Süha Demirtaş 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 dün verdim siparişi daha kargolamamış yarın kargolayacam diyor. Bakalım. sen izlemeli olarak sipariş et gerekirse fazla öde kardeşim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 "listedeki fiyat sadece standart hava kargosu içindir. Takip numaralı servis ile gönderilirse ilave ücret olabilir." Demiş. Hani Murat Dere nerde ??? hehe Sen siparşi verdin mi ? Burda! Yukarıda söylenenler doğrudur. Standart Mail dediği bildiğimiz posta. Onda da takip no yok. "Tracked Service" dediği izi sürülebilen hizmet için ise fazladan para ödemek gerekiyor. Eğer gönderi seçeneklerinde hem standart hem de royal yazıyorsa satıcı onlardan biri ile gönderir ki bu çok normaldir. Sadece Royal Mail yazıp da bildiğimiz Air Mail ile gönderirse o zaman sorun çıkabilir. Genelde dürüstlerdir sorun çıkmaz. Ancak sorun çıkarsa paypal'de "dispute" açmak gerekir. Burada sorun ürünün 45 gün gecikmesi demektir. 45 gün dolmadan "dispute"unuzu açarsınız paypal olayı incelemeye alır. Sorun satıcıda ise paranızı iade ettirir. Benim bildiğim bu, yanlışım varsa ya da sürç-i lisan ettiysem affola. Bıy bıy bıy... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Eylül 2010 Yazar Paylaş 23 Eylül 2010 Adam sana kıuyak yaptım daha ucuz maille attım diye mesaj atmış paypala da 3.5 pound geri ödemiş . Mesajı şu: Hi,I just wanted to let you know that your item has been dispatched and that I have sent a partial refund for the postage cost. As you're in Europe it's cheaper than the advertised price on the listing. Many thanks Michelle Da biz avrıpalı değiliz bi sorun olmasın adam iyiliğini düşünüyoma getirmişte iyi niyetten maraz doğmasın Ne di,yeyim bu adama Sayın Modum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ekim 2010 Yazar Paylaş 31 Ekim 2010 honkongdan bir ürün ürün dediğim 1.5 metre kablolu bir soket kaç günde gelir. 21 gün oldu. paypala sorun olunca kaç günde başvuruyoruz. royalle gelmiyor bu arada düz posta sanırım. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 honkongdan bir ürün ürün dediğim 1.5 metre kablolu bir soket kaç günde gelir. 21 gün oldu. paypala sorun olunca kaç günde başvuruyoruz.royalle gelmiyor bu arada düz posta sanırım. 1.5 metre ise 25 günden önce gelmez... Gelir gelir...Bazen bir ayı buluyor gelmesi... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Kasım 2010 Yazar Paylaş 1 Kasım 2010 ben ürünü alayım mı diye düşünürken bile o 4 tane satış yaptı ama daha ben yorum yapmadan adam benim hakkımda yorum yapmış tabi trink diye parayı yollayınca bir yazayım bakalım bizim ürünler ne oldu diye 1.5 metre ise 25 günden önce gelmez... Gelir gelir...Bazen bir ayı buluyor gelmesi... metresine göre değişiyor yani, adamda 15-25 iş günü demiş onu bekliyorum ama ingilizleri tuttum ptt ye kalmasa ertesi gün elime geçecek şekilde yolluyor royal mail. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Kasım 2010 Paylaş 2 Kasım 2010 Royal mail iyidir ST parçalarımın çoğu bu kanaldan geldi problemsiz. Dediğin gibi. Ertesi gün gümrükte oluyor gönderi,PTT'de işlemler uzun sürüyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Aralık 2010 Yazar Paylaş 14 Aralık 2010 Alamanyadan bir ürün getirtecez satıcı dhl ile yollayayım diyor. konuda dhl tercih edilmesin denilmiş. 9 euro gibi bir kargo bedeli olur demiş satıcı. Alamanyadan sorunusuz kimle yollayabilir. alternatif sunmam gerekirse yada küçük parçada sorunsuz gelme olasılığı nedir? par.ça bedli çıkma anahtar 5-6 euro gibi şuan. