Ulaş Kankaya 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 as merkez mantıklı bowling oynayabiliriz hem Bowlin süper olur ama çok sıra bekleriz haftasonu bowling oynamak için gölyazı olabilir daha önce hiç gitmemiştim oraya tabi sadece bir fikir. En mantıklı uygun neresi olursa bir aksilik çıkmassa bende varım diyorum Yorum bağlantısı
Rifat Berber 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 Bowlin süper olur ama çok sıra bekleriz haftasonu bowling oynamak için gölyazı olabilir daha önce hiç gitmemiştim oraya tabi sadece bir fikir. En mantıklı uygun neresi olursa bir aksilik çıkmassa bende varım diyorum Evet bende sürekli resimlerden gördüğüm gölyazıyı merak ediyorum. Umarım bir aksilik çıkmaz ve bende katılabilirim. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 (düzenlendi) 7 Ocak 2010 tarihinde Sami Akta? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 Toplanırız tabi.. başlık altında durum bir yoklanıp birşeyler düzenlenebilir.. Ersen nerelerdesin?? Abi 2010 büyük buluşma için de adayız bildiğin üzere.. Biz şubatta Antalya'da toplanırsak forum yönetimince bir sürü stickır ve logo ile ödüllendirileceğiz. Sizlere bir şey vadedenler oldumu. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 Bursanın sticker sorunu yok Büyüksün Ersen abii Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak 2010 Paylaş 7 Ocak 2010 o stickerdan yararlanmak için manevi bursalı olmak ve bursada okumuş olmak yetiyormu ) Kurtköy ve Sarıyor nerde bilmem ama sen Çağlar'ı ziyaret et. Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 7 Ocak 2010 Yazar Paylaş 7 Ocak 2010 Bursanın sticker sorunu yok Kesinlikle bu sticker lardan yaranlanmak lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 7 Ocak 2010 Yazar Paylaş 7 Ocak 2010 Adını koyamadık. Zaman ve mekan olarak nasıl kararlaştıracagız organize olmak, biraz zor olacak sanırım! Yorum bağlantısı
Rifat Berber 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 25 tane sticker var. Umarım hepimize yeter Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 o stickerdan yararlanmak için manevi bursalı olmak ve bursada okumuş olmak yetiyormu ) Murat bey Bursanın suyunu içmiş olmak bile yeterli 25 tane sticker var. Umarım hepimize yeter Yeter yeter kaç tane kaldı bilmiyorum ama biraraya gelelim ben arabamdan bile söker veririm.. Yorum bağlantısı
Mustafa Celik 8 Ocak 2010 Yazar Paylaş 8 Ocak 2010 hadi ne zaman toplanacagız tarih için kimse konuşmuyor Yorum bağlantısı
Nuri Başer 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 hadi ne zaman toplanacagız tarih için kimse konuşmuyor Çalışmalar sürüyor.. biraz sabır.. asıl çalışma büyük toplantı için.. Bursa 2010 FCTR Olimpiyatlarına aday şehir.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 Çalışmalar sürüyor.. biraz sabır.. asıl çalışma büyük toplantı için.. Bursa 2010 FCTR Olimpiyatlarına aday şehir.. Uludağ civarlarında güzel birşeyler organize edin de gelelim... Yorum bağlantısı
Nuri Başer 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 Uludağ civarlarında güzel birşeyler organize edin de gelelim... Gönül ister ki zirvede yapalım ama tırmanması zor iş.. Haziranın ilk haftası rota 1 den yine tırmanıştayız.. gelmek isteyenleri bekleriz.. Bu arada aklıma değişik bir organizasyon geldi.. FCTR tırmanış ve doğa yürüyüşleri planlanabilir.. güzel bir spor-aktivite olur.. yaza doğru Uludağla açılışı yaparız.. Yorum bağlantısı
Zafer Sezen 8 Ocak 2010 Paylaş 8 Ocak 2010 uzun zamandır tanışabilmek için böyle bir fırsat bekliyordum inşallah tarih ve saat uyarsa aranızda olmayı umut ediyorum Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ocak 2010 Paylaş 9 Ocak 2010 Gönül ister ki zirvede yapalım ama tırmanması zor iş.. Haziranın ilk haftası rota 1 den yine tırmanıştayız.. gelmek isteyenleri bekleriz.. Bu arada aklıma değişik bir organizasyon geldi.. FCTR tırmanış ve doğa yürüyüşleri planlanabilir.. güzel bir spor-aktivite olur.. yaza doğru Uludağla açılışı yaparız.. Bencede değişik bir toplantı olsun, Uludağın temiz havasında biraraya gelelim .. Çalışmalar sürüyor.. biraz sabır.. asıl çalışma büyük toplantı için.. Bursa 2010 FCTR Olimpiyatlarına aday şehir.. Evet evet 2010 FCTR Olimpiyatları Bursa da olsun Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 10 Ocak 2010 Paylaş 10 Ocak 2010 Ersen abi ben arabayı st yaptırana kadar beklesekmi diyorum Çok saygı değer can umut baykan abimden fiyat bekliyorum hemen ankara'ya yola çıkıp aracı st yaptırcaz derdim hava atmak değil abi olimpiyatlarda Bursa'mızı temsil etmek Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 Bursaaaa nerdesinnn 2 milyon nüfus var 50 tane fordcu yokmu yav Ersen abi,Nuri abi görev başına Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 kendini eklemeyi unutmuşsun yasin hocam...görevden kaçmak olmaz değil mi ) Murat abi canla başla hazırım ben görevede sonra moderatör yada yönetici gibi davranıyor demesinler diye nuri abiyle,ersen abiye atıyorum topu büyüklerim bu görevi bana verirse seve seve üstlenirim. Yorum bağlantısı
Barış Günay 12 Ocak 2010 Paylaş 12 Ocak 2010 Gönül ister ki zirvede yapalım ama tırmanması zor iş.. Haziranın ilk haftası rota 1 den yine tırmanıştayız.. gelmek isteyenleri bekleriz.. Bu arada aklıma değişik bir organizasyon geldi.. FCTR tırmanış ve doğa yürüyüşleri planlanabilir.. güzel bir spor-aktivite olur.. yaza doğru Uludağla açılışı yaparız.. bence çok güzel bi fikir.. haziranın ilk haftası olan tırmasıs için özelden bilgilendirme yaparmısınz?uygunsa katılmak isterim Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 12 Ocak 2010 Paylaş 12 Ocak 2010 Arkadaslar, siz kendi bulusma tarihinizi ayarlarsaniz, biz de kendimizi ona gore ayarlayacagiz. Ben sahsen gelmek istiyorum, ama fotografta sadece 3 kisi olursa uzulurum sahsen. Onerim c.tesi veya pazar ayarlamaniz ki gelelim. Muhlis abi güzel bişeyler yapıcaz allahın izniyle katılımda güzel olacak sizleri çok iyi karşılıycaz Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 12 Ocak 2010 Paylaş 12 Ocak 2010 Benim st tamponları bekliyoruz Abi ocak sonu veya mart başı gibi diyorum ama büyüklerim neder onu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Ocak 2010 Paylaş 12 Ocak 2010 Kış geldi işler yoğun, o yüzden pek toplantı işleriyle ilgilenemiyorum; hafta içi uygun bir günde ( akşam olmak kaydıyla ) mini bir toplantı yapalım en iyisi Hem olimpiyatlarla ilgilide konuşuruz ama baharda olacaktır büyük ihtimalle o yüzden daha vakit var Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 12 Ocak 2010 Paylaş 12 Ocak 2010 Koca Bursa bir toplantı yapamıycaz yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts