Resul Yoldaş 17 Ocak 2010 Paylaş 17 Ocak 2010 aracımda voltran marka lpg takılı, elektrikçi sağ far ampulu değiştirdi. ondan sonra araç içersindeki gaz benzin geçişini sağlayan anahtar bozuldu hiç bir ışık yanmıyor. araç tüpe geçmiyor. bütün sigortalar kontrol edildi. hepsi sağlam aküden gelen şase kontrol edildi ondada sorun yok. ankarada bu markanın servisi bir tane var ona gittim. sigortaları kontrol etti. sağlam olduğunu görünce yeni beyin takılacak dedi. acaba sorun ne olabilir. yardımcı olursanız çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Mert Ilgaz 22 Ocak 2010 Paylaş 22 Ocak 2010 bende de aynısı oldu geçenlerde tüp beyninin soketinin ucu çıkmıştı takınca düzeldi Yorum bağlantısı
Engin Evni 22 Ocak 2010 Paylaş 22 Ocak 2010 bende de aynısı oldu geçenlerde tüp beyninin soketinin ucu çıkmıştı takınca düzeldi Biryerlerden soket çıkmıştır. Düğmenin bağlı olduğu soketi kontrol etmekle başlayın bence. Yorum bağlantısı
Resul Yoldaş 29 Ocak 2010 Yazar Paylaş 29 Ocak 2010 Biryerlerden soket çıkmıştır. Düğmenin bağlı olduğu soketi kontrol etmekle başlayın bence. soketleri söküp taktım düzelmedi. elektirikçi ile yaptığımız kontrolde beyinden şase çıkışı olmadığını tespit ettik. Halen yaptırmadım. benzinde kullanıyorum. yeni voltran beyni 200 tl. ama 450 tl yede depo yu değiştirmeden atiker takan yer var. bilmiyorum ne yapacam. Yorum bağlantısı
Guest Yavuz Ya??z 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 soketleri söküp taktım düzelmedi. elektirikçi ile yaptığımız kontrolde beyinden şase çıkışı olmadığını tespit ettik. Halen yaptırmadım. benzinde kullanıyorum. yeni voltran beyni 200 tl. ama 450 tl yede depo yu değiştirmeden atiker takan yer var. bilmiyorum ne yapacam. Bir voltron bayiine gösterin.Değişmeye ne gerek var.Elektrikçininse suç karşılasın masrafı. Yorum bağlantısı
Resul Yoldaş 29 Ocak 2010 Yazar Paylaş 29 Ocak 2010 Bir voltron bayiine gösterin.Değişmeye ne gerek var.Elektrikçininse suç karşılasın masrafı. ankarada voltran bayii bir tane oda sanki bedava iş yaptırıyorum gibi ilgisiz davranıyor. zaten sadece sigortaları kontrol edip beyin değişecek düzelmezse tesisat değişecek dedi. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 soketleri söküp taktım düzelmedi. elektirikçi ile yaptığımız kontrolde beyinden şase çıkışı olmadığını tespit ettik. Halen yaptırmadım. benzinde kullanıyorum. yeni voltran beyni 200 tl. ama 450 tl yede depo yu değiştirmeden atiker takan yer var. bilmiyorum ne yapacam. Bu fiyata atiker takarlarsa bende II. Lpg harekatını tekrar düşünmeye başladım. Yorum bağlantısı
Resul Yoldaş 5 Şubat 2010 Yazar Paylaş 5 Şubat 2010 Bu fiyata atiker takarlarsa bende II. Lpg harekatını tekrar düşünmeye başladım. ordan başka hiçbir yer o fiyata takmıyor kimiside o çalıntıdır dediği için atikerden vazgeçtim. çıkma voltran beyin buldum (100 tl.) sorunu çözdüm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts