Can Karacaer 11 Mart 2010 Yazar Paylaş 11 Mart 2010 Bugun daha duzgun bir cd ile tekrar denedim, mp3 caldi. Ekranda album ve sarki isimlerini uaziyor ve en onemlisi turkce karakterler uyumsuzluk yapmiyor. Yorum bağlantısı
Arda Akbay 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 (düzenlendi) hayırlı olsun dışı değil de iç dizaynı yeni renoların gayet güzel 11 Mart 2010 tarihinde Arda Akbay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taha İlgen 11 Mart 2010 Paylaş 11 Mart 2010 Arka tarafının biraz daha alımlı yapılması halinde daha güzel olur, Türkiye'de iyi satacak bir araç bence. Yorum bağlantısı
Yaşar İnkaya 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 renault bir değişim çabasında ilerleyen yıllarda daha fazla gözlemleme fırsatımız olucaktır Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 Araba güzel hayırlı olsun.Hala Oyak indirimi Var mı Reno da? Oyak indirimini bilmiyorum da liste fiyatlarından 3-4bin indiklerini duydum. Yorum bağlantısı
Onur Demir 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 Hayırlı olsun Can. Kazasız Belasız güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 Bugun daha duzgun bir cd ile tekrar denedim, mp3 caldi. Ekranda album ve sarki isimlerini uaziyor ve en onemlisi turkce karakterler uyumsuzluk yapmiyor. O zaman mp3 çalıyormuş Her ne kadar forumda fransız araçlarını genel olarak pek sevmesekde, ben bu değişik tasarıma ısındığımı söyleyebilirim. İlerleyen zamanlarda gün içinde, focus sedan ve fluence'i test edicem. Opsiyonları fiyatı 8v yakıtı ford kadar önemsemeyen dizel motoru ile tercih edilebilir. Bu işler zevkler renkler meselesi gibidir, kimi hiç beğenmez kimi çok beğenir. Son zamanlarda tasarım adında güzel işler çıkartıyor renault. Benim düşüncem bu yönde tabi, bildiğim birşey var selefi megane 2 sedan gibi bu araçta sınıfında lider olacak. Rakiplerinden iyidir kötüdür tartışılır, yanlız ikinci elde çok iyi piyasa yapacağı ve sınıfında lider olacağa benziyor. Yorum bağlantısı
Volkan Aydogdu 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 Hayırlı olsun güle güle kullanın... Bence megane in dış tasarımı daha güzeldi..(Çok fazla satmasına rağmen hala dış görünüşü hoşuma gider..) İç tasarım önceye göre biraz daha kaliteli malzeme kullanılmış gibi.Bana renonun en itici gelen tarafı orta konsolun plastiğe benzer yanı kırılcak gibi geliyor.. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Mart 2010 Paylaş 12 Mart 2010 (düzenlendi) Güle güle kullanının; %100 katılıyorum araçların en güzeli/lüksü şirketin tahsis ettiği. 12 Mart 2010 tarihinde Ayhan S?rt?kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Karacaer 13 Mart 2010 Yazar Paylaş 13 Mart 2010 (düzenlendi) 13 Mart 2010 tarihinde Can Karacaer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Fuat 13 Mart 2010 Paylaş 13 Mart 2010 Kaç para bu fluans? Fiyatta indirim mi oldu?Baya çoğalmaya başladı yollarda. Liste fiyatı 38 bin olan boş,benzinli kasa kaça alınabilir? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Aaa abi bu anahtarlı. Ben hepsini kartlı biliyordum. Abi acaba anahtarında bir fotosunu koysan olur mu? Merak ettim şimdi. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Bu yeni fotoğraflarda da çok "babaç" görünüyor. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 İstediğin anahtar olsun Bilgehan. Sustalı cinsten... Benim kafam pek basmaz donanım olayına, kartı sokup starta basmak anahtarı sokup çevirmeye göre ne kolaylaştırıyor hayatımızda... Bu arada çok önemli bir olay, bakımlar 20binde bir. Çok km yapanlar için çok çok önemli bir detay. Bakım demek o gün bütün işin gücün kalması demek çünkü... Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Teşekkürler abi. Kusura bakma senide yorduk.Ama hiç anahtarlı bir fluence görmedim.Ama keşke benim meganede anahtarlı olsa. Anahtar gerçekten güzelmiş. Bakım olayıda güzelmiş. Tekrar güle güle kullan abicim. Bilgehan şu body kit'i yapsana hb'e kışt kışt Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Şirket aracı olmasa.... Önce photoshopla yaparsın sonrada gerçekte O yakışmaz benim arabaya ya.. Yeni Rs gelsin yeni Rs tamponu alcam ben ona abisi... Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 14 Mart 2010 Paylaş 14 Mart 2010 Ordaki vay vaaaaay anlamında kullanıldı... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 14 Mart 2010 Yazar Paylaş 14 Mart 2010 Eşimin arabası belli oldu. Fluence 1.5dCi 85 hp Authentique. Hayırlı olsun. Sürüş konforundan çok memnun kalacak... Eskişehirde park sorunu yoktur diye tahmin ediyorum... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 16 Mart 2010 Yazar Paylaş 16 Mart 2010 Şirket aracı olmasa.... Bilgehan ciddi misin kafa mı buluyorsun anlamadım ama, arabanın güzelim alaşım jantlarını çıkarıp bu zenci işi ucubeleri takmak için kafata çok sert bir darbe almak lazım... Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 Eşimin arabası belli oldu. Fluence 1.5dCi 85 hp Authentique. Hayırlı olsun. 85'liğin performans ve tüketim bilgilerini bekliyoruz Bizim eniştede 80'lik Megane 2 var, bundan sonra hangi arabayı alırsam alayım bu kalır diyor. Tüketiminden acaip memnun. bu zenci işi ucubeleri Kafa bulmayla alakası yok abicim Photoshoptan kötü çıkmış bunlarda diğer resimler: Bu fotolardaki de sanki farklı bir araç. Biraz alçalmak böyle büyük bir kasaya çok yakışmış. piyano siyahı kaplama da iç mekanda güzel durmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts