Selçuk Baysal 16 Haziran 2010 Paylaş 16 Haziran 2010 Çok şık maşallah. Renk ve yaptığınız eklentiler tam bir bütün olmuş. Allah nazardan saklasın. Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 16 Haziran 2010 Paylaş 16 Haziran 2010 Maşallah Aracınız cok güzel kazasız belasız surusler Allah dan saklasın. Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 Haziran 2010 Paylaş 16 Haziran 2010 Çok şık bir araç, Güle güle kullanın. Ufak bir öneri, Bilmiyorum Egzoz susturucumu var yoksa sadece egzoz kafasımı ? Ama Farklı bir şey daha iyi gider gibi sanki Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 hayırlısı olsun, jant istiyor demesi:) demesi kolaydır biliyorum ama istiyor:D Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 umarım bana kızmazsın mehmet. gerçekten ne düşünüyorsam onu yazıyorum çünkü. Beğendim: - rengi kasaya çok yakışıyor. - sis kapaklarını ben de boyatmayı düşünüyordum ama nasıl olacağını bilmiyordum ki seninkinde harika olmuş. - siyah tavan kaplaması - siyah ayna kaplaması - RS çamurluk sinyalleri - ön camın filmsiz oluşu - plaka ledleri - kaputtaki siyah folyo - plaka karakteri - içiyle oynanmamış - Yaylar (ısıtma filan değilse) - genel görünüm Beğenmedim: - eksozlar - marşpiyelerdeki siyah şeritler - ön ve arka tampon 'eklentileri' biraz fazla eklenti duruyor. arkadaki difüzör görüntülü olanı bir derece daha güzel - ön tampon folyosu - cam ve kapı kollarındaki krom rengi plastikler - sis çerçevelerindeki folyo - stopların kırmızıya boyanması - jant ve lastikler - filmler fazla koyu geldi Kesinlikle karşı olduklarım: - çakma xenon farlar - çakma xenon sisler - cam ve kapı kollarındaki krom rengi plastikler - RS amblemi - geri vites lambasının kırmızıya boyanması Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 plaka ledleri benimde çok hoşuma gitti baya bi güçlü fakat çakma xenon _? nasıl anlaşılıyor Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 plaka ledleri benimde çok hoşuma gitti baya bi güçlü fakat çakma xenon _? nasıl anlaşılıyor farlarında mercek yok. sislerinde ise ışık patlamış fotoğrafta. diğer sürücüler de böyle görüyor. Yorum bağlantısı
Serdar Özel 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 ön tampon eki harici kusursuz olmuş.. elinize emeğinize sağlık... Yorum bağlantısı
Mehmet Sevinç 17 Haziran 2010 Yazar Paylaş 17 Haziran 2010 mrb arkadaşlar öncelikle çok tşk ederim eleştiride lazım ki arabalar daha güzel olsn öcenlikler jantlar değişecek ama biraz bekliorum yaylara hiç dokunmadım ön eklentideki kaplamadır sis kenarındaki siyahlar silinebilir boyadır cam filmlerini ben siyah olsun istedim okadar çift kat film war yan marşpiyeldeki siyahları adam kendisi öle yapmış onları bende beğenmedim ama beyazda çok çiğ duruyor arka plaka ışığını kendim yaptım arka stoplar ve geri vites lambası kaplamadır boya deildir rs çıkartmalarıda yurt dışından geldi egzoslar için baya düşündüm denedimde yuvarlaktansa bunlar daha hoş durdu tabi herkesin kendi tercihi yuvarlak yapan olursa onada bakarız Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 :lol2: çok güzel araç maşallah Bursa da nerede yaptırdınız tampon eklerini acaba? Yorum bağlantısı
Gence Renda 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 güle güle kullanın cok güzel duruyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Sevinç 17 Haziran 2010 Yazar Paylaş 17 Haziran 2010 çok güzel araç maşallahBursa da nerede yaptırdınız tampon eklerini acaba? eklentiler bursa melisette yaptırıldı Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 20 Haziran 2010 Paylaş 20 Haziran 2010 Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.. yapılanlar zevk meselesi beimde aynaları kaplatma planım var ve ben gelen olarak tampon eklentilerini sevmiyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Sevinç 21 Haziran 2010 Yazar Paylaş 21 Haziran 2010 rs logolarını nasıl temın ettınız rs logoları içn yurt dışından bi arka para bayıldık gönderdi:D abi araç gerçekten güzel lakin, beyaz olduğundan cam diplerindeki kromların pek gösterişi olmuyor, xenonlar merceksiz çok ama çok göz alıyor sırf bu yüzden mercekli far aldım, plakadaki beyaz ledler aracın rengi ile çok uyumlu ve muhteşem olmuş ama tez bozuluyor benimkiler patladı orjinalleri geri taktırdım, o.z.'un ürettiği 17 veya 18 inç RS jantlarını da attınmı sürmene gerek bile yok balkondan izlesen yeter bu arada ön tampon eklentisi çok sırıtıyor ama yanlar ve arkadaki güzel durmuş. bende biyerden paara bekliyorum gelince jant işinede el atçam inş kromları baba yaptırmış bende söktürmedim gece güzel parlıyo ledleride ben kendim yaptım patlasada elimden geliyo hafiften ayak lambalarınıda görmen lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 allah kaza bela vermesin lastiklerin hep yere düz bassın arkadaşım şahane olmuş hele o tavan kaplaması ayrı bir hava katmış tamponlar harika o tamponları eksozu benim araca taksam hiç belli bile olmicak beyazda harika durmuş en kısa zamanda bunu satıp bitane beyaz mı alsam ne yapsak beyaz çok şık durmuş emeğine sağlık sende hakkını vermişin aracım Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 beyaz harbiden yakışıyor Focusa Yorum bağlantısı
Mehmet Sevinç 25 Haziran 2010 Yazar Paylaş 25 Haziran 2010 allah kaza bela vermesin lastiklerin hep yere düz bassın arkadaşım şahane olmuş hele o tavan kaplaması ayrı bir hava katmış tamponlar harika o tamponları eksozu benim araca taksam hiç belli bile olmicak beyazda harika durmuş en kısa zamanda bunu satıp bitane beyaz mı alsam ne yapsak beyaz çok şık durmuş emeğine sağlık sende hakkını vermişin aracım çok tşk ederim daha iyisi size olsun inş Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu 25 Haziran 2010 Paylaş 25 Haziran 2010 bende aynen böyle düşünüyorum, yeni kasaya beyaz çok yakşıyor, filmle kaplatmakda süper bi fikir, iyi günlerde kazasız belasız kullanın :lol2: Yorum bağlantısı
Bahadır Ekeroğlu 3 Temmuz 2010 Paylaş 3 Temmuz 2010 gercekten cok güzel masallh ama güzel 18 inc bi jantla dahada güzel olcagına eminim Yorum bağlantısı
Erkan Yılmaz 4 Temmuz 2010 Paylaş 4 Temmuz 2010 aracınız cok şık ve sade duruyo çok hoş güle güle kullanın plaka aydınlatmanız çok hoş olmuş... Yorum bağlantısı
Mehmet Sevinç 29 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2010 mrb arkaşlar bu kasa focusa hava filtresi yay deneyen warmı görüşlerini yazabilirlermi acaba ?hava filtresinde hava debimetresinde problem oluomu? Yorum bağlantısı
Yavuz Serhat Karanaz 29 Temmuz 2010 Paylaş 29 Temmuz 2010 ben böyle güzel şık havalı beyaz focus ilk defa gördüm allah kaza bela vermesin bunu sürerken keyif alır insan Yorum bağlantısı
Recommended Posts