Fahrettin Karakoç 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 Piknik için güzel bir ziyafet http://img7.imageshack.us/gal.php?g=46443497.jpg Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 18 Ekim 2009 Yazar Paylaş 18 Ekim 2009 artık peynir tenekesi bulmakda zor Ulus halde peynircilerde bulmak mümkün Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 Büyük marketlerin önü tenekeden geçilmiyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 Mükemmel bir lezzet. Keşke elimizden gelse de yapabilsek ama konu yemek olduğunda pek elim yatkın değildir. Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 18 Ekim 2009 Yazar Paylaş 18 Ekim 2009 Fahrettin Abi harika valla bigün yaparız inşallah forumca yeriz:) İnşallah şöyle bir hafta sonu tenekeleri ve tavukları alıp bir Kızılcahamam soğuksu neden olmasın. Mükemmel bir lezzet. Keşke elimizden gelse de yapabilsek ama konu yemek olduğunda pek elim yatkın değildir. Neden elinden gelmesin. O kadar zor değil Resimleri sırasıyla uygularsan olur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 Fotoğraf bende görünmüyor. Fotoğrafların olduğu sayfaya link var Sefa.. Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 18 Ekim 2009 Yazar Paylaş 18 Ekim 2009 Fotoğraf bende görünmüyor. yer kaplama sorun olmazsa vede becerebilirsem direk resimlri koyabilirim Yorum bağlantısı
Gündüz Güçin 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 Biz de arkadaşlarla kaç haftadır planlıyoruz Elmadağ'a gidip çingene tavuğu yapmayı, ama bir türlü denk getiremedik. Yalnız duyduğuma göre tenekenin iç yüzeyindeki zararlı maddeler sıcaktan tavuğun üstüne yapışıyormuş. Bunu önlemek için tenekenin içini folyo kaplamamızı önermişti. Kısmet olur da yapabilirsek resim eklerim. Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 19 Ekim 2009 Yazar Paylaş 19 Ekim 2009 Biz de arkadaşlarla kaç haftadır planlıyoruz Elmadağ'a gidip çingene tavuğu yapmayı, ama bir türlü denk getiremedik. Yalnız duyduğuma göre tenekenin iç yüzeyindeki zararlı maddeler sıcaktan tavuğun üstüne yapışıyormuş. Bunu önlemek için tenekenin içini folyo kaplamamızı önermişti. Kısmet olur da yapabilirsek resim eklerim. Şimdiden afiyet olsun. Resimleri bekleriz. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 19 Ekim 2009 Paylaş 19 Ekim 2009 (düzenlendi) zaralı birşeyler varsa önce tenekenin içini yakmak gerekebilir? sonrada üstüne kapatmak lazım 19 Ekim 2009 tarihinde Serkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Ekim 2009 Paylaş 19 Ekim 2009 Yok yaa zararlı bişey olacağını sanmıyorum.Özellikle gıda için kullanılan tenekeler olmalı tabii.Tinermiş,boyaymış,madeni yağmış bu tip tenekeler sağlığa zarar verebilir.. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 19 Ekim 2009 Paylaş 19 Ekim 2009 nekadar duracak oda sıkıntı acıp bakınca düzen bozulmasın aslında işi bilenlerle yapmak lazım bu işi Yorum bağlantısı
Gündüz Güçin 19 Ekim 2009 Paylaş 19 Ekim 2009 Şimdiden afiyet olsun. Resimleri bekleriz. Şimdiden teşekkür ederim. Ben yavaş yavaş umudumu yitirmeye başladım ama olursa resimler ilk burada yayınlanacak Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 19 Ekim 2009 Paylaş 19 Ekim 2009 Bizde bi yapmaya çalışmıştık arkadaşlarla , is tadından başka bi tat gelmemişti ağzımıza ... yarısıda çiğ di ) Yorum bağlantısı
Serkan Çok 19 Ekim 2009 Paylaş 19 Ekim 2009 zamanlama önemli işte is icin etrafını iyi izole etmek lazım sanırım camurla felan Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Ekim 2009 Paylaş 19 Ekim 2009 Arkadaşlar ben size söyleyim..İşin püf noktası tenekenin altını güzelce kapatmakta yatıyor.Çevreye yakılan ateşte tenekenin yarı boyunu geçmeyecek.Öyle üstüne kadar falan ateş olmayacak.İlk 30 dakika sürekli ateş olacak son 15 dakika ise artık fazla ateş yakmadan köz edasıyla pişecek.45 dakika hiç açılmadan kalacak.Ayrıca teneke açılmadan evvel çevredeki ateşler iyice uzaklaştırılacak.Teneke öyle açılacak.(çünkü yanan ateşlerden uçanlar ve is sis tavuğa yapışmayacak) Olay bu kadar basit Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 19 Ekim 2009 Paylaş 19 Ekim 2009 harika gözüküyor gerçekten,denemek lazım... Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 (düzenlendi) Denemenizi tavsiye ederim 24 Şubat 2010 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Baha 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 Hastasıyım böyle ortamların "Bu tavuk Çin'de bile olsa gidip yiyiniz" Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 Ben bunu yaparım arkadaş Bu hafta sonu direk kaçış,kısmet olur da yapabilirsem fotoğrafları ekleyeceğim Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 Bu davuk, ayransiz gitmez, anlayan anladi . +234329470573259625205620542358340582541217195754 Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 olsun olsun afiyet olsun, domates te yeşil soğan da harika gözüküyor Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 olsun olsun afiyet olsun, domates te yeşil soğan da harika gözüküyor Teşekkürler.Yeşil soğanları biz yetiştirdik.Bu taraflara yolu düşen arkadaşları beklerim mutlaka. Yorum bağlantısı
Recommended Posts