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Küçük parça ise sorun olmayacağını tahmin ediyorum, normal ptt veyahut dhl farketmez. Sadece dhl ile daha erken gelir. Benim flanşlar ve ara şanzıman motoru yarın Denizli gümrüğüne geliyormuş bu arada Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Daha 1 kez gümrük ödedim, hepsini de usps ile (küçük paketler ptt ile kapıya, ötekiler de gümrükten kendim) getirttim. Ödediğim gümrük ise 9 parçadan oluyan full rot rotil takımı ve sağ ön aks idi O da 3 parçadan fazla olduğu için, komplesinin takım olduğunu bilmedikleri için dokundurdular AMa 5-6 yuroluk mal için ardiye mardiye zımbırtılarının olacağını tahmin etmiyorum. Normal PTT ile kesin kapıya kadar gelir. Küçük posta zartları içinde. DHL ile gelirse kargocu getirir eve kadar. Sanmıyorum ikisinde de sorun çıkacağını... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak 2011 Yazar Paylaş 2 Ocak 2011 Hımmm usps i nasıl biliriz çok ters bir zamanda bir ürün aldım galiba. bunlar cristmısı kaç gün kutluyor. The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on December 23, 2010 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. satıcı takip kodunu verdi ama sistemde bu çıkıyor halen. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ocak 2011 Paylaş 2 Ocak 2011 Gelmeyebilir. Ben GPS li bir fare almıştım gelmedi hiçbir zaman. kardeşim göndermişti zarf ile. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak 2011 Yazar Paylaş 2 Ocak 2011 ptt'den takip et. baktım bişi çıkmıyor ordada. Da usps in sitesinde gönderi aldık da demiyor almadık da. satan adama dedim ne iş. cristmıs mrısmıs felan fialn gibi bişiler dedi. bekle dedi. iyi dedim yok sorun kimde bileyim de ona göre efelencem amerigalıya Royal mail 10 numara imiş Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 2 Ocak 2011 Paylaş 2 Ocak 2011 Mustafa moralini bozmak gibi olmasın ama 2 defa ürünüm gelmedi oradan. ya da benim ebay-usa'da şansım yok Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Ocak 2011 Paylaş 3 Ocak 2011 Mustafa bu gavurların tatili 24 ünde başlıyor taki şimdiye kadar yani ayın 3 ü. Acele etme zamanla gelir illaki ama ters bir zamanda aldığında kesin, ne aldın bu arada. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 3 Ocak 2011 Paylaş 3 Ocak 2011 Usps Royalden yavaştır...Geç gelir ama gelir...Ben hiç sorun yaşamadım bugüne kadar... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 Kargom geldi ama halen takip sisteminde gözükmüyor Ne ptt de ne usps de ürünü gift diye göstermiş bedelinide düşük tutmuş. ben bir şey dememiştim Birde çalışırsa süper olacak Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Halen söylemedin ya çalışırsa olan parçayı Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 vay ballı :) şaka bir yana gözün aydın, büyük süpriz Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 http://cgi.ebay.co.uk/BLAUPUNKT-607-540-50...=item2eb218863f şundan getirdim. Denemezsem çatlıyacaktım. akşam deniyecez bakalım bu kadar heyecana değer miymiş . çalışırsa ithalatına-ihracatına yeri gelecek imalatına başlıyacam tabi daha denemedik. Emmi çalışmaz diyor . Vw si olana şiddetle tavsiye edilir x-clarink mlarink gerksiz Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Tamamdır sen olmuşsun,dingiltereden kolonuyla beraber direksiyon getirtebilirim artık sana Gözün aydın diyelim,kaçırdım belki ama ne getirttiğini hala anlamadım.. iphone ile teyp arası bağlantı kablosu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 tek sakıncam bizimkinde kocaman ford yazıyor yani tam anlamıyla blau değil içinde ford geçiyor Ürün cd changerdan girişli olduğu için daha önce aldığım 3 kablocuklu ürün çalışmadıydı. bu güya emülatörlü. vw sülalesine uyuyor gözüküyor. Önce kendi aracımda çalıştırayım sonra vw bulup deniyeceğim iphone ile teyp arası bağlantı kablosu şimdi iphone lazım bize Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 çalışır bu ipod istersen satarım sana. 4. nesil Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 touch mu oluyor biraz cahiliyimde Yorum bağlantısı
Recommended Posts