İçeriğe Yönlendir

Samsundan 32000 Watt Rms Fİesta

Ali Çilingir

Recommended Posts

Ali Çilingir

Samsun caddeler yapay deprem makinasi ile tanisti :bravo:))

6X30 CM DİGİTAL DESİNGS 2512

6XXETEC 1G1200 MOMOBLOK ANFİ

2XXETEC 4G1000 MULTİ KANAL ANFİ

JVC AVX 900 MULTİMEDYA

İNFİNTY KAPPA SERİSİ 5 TAKIM

4HEİ 7 İNC MONİTÖR

STİNGER KABLOLAMA

2X200 AMPER KURU GÜÇ AKÜSÜ:lol:))

Yorum bağlantısı
Ali Çilingir

fotograf eklicem yanlız beceremedim yardımcı olursanız yada

yükleyebilcek bi ark

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Tesisat güzel olabilir ama... Yapay deprem makinası olduğuna göre arabanın akibetini düşündüm birden. Birgün yolda giderken lego gibi dağılmasın :)

Yorum bağlantısı
Ali Çilingir

izelasyonumuz gayet saglam birbirine kenetlemiş durumda parçaları:)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

hepsi büyük harf olmuş. AYrıca resimleride görelim yüklemesi basit.

Yorum bağlantısı
Ali Çilingir

ali_cilingir55@hotmail.com eklersen beni kardeşim ben sana atim yüklersen sevinirim

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
(düzenlendi)

6 tane 12" lik DD yi nasıl bir kutu yaptınız ki fiestanın arkasına sığdı onu merak ediyorum ben, Normalde benim Explorer' ın arkasına sığması lazım :) Bir de 32000 watt rms için 2 tane akü çok az gelir. Ki alternatör koymanız lazım aracınıza o kadar gerçek rms değeri var ise :) Tek alternatör patlar yakında :p

Eklenti topicde bir 0 fazla olmuş gibime geldi :p

tarihinde Hakan Tar?m tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sanırım ürün demo aracı olmuş, arka koltuksuz. fotoları merakla bekleriz. Bu nafilerin hepsi AB sanırım D sınıfı yok?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

32000 watt çok abi, Subler 750 rms lik, 6 tanesi 4500 rms yapar :) 5 tane comp, 100 er rms olsa 500 de o 5000 yapar toplamda :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Gerçek 100 Watt ı duyma imkanına kavuşmuş olanlar, bazı rakamları daha net anlarlar tabii. Rakamlara girersek, konudan çıkamayız :)

Yorum bağlantısı
Ali Çilingir

araç demo car olarak kullanılıyo fiestanın van modeli ön koltuk arkasında duvar olarak çalışıyo foto ekleyebilcek biri varsa yollim paylaşalım

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz
Gerçek 100 Watt ı duyma imkanına kavuşmuş olanlar, bazı rakamları daha net anlarlar tabii. Rakamlara girersek, konudan çıkamayız :)

+10000!

Fotoğrafları merakla bekliyoruz...

Yorum bağlantısı
Eray Sireli
(düzenlendi)

resimleri bende merak ediyorum, isterseniz resimleri rarlayıp buraya( http://uploaded.to/ ) yükleyin , linki buraya kopyalayın konuya ben eklerim

tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nuri Başer

32000 RMS bana biraz yüksek gibi geldi.. zira benim 505 watt RMS Z-5500 ler bile yarım seste duvarları sallayıp camları zangırdatmaya yetiyor.. :)

Yorum bağlantısı
Samsun caddeler yapay deprem makinasi ile tanisti :) ))

6X30 CM DİGİTAL DESİNGS 2512

6XXETEC 1G1200 MOMOBLOK ANFİ

2XXETEC 4G1000 MULTİ KANAL ANFİ

JVC AVX 900 MULTİMEDYA

İNFİNTY KAPPA SERİSİ 5 TAKIM

4HEİ 7 İNC MONİTÖR

STİNGER KABLOLAMA

2X200 AMPER KURU GÜÇ AKÜSÜ :p ))

bu anfilerle bu çapta rms rahat saglanır müzikte.anfi seçimleriniz başarılı.yanılmıyorsam p kanallı anfiler b sınıfından.hoparlöre sözüm yok.ama 1x akü daha eklersen yüksek seste rahatlarsın.anfilerde oluşcak iniş çıkış pikleri azalır,özellikle baslarda ki bas sondadır eminim.orta bas ve twiter seçiminde yerinde olmuş.

başarılı ürünler başarılı sonuç.tebrikler güle güle kullanın.dügünlere gidersiniz artık :) .sazcılar havasını alır.

aracın agırlı 100kilo agırlaştı galiba.bir basın 10 kilodan fazla olucagını düşünürsek.keza anfilerde.resim şartttt

Yorum bağlantısı
Caner Güneş

valahi hayırlı uğurlu olsun. ne dicem bilemiyorum. ben 6950, 1200 mac, 1200 kutu kenwood la titretiyorum etrafı diyordum ama bunları okuyunca ağzım açık kaldı..

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Tipik SPL aracı :) tekrar derim ki bir tane alternatör ilave edin, aracınızın elektrik tesisatı rahatlasın.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ya ben 3200 rms diye okumuştum. Nasıl 32000 rms olmuş detayların anlatımınıda bekleriz. 2 x 200 A lik aküler toplamda 14.4 volt üzerinden yuvarlak hesap 5800 w eder.

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

DD 2512 ler 750 wrms dir,yani toplamda 4500 wrms eder,2 tane 200A akü demo araç için yeterli gelir,zaten bu güçler cadde kullanımına uygun değildir,ek alternatörde taksanız uzun süre dinleyemezsiniz aküler biter.

Fotoları merakla bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Ali Çilingir

altarnatör aküler degişti zaten altanatör orj çıkarıldı orjinali yanılmıyorsam 60 amper üretiyodu aracın üzerien 200 amper üretebilen altarnetör takıldı zaten çok uzun süre açıp dinlenmiyor rahatsız ediyo keza zaten aarcın şarjı relantide çalışırken 14.4 v üretiyo pazar günü çorumda organizasyon var orda olucak araç.13-19 mayıs eskişehirde olucak etkinliklerdevarsa yakın arkadaşlar gelip birebir dinleyebilirlerr:)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...