Selçuk Keleş 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Altı geniş,üstü dar araba=Fluence.Arabanın arkadan bakınca sanki basenleri,poposu geniş,üstü zayıf vücutlu kadın gibi,göz zevkini bozycu irrite edici bir tipi var. Yan çapraz profilden önüne doğru bakıncada ön çamurlukların geniş olduğu,tekerlerin içerdeğe kaldığı görülüyor ve çok çirkin gözüküyor. Arabanın içindeki düğmelerin tamamı sanki oyuncak araba hissi veriyor,basit,küçük ve kullanışsız. Birtek radyo bilgilerinin göründüğü orta konsol ekranı hoş,rengi mavi azıları beyaz. Arabanın içi geniş ama sadece geniş. Renault silecekleri bile ucuz yapmış,muz titi silecek dahi koymamış arabaya.Sayılan özelliklerin tamamı benim Titanyum X imde de var,belki bir iki gereksiz şey vardır ama zaten Focusla Fluence arasında öyle kalite frkı varki neden benim focusumda bu özellik yok diye hiç üzülmedim,hatta iyiki bu fluence i almamışım diye dua ettim defalarca. İyi bir marka olduktan sonra normal silecekler muzlar kadar iyi zaten. Zaten muz tipi sileceğin adam gibi tek bir markası var iyi olan onun için de köşe bucak aramaya , dünya para dökmeye gerek yok. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Güle güle kazasız belasız kullan. Fluence'a bakmaya gittiğimde bej döşemeli araca siyah emniyet kemeri takmış olmalarını yadırgamıştım. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Güle güle kazasız belasız kullan. Fluence'a bakmaya gittiğimde bej döşemeli araca siyah emniyet kemeri takmış olmalarını yadırgamıştım. Benim dikkatimi çekmediğine göre üst versiyonda kemerler de bej olsa gerek. Böyleyse de ilginç tabi Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Abi photoshopta öyle şıkmış. Ama zevk senin.. Bu jantlar nasıl olmuş ? Yorum bağlantısı
Can Karacaer 11 Nisan 2010 Yazar Paylaş 11 Nisan 2010 8000 km'yi devirdik, artık yakıt tüketimi anlam ifade eder. Gerçi 30k'ya doğru gittikçe düşecektir. Son depo füllememde, 147 liralık euromazot aldım. deponun boğazından boğazına 820 km yol yapmışım. Yol bilgisayarı 6.1lt ortalama gösteriyordu. Kullanımındetayı; çeyreği 1. ve 2. vites dur kalk trafik, çeyreği 3. 4. vites şehiriçi kullanım, çeyreği akıcı yoğun otoban trafiği 110-130 arası hızlar, son çeyreği de rahat otoban hızları... Benim dikkatimi çekmediğine göre üst versiyonda kemerler de bej olsa gerek.Böyleyse de ilginç tabi Üst vesiyondaki kemerleri bilmiyorum ama direksiyon ve vites de sarı... Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 14 Nisan 2010 Paylaş 14 Nisan 2010 8000 km'yi devirdik, artık yakıt tüketimi anlam ifade eder. Gerçi 30k'ya doğru gittikçe düşecektir.Son depo füllememde, 147 liralık euromazot aldım. deponun boğazından boğazına 820 km yol yapmışım. Yol bilgisayarı 6.1lt ortalama gösteriyordu. Kullanımındetayı; çeyreği 1. ve 2. vites dur kalk trafik, çeyreği 3. 4. vites şehiriçi kullanım, çeyreği akıcı yoğun otoban trafiği 110-130 arası hızlar, son çeyreği de rahat otoban hızları... Daha kaç ay oldu da 8000 oluverdi Ben 8 bini 6 ayda yapamıyorum. Tüketim de o kullanıma göre gayet iyi. 85'lik olsa belki 900'ü geçebilirdi bile. Normal kullanımda 1000 km birşey değil demekki. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 19 Nisan 2010 Paylaş 19 Nisan 2010 Güle güle kullan Can, çok yakışıklı araba. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 30 Haziran 2010 Yazar Paylaş 30 Haziran 2010 20.000inci km'yi devirdik ve ilk bakıma gittik. Araba 20bin km'dir tık demedi. Şu ana kadar kaputu sadece silecek suyu doldurmak için açmıştım. Çıkardığı tek sorun arka kapı yuvasının etrafındaki lastiklerin sarkması oldu. Japonla yapıştırmaya bakardı ama 2 aydır elim ermemişti, serviste halletmişler... Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Temmuz 2010 Paylaş 2 Temmuz 2010 20.000inci km'yi devirdik ve ilk bakıma gittik.Araba 20bin km'dir tık demedi. Şu ana kadar kaputu sadece silecek suyu doldurmak için açmıştım. Çıkardığı tek sorun arka kapı yuvasının etrafındaki lastiklerin sarkması oldu. Japonla yapıştırmaya bakardı ama 2 aydır elim ermemişti, serviste halletmişler... E o kadar da olsun artık. Nice sorunsuz, kazasız belasız 20binlere Yorum bağlantısı
Recommended Posts