Murat Uludağ 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 Tamam tarih 13 şubat kalsın o zaman ama hatırlatmak için 1-2 hafta önceden konuyu güncel tutalım O zaman 13.02.2010 günü 13:00'da Lara Çakırbey Restorant'ta (Dedeman Otel'in yan tarafında) buluşuyoruz. Çok erken buluşmayalım, ilçelerden ve civar illerden gelmek isteyen arkadaşlar için de rahat olsun. Buluşup bişeyler yedikten sonra ister mekanda kalıp sohbet ederiz ister başka aktiviteler yaparız. Güzel bir yerde hep beraber fotoğraf çekiniriz arabalarımızla vs. teklifleri hep birlikte değerlendirebiliriz Tamamdır. saat 13 dedeman otelin yanında. kararlaştırılmıştır hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Tamamdır. saat 13 dedeman otelin yanında. kararlaştırılmıştır hayırlı olsun. hadi bakalım hayırlı olsun inş. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 5 Ocak 2010 Yazar Paylaş 5 Ocak 2010 hadi bakalım hayırlı olsun inş. İnş hayırlı olur. Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 ctesi ben çalışıyorum ama artık herkese ctesi uygunsa ben bi yolunu bulur kaçar gelirim artık ) sorun deil... Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 tamam abi uğrarım, 2 adımlık yol ama h.içleri genelde ilçede ya da şehir dışında oluyorum. merkezde olduğum zaman uğrarım tanışırız sahilde çay içme olayını da isterseniz bu pazar yapabiliriz. hem buluşmayla ilgili fikir alışverişi olur hem de tanışmış oluruz. ben diğer ford kullanıcısı arkadaşlara da haber veririm. mehmet olur mesela pazar öleden sonra kararlaştıracagımız bi saate sea life ın orda kent meydanının arkasında otoparka arabaları koyar sea life ın karşısındaki cam cafelerdede oturabilirz. yada sizin istediginiz başka bi yerde. evet merkezden katılacak arkadaslar da bu konuda fikirleri bekliyoruz.... Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 6 Ocak 2010 Paylaş 6 Ocak 2010 FCTR forum dan 1-murat uludağ 2-ömer aydoğan(belli değil) 3-saadettin celik(belli değil) 4-ismail karakaş 5-mehmet can çimir 6-kemalettin karatum 7-özdemir deniz 8-aydın özcan 3-sadettin celik(varım diyorum) Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 6 Ocak 2010 Yazar Paylaş 6 Ocak 2010 arkadaslar toplantımız bildiğiniz üzere 13 subat 2010 antalya lara dedeman daki cakırbey restouranda oluyor ekstra günler de tanısmak isteyenler tanısa bilir yanlız toplantımızın zamanı ve saati deişmez artık...fordcularız biz. Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 6 Ocak 2010 Paylaş 6 Ocak 2010 arkadaslar toplantımız bildiğiniz üzere 13 subat 2010 antalya lara dedeman daki cakırbey restouranda oluyor ekstra günler de tanısmak isteyenler tanısa bilir yanlız toplantımızın zamanı ve saati deişmez artık...fordcularız biz. murat büyük buluşma tarihimizin 13.02.2010 da oldugnu biliyoruz. biz extradan o güne dek olabilrise bi tanışalım kaynaşalım istiyoruz ki o gün daha samimi bir hava oluşsun. bu arada forumdaki antalya başlıgı senin cabalarınla baya bi hareketli hal aldı ayrıca tşkler arkadasım sana. Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 6 Ocak 2010 Paylaş 6 Ocak 2010 bu hafta sonu yanına uğrarım Aydın, komşu sayılırız nasıl olsa Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 6 Ocak 2010 Paylaş 6 Ocak 2010 bu hafta sonu yanına uğrarım Aydın, komşu sayılırız nasıl olsa bekliyorum komşum gel:) Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 6 Ocak 2010 Yazar Paylaş 6 Ocak 2010 murat büyük buluşma tarihimizin 13.02.2010 da oldugnu biliyoruz. biz extradan o güne dek olabilrise bi tanışalım kaynaşalım istiyoruz ki o gün daha samimi bir hava oluşsun.bu arada forumdaki antalya başlıgı senin cabalarınla baya bi hareketli hal aldı ayrıca tşkler arkadasım sana. ben tesekkür ederim aydın abi hep beraber canlandırdık tek başıma olsaydım bi faydam olmazdı hepimizin eline koluna yüreğine sağlık. Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 7 Ocak 2010 Yazar Paylaş 7 Ocak 2010 (düzenlendi) mehmet abi aslında hava alanı karşısında antalyada ki fordclub üyeleriyle ve arkadaşlarınızla bekleseniz ben cünki sticker ve ahmet abinin adrenalin tuning stickerini getircem yapıştırmak isteyenler orda yapıştırsın aydın abi ne dersin buluşmaya katılacak olanların fikrini alalım. Ufakta olsa bi konvoy yapalım 7 Ocak 2010 tarihinde Murat Uluda? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 Yav Manavgat'ta buluşulmuyor muydu? Ne vakit Antalya'ya kaydı buluşma?? Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 7 Ocak 2010 Yazar Paylaş 7 Ocak 2010 (düzenlendi) Yav Manavgat'ta buluşulmuyor muydu? Ne vakit Antalya'ya kaydı buluşma?? Kemalettin bey arkadaslarımızın isteği ve fikir birliğine vararak kararlastırdık Antalyaya bekliyoruz. 8 Ocak 2010 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 7 Ocak 2010 Yazar Paylaş 7 Ocak 2010 manavgat araç olarak coğaldı gibi 3 adet focus 2 adet connect 1 adet fiesta 1 adet taunus 4 tane belli olmayan fordcu daha. Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 (düzenlendi) Bu arada Dedeman'ın önünden her gün geçerim, starbucks'a da sıkça giderim ama daha önce dikkat etmemiştim, sanırım Çakırbey kapanmış tabelası duruyor ama yerinde extrablatt cafe var. SheMall'un yanında Çakırbey var ama orası da biraz sapa gibi sanki... şimdiden yılan hikayesine döndü buluşma ama önerisi olan varsa yazarsa sevinirim alternatif mekan aramaya devam 7 Ocak 2010 tarihinde Mehmet Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 8 Ocak 2010 Yazar Paylaş 8 Ocak 2010 Bu arada Dedeman'ın önünden her gün geçerim, starbucks'a da sıkça giderim ama daha önce dikkat etmemiştim, sanırım Çakırbey kapanmış tabelası duruyor ama yerinde extrablatt cafe var. SheMall'un yanında Çakırbey var ama orası da biraz sapa gibi sanki... şimdiden yılan hikayesine döndü buluşma ama önerisi olan varsa yazarsa sevinirim alternatif mekan aramaya devam Mehmet abı konuda sen yardımcı ol bıze.herkezın butcesıne uygun eglenceli bıyer olsun mesela 100.yıl da adana sofrası yada bşka biyer Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 Deniz manzaralı olsun. Akdeniz Sanayi Sitesinede yakın olsun Yorum bağlantısı
Mustafa Demirci 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 (düzenlendi) şimdi antalya manavgatta olmak vardı off offf 8 Ocak 2010 tarihinde Mustafa Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 8 Ocak 2010 Yazar Paylaş 8 Ocak 2010 şimdi antalya manavgatta olmak vardı off offf toplantıyada bekleriz. Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 Deniz manzaralı ve her bütçeye uygun bir yer. Konyaaltı Değirmen Börek & Restorant uygun mudur? Akdeniz Sanayi'ye de nispeten yakın Konyaaltı Plajı'nın yanı, Konyaaltı Kent Meydanı'nda. Otopark sorunu da yok. 13.02.2010'da saat 13:00'de buluşabiliriz yine uygunsa? 100.Yıl'da park çok büyük problem olur Murat Yorum bağlantısı
Aydın Özcan 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 (düzenlendi) Deniz manzaralı ve her bütçeye uygun bir yer. Konyaaltı Değirmen Börek & Restorant uygun mudur? Akdeniz Sanayi'ye de nispeten yakın Konyaaltı Plajı'nın yanı, Konyaaltı Kent Meydanı'nda. Otopark sorunu da yok. 13.02.2010'da saat 13:00'de buluşabiliriz yine uygunsa? 100.Yıl'da park çok büyük problem olur Murat evet hem deniz manzaralı hem otopark sorunu yok konyaaltı kent meydanı degirmen börek rest. yada çukurova ocak başı var uygundur bence. 8 Ocak 2010 tarihinde Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 8 Ocak 2010 Yazar Paylaş 8 Ocak 2010 Deniz manzaralı ve her bütçeye uygun bir yer. Konyaaltı Değirmen Börek & Restorant uygun mudur? Akdeniz Sanayi'ye de nispeten yakın Konyaaltı Plajı'nın yanı, Konyaaltı Kent Meydanı'nda. Otopark sorunu da yok. 13.02.2010'da saat 13:00'de buluşabiliriz yine uygunsa? 100.Yıl'da park çok büyük problem olur Murat ozman inş kapanmazsa Konya altı değirmen börek&restourant da buluşuyoruz 13.02.2010 saat 13:00 da Yorum bağlantısı
Guest Ali Y?ld?r?m 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 bana uyar..herkese uyuyorsa yer orası olsun bencede Yorum bağlantısı
Murat Uludağ 8 Ocak 2010 Yazar Paylaş 8 Ocak 2010 büyük ihtimal konya altında olur kapanmazsa biz de döneklik olmaz ama bizim gidecek oldupumuz yerler kapanıyo bir bir:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts