Halis Parlak 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Öncelikle Merhaba; C-max tdci almaya karar verdim önümüzdeki 1 ay içinde.Lakin kararsız kaldım.Bütçem maksimum 30.000 TL.Eski kasa ile makyajlı kasa arasında kaldım.Biraz bütçemi zorlayıp ki çok zorlanacağım titanium mu alsam diyorum?Yeni çıkacak kasayı alacak bütçem olmadığı için bekleyin yenisini alın demeyiniz Eski kasalardaki donanımı yeni kasalarda bulamayabiliyorsunuz.Makyajlı kasada ilk kez X-Paket ile sunulan panoramik cam tavan,açılmadığı için sunroof seçeneği eklendi ek ücret karşılığı. Yeni kasalarda ufak bir makyaj geçirip göstergeler güncellendi,hız sabitleyici kondu vs. Bu konuda her iki aracı da kullanan veya inceleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum.Uzun zamandır araştırıyorum lakin sizin tecrübeleriniz benim için önemli. Not:Bu arada bütçem dahilinde satmayı düşünen varsa iletişime geçebiliriz. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 2005-06 Trend C-Max'larda deri direksiyon oluyormu? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 2005-06 Trend C-Max'larda deri direksiyon oluyormu? bizim 2005 trend ve direksiyon deri Yorum bağlantısı
Emre Demir2 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 bizim 2005 trend ve direksiyon deri Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Ghia , donanımı yüksek modelin eski adı idi, 2007 1/2 den sonra Titanium oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Bu sizin bütçe ve beklentilerinizle alakalı bir durum, ama bana sorsanız yeni her zaman iyidir. Şahsen makyajlı C-max'leri ön farları için bile alırdım. Gerçekten çok hoş bir duruşu var. Öncelikli olarak hangi donanımlara ihtiyacınız var bir listesini çıkarmalı buna göre tercih yapabilirsiniz. Şahsen ben olsam makyajlı tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 4 Mart 2010 Yazar Paylaş 4 Mart 2010 Bu sizin bütçe ve beklentilerinizle alakalı bir durum, ama bana sorsanız yeni her zaman iyidir. Şahsen makyajlı C-max'leri ön farları için bile alırdım. Gerçekten çok hoş bir duruşu var. Öncelikli olarak hangi donanımlara ihtiyacınız var bir listesini çıkarmalı buna göre tercih yapabilirsiniz. Şahsen ben olsam makyajlı tercih ederdim. Benim önem verdiğim durum güvenlik.Açıkçası güvenlik paketli bir ghia yı,güvenlik paketi olmayan titanium x e tercih ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Güvenlik olarak arasında fark olacağını sanmıyorum. Eğer varsa bilemem ama bildiğim kadarıyla ford herşeyden kıssa da güvenlikden kısmaz diye düşünüyorum. Son olarak para sizin tercih sizin tabi hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 4 Mart 2010 Paylaş 4 Mart 2010 Yaklaşık 7 aydır 2004 model GHİA TDCİ Cmax kullanıyorum oldukça memnunum ve arabamı seviyorum hatta bu araç nedeniyle geçen hafta babama da 2008 model bir Titanıum X aldık ilgili konuyu görmüşsünüzdür.Titanıum X tabiiki benim araçtan daha artıları olan bir araç, Makyajlı dış yapı, değişen göstergeler, yeni renk Radyo CD ekranları, 17 inç jantlar, yarı deri döşemeler, daha sesssiz ve atik bir motor,cam tavan vb. özellikler aklıma gelen başlıca farklar Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Arkkadaşlar focus titanyum ghilardan bir kaç bin tl daha pahalı. 2 milyar daha az verip ghia mı alınmalı yoksa bütçeyi arttırıp titanyum almaya değermi?? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Arkkadaşlar focus titanyum ghilardan bir kaç bin tl daha pahalı. 2 milyar daha az verip ghia mı alınmalı yoksa bütçeyi arttırıp titanyum almaya değermi?? Bence titanyumlar daha şık özellikle jantları,almışken titanyum serisi alın derim Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 zaten tekrar baktım aynı paraları istiyorlar. son bir sorum daha olacak hb ve sedan focusun iç hacmi aynı. ben hb focusa bindim içim sıkıldı sedan gibi ferah gelmedi. alakasız olacak ama bayramdan sonra fiyatlar 1 2 bin tl düşer diyorlar doğrumu bana pek inandırıcı gelmiyor satan adama satar yani. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 zaten tekrar baktım aynı paraları istiyorlar. son bir sorum daha olacak hb ve sedan focusun iç hacmi aynı. ben hb focusa bindim içim sıkıldı sedan gibi ferah gelmedi. alakasız olacak ama bayramdan sonra fiyatlar 1 2 bin tl düşer diyorlar doğrumu bana pek inandırıcı gelmiyor satan adama satar yani. Bence bütçenize uyuyorsa Titanium x paket çok daha keyif verir.Keşke şu da olsaydı, bu neden yok diye soru işareti olmaz kafanızda.Bende şu an x paket c max kullanıyorum, satmayi düşünüyorum, alırsam yine x paket cmax olacak tercihim. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 zaten tekrar baktım aynı paraları istiyorlar. son bir sorum daha olacak hb ve sedan focusun iç hacmi aynı. ben hb focusa bindim içim sıkıldı sedan gibi ferah gelmedi. alakasız olacak ama bayramdan sonra fiyatlar 1 2 bin tl düşer diyorlar doğrumu bana pek inandırıcı gelmiyor satan adama satar yani. Şehir efsanesi.bekarsan hb,evliysen sedan,ben evliyim yine de hb derim. :) Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 evliyim ama çoluk çocuk yok hb de işimi görür. Abi x paket çok güzel hatta izmirde baktım bir tanesine ama diyarbakırda kullanılmış adam o kadar pis kullanmış ki tuşların üzerindeki rakamlar bile silinmiş sigara yanıkları ön panjur kırık vs vs araca baktırabileceğim bir usta olsa alırdım ama bulamadım nasip olmadı. Ankara dan güzel bir titanyumla dönerim inşallah. birde heryerde x paketlar 36 37 milyar bu izmirdeki neden 32 ye veriyor onuda anlamadım? Yorum bağlantısı
Recommended Posts