İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Emin demekki temiz araba almışsın ;) tekrar hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Pazar günü sağolsun Ademden 3. stopu aldık ve beraber taktık, spolerde boyandığı için çok güzel bir uyum oldu. sağol Adem ;)

bugün yine boş durmadık, Servet ve Oktay kızacak ama görünce dayanamayıp aldım ve taktırdım. (gündüz farı) ışık şiddeti biraz az gibi geldi bana. belkide fotoğraf aşağıdan çekildiği içindir.

Cam rüzgarlığı siparişi hepsiburadadan verildi, 4 cam için 38 lira gelsin sorun olmaz ise linkini burdan veririm alacak arkadaşlara.

05032012260.jpg

njXtZ.jpg

05032012263.jpg

05032012265.jpg

05032012266.jpg

05032012267.jpg

Buda Çağların söylediği, Ademin hediye ettiği disko topu, yalnız çok göz alıyor çıkarmak zorunda kaldım, başka yer bulmam lazım. :D

05032012257.jpg

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Lokman bizi discoya götür :dance3: gündüz farı yakışmış, ters takılması da güzel olmuş kanımca, farlar yanında sönük yananlardan mı?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çağlar bağlayan arkadaş tesisatı bilmediğinden şimdilik sadece parklara bağlı, bizim ustalar yakında bunu hallederler, duyrulur :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

teşekkürler. aynen öyle Mustafa, yeni projelere her zaman açığım abim ;)

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Güle güle kullan abi valla benim çakma çin işinden daha güzel olmuş.. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Abi çok güzel olmuş, güle güle kullan ellerinize sağlık. abi birde şu plakaları Çağlar üstad elden geçirirse daha şık duracaklar.

Sağol Sadık, app plaka siparişini bugün yarın veriyorum ;)

Güle güle kullan abi valla benim çakma çin işinden daha güzel olmuş.. :good1:

Teşekkürler abim, seninkiler birbirine biraz yakın olmuş, ama ışık şiddeti mükkemel görünüyor.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Gündüz resimlerini de bekliyoruz...Önce işlevsellik değil mi :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Teşekkürler abim, seninkiler birbirine biraz yakın olmuş, ama ışık şiddeti mükkemel görünüyor.

Evet biraz yakın oldu ama sis farının yanına sığmadılar mecburen oraya koyduk..Ben gündüzleri de genelde far yakarım.. şimdi bu 6500 K lık gündüz farları işimi görür.

Biliyorsun abi ben mümkün olsa araca hiç dokunmam bile...Her zaman orjinallikten yanayım..Fabrika çıkışı gündüz farlısını alana kadar budur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Eline sağlık Lokman Abi, süper olmuş hepside...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Benden habersiz ha!!

Tiz vakitte mevcut gündüz farları sökülee, içlerine power ledler döşenee..gündüz vakti millet kör edilee..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Abi gündüz farı çok güzel oturmuş yerine. :) 3. stop da şekil olmuş. Pek belli olmuyor ama basınca akıllı ol diyecek gibi duruyor. :):nazar:

Güle güle kullan Abi. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Hayırlı olsun Lokman abi. Disko topunu gündüz farı ile yer değiştirsen yeriymiş. :)

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

çok sağolun arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Servet ellerinden öpecek zaten ;) mesajını aldım aynen katılıyoru :D

Mustafa aynısını gündüz farı taktırdığım yerde gördüm onun üzerine sipariş verdim, şu an yolda yarın teslim ederler heralde. İnşallah doğru gelir.

HhPsB.jpg

RhJ2K.jpg

lO8hw.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Sınar

haklısın, inşallah.

Cam rüzgarlığı içinde aşağdaki linktekini sipariş ettim 4 cam için, aksesuarcıda gördüm 70 tl dedi, hepsiburada da 38 tl.

http://www.hepsibura...uctid=otm42c023

abi öncelikle gündüz farın çok güzel olmuş, orjinaliğe bağlı kalmayı tercih edenlerden biri olarak bence gayet sade ve uyumlu olmuş, güzel günlerde kullanman dileğiyle :) ayrıca cam rüzgarlığında hayırlı olsun abi, sipariş geldikten sonra yorumlarını bekliyorum, akabinde sipariş vericem inş. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sağol Emin, ışık şiddeti az, Servet inşallah bir el atacak buna :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Canlı canlı bakmadım ama, bence ters takıldığı için açı yanlış olabilir, ayrıca zaten çok güçlü değil bu ledler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

evet Çağlar ışık şiddeti malesef az, yada eğimi veremedik.

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi 3.stop harika görünüyor içi acilen ledlenmeli :good1:

Gündüz farı iyi oturmuş gayet iyi görünüyor fakat ledler kesinlikle değişmeli.Açısı için çok fazla yapacak bişi yok bu şekilde kullanman gerekiyor diye düşünüyorum.

Abi Servet ustam zaten fırçayı enlemesine boylamasına çekmiş o sana yeter. :D:tongue:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

:bravo:

app ler takıldımı çehresi iyice değişecek arabanın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Abi hayırlı olsun , çok güzel yaptın arabayı :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

teşekkürler arkadaşlar, bu başlangıçtı, düzeltmesini büyük usta yakında halleder inşallah :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...