İçeriğe Yönlendir

Ön Sağ Taraftan Gelen Ses

Samet Ay

Recommended Posts

Onur Efe
Aynı lukurtu bende de var ve benden başka, kaç tane usta bindiyse duyamadı. 30 km ve altı hızlarda parke ve ardışık bozuk yollarda yapıyor.

Zrodlar bozuktu zaten ve geçen gün disk balata ve z rodları değiştirdim. Diğer her bağlantı kontrol edildi bir sıkıntı yok. Yalnız bu lukurtu ( tıkırtı demiyorum) özellikle parke yollarda düşük hızlarda giderken sağ ön taraftan torpido yönünden gelip duruyor.

Ben de bulamadım. Ezbere gidip bişeyler değiştirmek de istemiyorum. Gerçekten bizim focuslarda kronik bişey sanırım. Gerçek nedenini çözen oldu mu?

Çözebilen yok mu arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İlker Anıl

bende kütürtü lokurtu ve takırtının yanında çok fena gıcırtıda var sağdan geliyo kesin yani heralde :p) z rotlar sorunlu çıkmıştı balansta onlar sorumlusu olabilirler mi bu GICIRTI nın ??

Yorum bağlantısı
Samet Ay
Aynı lukurtu bende de var ve benden başka, kaç tane usta bindiyse duyamadı. 30 km ve altı hızlarda parke ve ardışık bozuk yollarda yapıyor.

Zrodlar bozuktu zaten ve geçen gün disk balata ve z rodları değiştirdim. Diğer her bağlantı kontrol edildi bir sıkıntı yok. Yalnız bu lukurtu ( tıkırtı demiyorum) özellikle parke yollarda düşük hızlarda giderken sağ ön taraftan torpido yönünden gelip duruyor.

Ben de bulamadım. Ezbere gidip birşeyler değiştirmek de istemiyorum. Gerçekten bizim focuslarda kronik birşey sanırım. Gerçek nedenini çözen oldu mu?

öncelikle geçmiş olsun . anlatacaklarım sizi korkutabilir ama kesin çözüm.

ben ilk olarak normal sanayi ustasına gittim

yaklaşık 2 hafta zamanın - 350 tl param - yarım depo yakıtımı harcadım sorunu çözemediler. sinir stres cabası.

Son olarak ford servisine gittim.

sağ motor kulağı ve bir kaç birşi değiştirdiler

1 gün sürdü. 800 tl fatura çıktı.

ama kurtuldum. ses bitti

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Onur Efe
öncelikle geçmiş olsun . anlatacaklarım sizi korkutabilir ama kesin çözüm.

ben ilk olarak normal sanayi ustasına gittim

yaklaşık 2 hafta zamanın - 350 tl param - yarım depo yakıtımı harcadım sorunu çözemediler. sinir stres cabası.

Son olarak ford servisine gittim.

sağ motor kulağı ve bir kaç birşi değiştirdiler

1 gün sürdü. 800 tl fatura çıktı.

ama kurtuldum. ses bitti

800 lirayı göze alırsam ön arka rot başları salıncak burçları amortisör üst takozları arka aksam ne varsa yenilerim ses zaten çözülür. Ve o kadar da tutmaz. Ön amortisörleri de dahil ederim belki ancak 800 lira tutar.

Servise bu yüzden gitmiyorum.

Nasreddin Hocanın dediği gibi. " Boşverin doktoru bana damdan düşen bir adam bulun."

Yorum bağlantısı
Özay Uçar
bende kütürtü lokurtu ve takırtının yanında çok fena gıcırtıda var sağdan geliyo kesin yani heralde :)) z rotlar sorunlu çıkmıştı balansta onlar sorumlusu olabilirler mi bu GICIRTI nın ??

kesinlikle z rot

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...