Süleyman Çetin 4 Şubat 2010 Paylaş 4 Şubat 2010 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere fotoğraflara logo veya yazı ekleme olayı hangi programla oluyor? Bununla ilgi belki birden fazla program olabilir fakat en kullanışlısı hangisidir? Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 4 Şubat 2010 Paylaş 4 Şubat 2010 Aşağı yukarı tüm fotograf programları ile örnek ACDSee Pro2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Şubat 2010 Paylaş 4 Şubat 2010 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere fotoğraflara logo veya yazı ekleme olayı hangi programla oluyor? Bununla ilgi belki birden fazla program olabilir fakat en kullanışlısı hangisidir? Photofiltre studio diye bir yazılım var, ben onu kullanıyorum, çok memnunum. Bir sürü var da bu çok hoşuma gitti bir süredir. Paint'le bile yapabilirsin aslında, yalnız bira daha zaman harcarsın. İnternette ararsan çok var. :lol2: Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 4 Şubat 2010 Yazar Paylaş 4 Şubat 2010 Aşağı yukarı tüm fotograf programları ile örnek ACDSee Pro2 Bu programı daha önce duymuştum ve profesyonellerin uğraştığı bir program diye biliyorum. Çok sağolun. Photofiltre studio diye bir yazılım var, ben onu kullanıyorum, çok memnunum. Bir sürü var da bu çok hoşuma gitti bir süredir. Paint'le bile yapabilirsin aslında, yalnız bira daha zaman harcarsın. İnternette ararsan çok var. :lol2: Abi araştırdım da çok fazla program karşıma çıkınca, mukakkak forumda kullananlar vardır diye sormak istedim. Bana basit bir program lazım. Paint'le denedim de dediğin gibi çok fazla zaman alıyor. Yorum bağlantısı
Arda Akbay 4 Şubat 2010 Paylaş 4 Şubat 2010 Photoscape ile de yapabilirsiniz ya da word e atarsınız istediğinizi eklersiniz ondan sonra print screen yapıp paint e atar istediğiniz kısmı kesersiniz Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Şubat 2010 Paylaş 4 Şubat 2010 Picasa3, google programıdır. Son versiyonunda yazı eklemede var. Resimlerde düzeltme yapmak içinde işe yarar. Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 4 Şubat 2010 Paylaş 4 Şubat 2010 Linux a geçersiniz ve gimp ile her işinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 4 Şubat 2010 Paylaş 4 Şubat 2010 Resme yazı eklemek için Linuxa geçmek çok dolambaçlı bi yol. Photoshopla kolayca halledebilirsiniz. eğer zor gelirse ACDsee 'nin edit kısmı oldukça kullanışlı. Aynı yazıyı toplu olarak bir çok fotoğrafa da ekleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 macromedia var bende fireworks,çok güzel bir program. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Aslını astarını unutmadan linuxda kullanmak daha bir zevkli oluyor emme Bu arada en basitinden acdsee yazılımını ben de tavsiye ederim (Win ortamında kullanılacaksa tabiki). Yorum bağlantısı
Uğur Doğan 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Benim de kullandığım program FastStone Photo Resizer, fotoğrafların boyutunu değiştirirken kalitesini de bozmuyo, yazı ekleme vs. birçok özelliği var... Yorum bağlantısı
Eray Sireli 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Ben Photoshop Cs2 kullanıyorum, biraz denemeyle bir fotoğrafta yapılması gereken neredeyse tüm işlemleri yapabilirsiniz... İlk başladığınızsa sabırlı olmanız gerekiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts