Hani ben tamponu delmem demek sıfır araç alınca geçerli herhalde..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ergün Göker
Merhabalar

Focus 1 Hb aracımın arka plakalıkları çıkartıp plakalıksız takmak istiyorum plakaları fakat orda 2 tane vida yeri var ve onların üstüne yapıştırınca bombeli duruyor yapan arkadaşlar nasıl yapıyor acaba sanırım ön tampondada aynı şekilde var o vida yerlerini ne yapıcaz acaba ??

bak böle oldu !!

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Ben bastım silikonu kendim yapıştırdım. Çağdaş düşünsün gerisini. :D

Yorum bağlantısı
Aykut Göktürk

bugün oglen biraz ugraştırdı bizi ama bende APP plakalarımı takmak için işe koyuldum sedan f1 aracıma kıyamasamda saglıklı ve temiz olsun diye sonuçta plaka altı zaten görünmüyor diyerek ön ve arka bahsettiniz çıkıntıları kestirdim biraz zor oldu ama temiz bi usta ile hallettik çıkıntılardan sonra en saglıklısı silikon oldunu düşündüm için silikon ile yapıştırdım çokta hoş oldu resimleride eklicem daha bant var üzerinde :D

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Şenol Günseren
bugün oglen biraz ugraştırdı bizi ama bende APP plakalarımı takmak için işe koyuldum sedan f1 aracıma kıyamasamda saglıklı ve temiz olsun diye sonuçta plaka altı zaten görünmüyor diyerek ön ve arka bahsettiniz çıkıntıları kestirdim biraz zor oldu ama temiz bi usta ile hallettik çıkıntılardan sonra en saglıklısı silikon oldunu düşündüm için silikon ile yapıştırdım çokta hoş oldu resimleride eklicem daha bant var üzerinde :p

sıcak silikonla mı yapıyorsunuz soguk mu?

Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu

benim aravım siyah, siah silikonlandıktan sonra plaka düzgün bir şekilde konuldu ve kuruması bklendi önde arkada bu şekilde...

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Hasan Varnalı

plakayı yapıştırdıktan sonra mesela polisler çıkarmamızı söyledi ve plaka silikonlu bunu kolayca çıkarabilirmiyiz peki?

Yorum bağlantısı
Cem Işık
plakayı yapıştırdıktan sonra mesela polisler çıkarmamızı söyledi ve plaka silikonlu bunu kolayca çıkarabilirmiyiz peki?

ISıtılmış çelik tel ile plaka arkasından bir tur geçince sökülüyor hemen:)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Polisin bunu yapmasında amaç ne olabilir ki?

Plaka tamponda belirtilen yerde olsun, gerisi önemli değil...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Polisin bunu yapmasında amaç ne olabilir ki?

Plaka tamponda belirtilen yerde olsun, gerisi önemli değil...

Arkadaş yasak olan APP plakalardan bahsetmiş sanırım...Yoksa durduk yere normal plakayı hiç bir polis çıkart demez.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...