Salim Akkülah 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 arkadaşlar merhaba 2009 model focus sedan titanium avalon gri renkli focusuma modifiye yapmayı düşünüyorum. sizden fikir almak istedim. öncelikle st jant ve st body kiti düşünüyorum ama nasıl durur karar veremedim. ve birde asıl merak ettiğim st ön tampon da krom çerçeve yok sanırım. benim ön tamponumda krom çerçeve var ve çok güzel duruyor ön tamponu değiştirmeden diğer body kitleri yapsam nasıl durur. vede sedana st body kiti atılış resim bulamadım boyle bir resmi nerden bulabilirim elinizde varmı. ve diğer modifiye tavsiyelerinizi bekliyorum... iyi çalışmalar... Yorum bağlantısı
Ömer Şahin 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 (düzenlendi) avolon grı nasıl oluyor tam olarak aracın resmı varmı? 16 Mart 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 Sedan olarak st body kit yapan sefa abi var sadece ve muhteşem bir güzellikte aracı,nazar değmesin.Ama onun aracı bi önceki kasa.Sahibinden.com'da st body kit'ler var sadece arka tampon ve yan macbiel takabilirsiniz.3,5 mm yay takabilirsiniz,camlara film uygulaması yapabilirsiniz.Sadece bunlarla aracınız çok sade ve şık bir görüntüye kavuşacaktır.Fiber modifiye olaylarına girmeyin derim.St jant yine sahibinden.com'da mevcut. Yorum bağlantısı
Salim Akkülah 16 Mart 2010 Yazar Paylaş 16 Mart 2010 arabanın rengi bu avalon gri tabi bendeki bunun sedanı Yorum bağlantısı
Ömer Şahin 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 bende 2009 titx sedan araca mod yaptım.resimlerin linki, ama daha yeni bazı parçaları takılmamıs hali bu resimdekiler http://www.otoclubturkiye.com/forum/Bu-Da-Beni...um-t190213.html http://www.otoclubturkiye.com/forum/Bu-Da-Beni....html&st=20 Yorum bağlantısı
Salim Akkülah 16 Mart 2010 Yazar Paylaş 16 Mart 2010 açıkçası benim düşüncem şu arka tampon ve marşpiyel ler st body kit olacak ön tampon değişmeyip altına sadece bir şerit gibi birşey takılacak . jant olayında ise size danışmak istediğim konu şu üzerindeki orj. jantları çıkarıp yerine yan sanayi jant takılacak bundan dolayı performans kaybı olurmu veya konforda br eksilme ? çünkü servis jantların tanesine 800 tl derken sanayideki bir jant satıcısı 4 tane st janta 1000 tl dedi. açıkçası düşündürücü bi durum. birde endişeliyim tecrübeli değilim bu konularda orjinal parçayı çıkarıp yerine başka bir şey takınca sıkınıtı olurmu diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ömer Şahin 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 (düzenlendi) Sedan olarak st body kit yapan sefa abi var sadece ve muhteşem bir güzellikte aracı,nazar değmesin.Ama onun aracı bi önceki kasa.Sahibinden.com'da st body kit'ler var sadece arka tampon ve yan macbiel takabilirsiniz.3,5 mm yay takabilirsiniz,camlara film uygulaması yapabilirsiniz.Sadece bunlarla aracınız çok sade ve şık bir görüntüye kavuşacaktır.Fiber modifiye olaylarına girmeyin derim.St jant yine sahibinden.com'da mevcut. zaten marşpiyel ve bodykitler fiberden yapılmıyor mu? . 16 Mart 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 Ön tamponda krom uygulaması yapamassınız st tamponda yani yaparsınız ama orjinal olmaz bence.. orjinal yan marşpiyelleri ve orjinal st ön tampon 18" 225/40/18 lastiklerle beraber kule gergisi ve 35mm yaylarla birlikte oldukşa hoş olabilir tabi bagaj slim spoyleri unutmamak gerek bence.. renk konusuna gelince bence çok güzel olabilir yani bu renkte örnekleri mevcuttur.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 16 Mart 2010 Paylaş 16 Mart 2010 Biloyu bulun forumda biloyuuuu! Güzellik ve sadelik bir anda nasıl olurmuş görün Yorum bağlantısı
