Tamer Solmaz 9 Eylül 2010 Paylaş 9 Eylül 2010 arkadaşlar merhaba, 2000model focus 1 ghia aracımı alalı 6 ay oldu ilk aldığımda fark etmedim ama aracı yıkamacıda yıkattıktan sonra *farların ve göstergelerin kısılıp parladığını *klima fanının yavaşlayıp hızlandığını vs. yani elektriğin alçalıp yüksediğini fark ettim ilk başlarda bazen yapıyordu artık sürekli yapmaya başladı. daha önce bu tip bir hata ile karşılaşan oldu mu? Ankara'da bu tip bir konu ile ilgilenebilecek bir usta tanıyor musunuz? iyi bayramlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2010 Paylaş 9 Eylül 2010 Sanırım basit bir V kayışı ve gergi değişimi sorunu çözecektir. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Eylül 2010 Paylaş 9 Eylül 2010 Sanırım basit bir V kayışı ve gergi değişimi sorunu çözecektir. Şarj dinamosuda son günlerini yaşıyor olabilirmi abi? Yorum bağlantısı
Özay Uçar 11 Eylül 2010 Paylaş 11 Eylül 2010 güç çeken donanımları açtığımda (klima, fan, dörtlü flaşör, arka cam rezizstansı vs. )bende farlarda ve gösterge aydınlatmalarında azalma ve kırpışma gözlemliyorum... ayrıca araç rölantide çalışırken fanın hızı düşüyor, gaza basınca motor devri ile birlikte fanın devri de yükseliyor... v kaşıyı değişimi bunu da çözer mi çağlar bey?.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Eylül 2010 Paylaş 11 Eylül 2010 güç çeken donanımları açtığımda (klima, fan, dörtlü flaşör, arka cam rezizstansı vs. )bende farlarda ve gösterge aydınlatmalarında azalma ve kırpışma gözlemliyorum... ayrıca araç rölantide çalışırken fanın hızı düşüyor, gaza basınca motor devri ile birlikte fanın devri de yükseliyor... v kaşıyı değişimi bunu da çözer mi çağlar bey?.... Vesile ile, çözmez... Muhtemelen akünüz, başka bir ihtimallede altörnatörünüz arızalı.. Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 11 Eylül 2010 Paylaş 11 Eylül 2010 Konjektör arızası (Regülasyon sağlanamıyor) Yorum bağlantısı
Özay Uçar 12 Eylül 2010 Paylaş 12 Eylül 2010 aküyü daha bu kış değiştirdim.... geriye mehmet abi ile yetkin beyin dediği ihtimaller kalıyor..... Yorum bağlantısı
Tamer Solmaz 12 Eylül 2010 Yazar Paylaş 12 Eylül 2010 akü yü yeni değiştirdim. inci akü aldım. ışığın değişimi devir ile güç çeken araçlarla alakalı değil. sabit bir frekans ile değişiyor. bana konjektör veya alternatör problemi gibi geldi. anakara da bu tip problemleri gösterebileceğim bir servis öneriniz var mıdır? Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 12 Eylül 2010 Paylaş 12 Eylül 2010 Servise gerek yok Aklı başında herhangi bir elektrikçi çözer. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Eylül 2010 Paylaş 12 Eylül 2010 (düzenlendi) Bence de konjektör arızası ya da baglantı (konjektörde yine) oksitlenmesi. Yapılmazsa akü de sizlere ömür olabilir. 12 Eylül 2010 tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan 14 Eylül 2010 Paylaş 14 Eylül 2010 Konjektör arızası bence de.Başıma gelmişti çünkü araba rölantideyken farlar göz kırpıyordu. Yorum bağlantısı
Cihat Gümüş 14 Eylül 2010 Paylaş 14 Eylül 2010 2000 model ghia varmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Eylül 2010 Paylaş 14 Eylül 2010 ilk çıktığından beridir focus ghia var. 1998-99 avrupa ilk satış galiba Yorum bağlantısı
Yasin Çalışkan 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 merhaba,konu biraz hortluycak ama 2004 comfort 1.4 aracımdada aynı sorunlarla karşılaşıyorum.Tek farkı bunlar bianlık oluyor 2000d/dk genelde ve gösterge ısıkları canlanıyor sonra yavaşca düşüyor ve bi kaçkez budurum oluyor o esnadada aracım silkeleniyor elektrik alcalıp yükseldikce. sonra düzeliyor ama bi kaç saniyede akü ışığı yanıyor.bunlar 10 saniye içerisinde oluyor.yardımlarınızı bekliyorum saygılar *farların ve göstergelerin kısılıp parladığını*klima fanının yavaşlayıp hızlandığınıvs.yani elektriğin alçalıp yüksediğinifark ettim Yorum bağlantısı
Recommended Posts