İçeriğe Yönlendir

Royal Mail- Usps

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Ürünü bir çalıştırayım. Bu ipodlar niye 3.5luk jakla bağlamıyorda ayrı kablo istiyor.o kablonun başka ne özelliği var ? arkadaşın touchunu eğer çalışırsa deniyecem :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

5000rdsnin gözünü seveyin. kaset çalar kitimle ne de mutluymuşum ben :lol2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çalışmaaaz, demiştim :)

Aldığın her şeyi ve teybin ön paneli gönder bana..

Bire 10 bahse girerim hepsi çalışacak benim teypte..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

kumanda için aldığım ürün çalışmıyor. soketten kimse çalıştıramaz. çünkü c2 sütünu olan yer cd changer girişimiş.

aux içinde c2 sütünundaki "acp2" neyin kısaltması onu çözemedim ama en son bu ürünü yakacam o zaman ön panel senin abi :)

ipod zamazingosu çalışmadı çünkü c2 sütününa bağlanması gerekn 3 kablo var.

ama işi çözdüm, demedi k ikmse bu blau standart blau protokolü kullanmıyor ford protokolü kullanıyor. Bunu elin amerikalısından ingilizcem geliştikçe anladım :)

cd changerı aktif etmeyi 1-2 kez de ford usulü deniyecem. çıkmadık candan ümit kesmem. nerde tırak orda bırak alacam 5000rds rahata erecem ;)

bana ford cd changerı ve cd changer bağlantı kablosu lazım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
bana ford cd changerı ve cd changer bağlantı kablosu lazım :)

Kablo bende var.. Ver paneli al kabloyu :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
ipod zamazingosu çalışmadı çünkü c2 sütününa bağlanması gerekn 3 kablo var.

Kesin bir tanesi şase, diğer ikisi de sağ ve sol grişleri içindir. Senin aldığın zımbırtıda şarj özelliği falan var mı ? Yoksa dediğim gibi oluyor hepsi. Teybin girişlerini araştır bul netten. Kendin manuel bile soket yaparsın. Benim alpine auxuna yaptığım gibi yani.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

bağlantı c2 de şu abi.

acp2+

acp2-

acp shiled gnd

bu acp nedir acaba :)

bende sadece 3 pinli bir aux kalbosuda vardı da o bura için değil gözüküyordu. onud adeniyecem bu akşam.

ipod zımbrıtızı şarjlı. power ışığı şase bağlantısını yapamsamda yandı ama cd-c den giriş alamadım. amerikadaki bir eleman bağlamış o teybe ipod. ama c2 sütünuna da bağlantı yapmış bendeki sokette oraya kablo yok.

ürünün pin şeması var zaten.

http://img90.imageshack.us/img90/2593/img7608.jpg

bende tüm soketler var. yeşili mavisi sarısı. elimde 2 tip aux kablosu var. birinde mavi ve 3 kalbo girişi var. o girişler uymadı. birinde mavi cdc bölümü full dolu ipod soketli ürün var. oda çalışmadı eksik kablo yüzünden.

bu akşam o ipodun şasesini yeşil cII deki şaseden deniyecem. sınra o yeşil cII de üste en başta yazdığım acp2 leri deniyecem. ne zman teypten duman çıkar bu iş o zaman biter :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mustafa Tüfekçi

hımm bi soru daha :)

yine yurt dışından bir şey aldım. kargo ilçeye gelmiş ve dağıtıma çıkmış diyor bugün sabah, takip koduyla bakınca. kimse evde yoktu. cuamrtesi ptt dağıtım yapıyor mu :) diyelimki bulamadılar tutup çine iade etmezler değil mi heemn :) pazartesi şubeye gidip bakacam ama merak ettim :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cumartesi dağıtım yaparlar...

Pazartesi ptt'ye git..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Geldik bulamadık diye ihbar vs de yok :p

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Geldik bulamadık diye ihbar vs de yok :p

cumartesi dağıtıyorlar ama kafalarına göre oluyor bazen, pazartesi gelir bence sana ... ihbar bırakmıyorlar teslim aldım diye, hatta benim imzamı atıp paketi bırakıp giden postacı bile var ..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
:p kargo gelmiş komşuya vermişler sabah aldım :elveda:
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
:) komşuya da ayıp oluyor. Ebaydan ne alsam ilk ona gidiyor :)
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Mustafa Tüfekçi

öhüm öhüm :bravo:

yine bir ebay ve yine bir kargo sorusu. alamanyadan bir ürün gelecek ama yollayacak olan DHL ile yollarım diyor. ürün bedeli 35 euro kargo bedeli 15 euro. bu ürün benim elime başka masraf çıkmadan ulaşır mı? DHL den uzak dur gibi yorumlar vardı öncesinde ama adam sadece onla yollarım diyor :bravo: ne dersiniz alayım mı?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Sakat durumlar, DHL MHL bozar bizi deseydin adama. Türkiye gümrüğü mevzuatı DHL ile uyuşmuyor falan de :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Peki alamandan standart posta gibi bişi yok mu? almanyadan biri alsa bana gümrüğe takmadan yollayacak bir kargo firması ne var :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Gidip gidip alamanlardan buluyorsun, yok mu ebay.com da? veyahut emerikada. Almanyadan hiç alışverişim olmadı bilmiyorum onların standart postalarını.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ingilizler neyse bu aralar çok nazlı bir şey yazıyorum 3-5 güne cevap ya atıyolar ya atmıyolar. bu alaman gönderirrim diyor zaten yarı alamanca yarı inglizce yazıyor :D

1-2 gün daha bekliyim ingilizlerden ses çıkmazsa ya kısmet dicez dhl den ne çıkarsa :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

125 tl :D gözden çıktı o para da hani şansım acaba % kaç olur diye merak ettiydim .P

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Almanya'dan 2 defa kargom geldi. Birisi gümrüğe takılmıştı. Ptt ile gelmişti. Tek sıkıntı çok geç gelmişti.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...