Mehmet AVCI 1 Mart 9, 2012 gönderildi Ersen bey tekerlek olarak ne kullanıyorsun. 195/50/15 mi ? hangi marka? Mesajı paylaş Mesajın linki
Ersen Tapan 14.125 Mart 9, 2012 gönderildi Ersen bey tekerlek olarak ne kullanıyorsun. 195/50/15 mi ? hangi marka? 195-50-15 Goodyear effiencegrip kullanıyorum ; şimdilik sorun yok.. Mesajı paylaş Mesajın linki
Cihan Kalmaz 34 Mart 10, 2012 gönderildi http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-fiesta-2002-gt-08-armster-kolcak-kol-dayama-29850809 Orjinal mi acaba? Fiyatı nasıl buldunuz? Mesajı paylaş Mesajın linki
Ersen Tapan 14.125 Mart 10, 2012 gönderildi Fiyat normal birara hepsiburada.com da 125 tl ye veriyorlardı ama şimdi artımış.. Satıcı güvenilir gözüküyor alınabilinir Mesajı paylaş Mesajın linki
Ayhan Şentürk 1.289 Mart 10, 2012 gönderildi (düzenlendi) Ersen abi niyeti bozmuş Mart 10, 2012 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi 1 Mesajı paylaş Mesajın linki
Ali Cihangiroğlu 13.745 Mart 11, 2012 gönderildi Süper olmuş yalnız motor kısmınıda büyütmek lazım şimdi Mesajı paylaş Mesajın linki
Volkan özyurt 556 Mart 13, 2012 gönderildi selamlar st vites topuzu arayanlar dikkat: http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/FORD_ST_ViTES_TOPUZLARI_ORJiNAL/160173.htm belki işinize yarar. Mesajı paylaş Mesajın linki
Lokman Ceritlioğlu 16.381 Mart 13, 2012 gönderildi Ersen abi niyeti bozmuş Mükkemel olmuş. Maşallah Mesajı paylaş Mesajın linki
Ersen Tapan 14.125 Nisan 1, 2012 gönderildi Banim karaböcek yağmurlu karlı bir kışın ardından meguaris nxt2.0 a bulandı bugün; ışıl ışıl oldu.. 4 Mesajı paylaş Mesajın linki
Çağlar Bayur 46.141 Nisan 1, 2012 gönderildi Kim yaptı, kapalı garajda mı duruyor bu böcek? Mesajı paylaş Mesajın linki
Ersen Tapan 14.125 Nisan 1, 2012 gönderildi Kim yaptı, kapalı garajda mı duruyor bu böcek? Kendi ellerimle yaptım abi; daha kapalı garaj yüzü görmedi garibim.. ama yılda 4-5 defa cila ve her yıkamada sonax hızlı cila ile korundu.. 55.000 km civarına geldi hala yepyeni Mesajı paylaş Mesajın linki
Ersen Tapan 14.125 Nisan 1, 2012 gönderildi Bu araba gri değilmiydi ? O kışlık rengi abi havalar düzelince orjinal rengi ortaya çıkıyor 1 Mesajı paylaş Mesajın linki
Çağlar Bayur 46.141 Nisan 1, 2012 gönderildi lastik ve plastik aksam için de silikonsuz birşeyler bul derim. Mesajı paylaş Mesajın linki
Ersen Tapan 14.125 Nisan 1, 2012 gönderildi lastik ve plastik aksam için de silikonsuz birşeyler bul derim. Onlara elleşmedim lastikleri yıkamadım yani abi; 20 dakika yıkama 30 dakika cila toplamda 50 dakikamı ayırdım bugün yeterde artar bile Arexons sprey (köpük) lastik parlatıcı iyi iş görüyor onu kullanıyorum.. Bahçe çok güzelmiş...Tam mangallık.... Arabanın güzelliği yansıyor Mesajı paylaş Mesajın linki
Batın Kırat 91 Nisan 1, 2012 gönderildi Araca yapılan değişikliler abartıya kaçılmadan gayet şık ve güzel olmuş. ellerine sağlık. 1 Mesajı paylaş Mesajın linki
Osman Demirbaş 9 Nisan 6, 2012 gönderildi İyi günler.Ersen bey bu sony müzik çalardaki yüzeydeki çizik resimlerine bir çözüm bulabildiniz mi? Mesajı paylaş Mesajın linki
Ersen Tapan 14.125 Nisan 6, 2012 gönderildi iyi günler. ersen bey bu sony müzik çalardaki yüzeydeki çizik resimlerinie bir çözüm bulabildinizmi? Benimki henüz çizilmedi ; daha doğrusu kayda değer bir çizik yok ; aldığımdan beri itina ile sildim ; sık sık cilaladım pek sorun yok.. Sizde cila ile deneyin; birazda olsa faydası olur.. ( pasta olmayacak ) Mesajı paylaş Mesajın linki
Ali Osman Büyükorhan 39 Nisan 6, 2012 gönderildi maşallah yanıyo araba nazarlara dikkat 1 Mesajı paylaş Mesajın linki
Mustafa Özcan 2.855 Nisan 6, 2012 gönderildi Benimki henüz çizilmedi ; daha doğrusu kayda değer bir çizik yok ; aldığımdan beri itina ile sildim ; sık sık cilaladım pek sorun yok.. Sizde cila ile deneyin; birazda olsa faydası olur.. ( pasta olmayacak ) Bende bugün aracımı sonax hızlı cila ile cilaladım.Siz hangi ürünü kullanıyorsunuz.Uygulamayı nasıl yapıyorsunuz? Mesajı paylaş Mesajın linki
Ersen Tapan 14.125 Nisan 7, 2012 gönderildi Bende bugün aracımı sonax hızlı cila ile cilaladım.Siz hangi ürünü kullanıyorsunuz.Uygulamayı nasıl yapıyorsunuz? Ben yılda 4-5 kez sadece cila özelliği olan bir ürünle cilalıyorum ( pasta hiç yapmadım ) bugüne kadar farklı markalar kullandım taki meguaris nxt 2.0 ı deneyene kadar.. her yıkamada da sonax hızlı cila kullanıyorum ; hızlı cilanın en güzel yanı arabayı kurulaması çok kolay oluyor.. Başkada birşey yapmıyorum 1 Mesajı paylaş Mesajın linki
Adnan Çakır 4.403 Nisan 7, 2012 gönderildi Bu kadar parlak kalmasının sırrı kar suyu herhalde Mesajı paylaş Mesajın linki