İçeriğe Yönlendir

Fiesta V - Akü Tavsiyesi


Levent Erdoğan

Recommended Posts

Sani Gerşon
7 dakika önce, Serkan Ataman yazdı:

Merhaba 2007 model 1.4 tdci aracıma akü alacağım.akü tipi fiestalarda,focuslarda olduğu gibi alçak tip akümüdür yoksa normal tipmidir.internetten buna göre araştırmaya çalışacağım.geçen baktığımda şu anki aküsünün üzerinde ford yazmakta,acaba orjinal aküsümü bilemedim.zaten şu anda aküsü boşalmış durumda araç marş almıyor.araç garajda duruyor ve cumartesi kendi aracımdan takviye yapıp ardından akücüye gidip değiştireceğim.bulunduğum ilde inci akü yok mutlu akü alacağım muhtemelen.60 amperlik iş görür sanırım

Bugün akü aldım, 60ah 540cca inci akü, 230TL.

Siz bodur bakmalısınız. Biraz daha pahalı olabilir.

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Fatih Saygın
(düzenlendi)

Merhaba. Fiesta 1.4 2008 model benzinli araç için yeni akü alacağım kışa girmeden. Aracın üzerinde 50 amperlik inci akü bulunuyor ve muhtemelen 5 yıldır değişmemiş. 

İnci akünün sitesinde 50 ah lik akünün ölçülerine 207x175x175 yazıyor. Akü de kutuyu kaplıyor daha büyük birşey takamam muhtemelen. 

Farklı markada uygun daha büyük amper saatlik akü var mıdır? Varta da 52ah gördüm ancak 100 TL daha pahalı inci aküden

Bir de mutlu aküde sanırım 44ah var uygun fiyatlı ancak amperin düşük olması sıkıntı yaratır mı? Orjinali de sanırım 43 ah imiş..

Son olarak internetten akü alımı hakkında ne dersiniz?

 

tarihinde Fatih Saygın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bodur akü kullanıyor genelde Ford'lar. Çok seçeneğinizin olduğunu sanmıyorum. Ben İnci aldım, mutluyum. Mutlu akü çok sorunlu bence. Daha yeni başka bir konuda tartıştık. Biraz forumda arama yapmanızı öneririm.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...