Salim Akkülah 16 Mart 2010 Yazar Paylaş 16 Mart 2010 st on tampona krom cerceve guzel olmaz diyorsun yani. açıkçası benim titaniumun on tamponu da gayet hoşuma gidiyor peki alternatif olarak on tampona hiç karışmadan marşpiyel arka tampon ve ruzgarlık değişimi nasıl olur. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 bencede ön tamponu hiç ellemeyin mrspiel ve st arka tampon uygulaması yeterli oluyor yanlız arka tamponda st difizorü şart o olmadan çok boş duruyor Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 Benim merak ettiğim sedan araç için üretilmiş st tamponu mu var?? bildiğim kadarıyla yok bu durumda sadece difizörü ekleyeceksiniz her halde.. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 17 Mart 2010 Paylaş 17 Mart 2010 (düzenlendi) Bilo'ya +1 vermemek elde değil. 17 Mart 2010 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Salim Akkülah 18 Mart 2010 Yazar Paylaş 18 Mart 2010 Benim merak ettiğim sedan araç için üretilmiş st tamponu mu var?? bildiğim kadarıyla yok bu durumda sadece difizörü ekleyeceksiniz her halde.. evet aynen öle olacakmış bende dün öğrendim. netten sedan st tamponu araştırdım yok. adama gidip sordum difüzör eklenecek dedi . ve kafam iyice karıştı. ben st tamponu arabanın yüksek duruşunu biraz alçaltmak için istiyordum ama bu durumda hiç bir değişklik olmayacak çünkü ben yay olayına girmek istemiyordum zira orjinal süspansiyon sistemi ile oynamak istemiyorum çünkü aracın yol tutuşunun bozulabileceği ihtimalini düşünüyorum. şu haliyle arabanın yol tutuşu mükemmel iki kere hayatımı kurtardı desem yeridir jant olayı içinde dün öğrendiğim bir şeyi ekleyeyim. dört st jant 1000 tl olan jant çin malı imiş . çin malını duyunca midem bulandı açıkçası. jantı değiştiren arkadaşlar orjinal jantı verdimi merak ediyorm. vermesem mi diyorum.yay değişimi yapsam yol tutuşu etkilemeyecek bir yay ne önerirsiniz fazla yere yakın olsun istemiyorum açıkçası. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2011 Paylaş 7 Haziran 2011 evet aynen öle olacakmış bende dün öğrendim. netten sedan st tamponu araştırdım yok. adama gidip sordum difüzör eklenecek dedi . ve kafam iyice karıştı. ben st tamponu arabanın yüksek duruşunu biraz alçaltmak için istiyordum ama bu durumda hiç bir değişklik olmayacak çünkü ben yay olayına girmek istemiyordum zira orjinal süspansiyon sistemi ile oynamak istemiyorum çünkü aracın yol tutuşunun bozulabileceği ihtimalini düşünüyorum. şu haliyle arabanın yol tutuşu mükemmel iki kere hayatımı kurtardı desem yeridir jant olayı içinde dün öğrendiğim bir şeyi ekleyeyim. dört st jant 1000 tl olan jant çin malı imiş . çin malını duyunca midem bulandı açıkçası. jantı değiştiren arkadaşlar orjinal jantı verdimi merak ediyorm. vermesem mi diyorum.yay değişimi yapsam yol tutuşu etkilemeyecek bir yay ne önerirsiniz fazla yere yakın olsun istemiyorum açıkçası. http://www.otoclubturkiye.com/forum/Bu-Da-Beni...us-t190366.html bu link bi inceleyin istereseniz. birşeyler yapmaya çalıştık Yorum bağlantısı
Recommended Posts