Ömer Faruk Yılmaz 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 Aracıma 2 haftadır hiç vakit ayıramıyordum..Yıkamacının birinde adamın şampuan haznesine bulaşık deterjanı koyarken gördüğümden beri yıkamacıyada gitmez oldum..aracımı ya kendim yıkarım yada bırakırım pis kalır zararı yok Bugün baş başa kalma fırsatı buldum ve yıkayıp cilaladım..Hazır parlamışken birde fotoğraf çekip siteye koyayım dedim umarım beğenirsiniz.. ( Kirli ) ( Cilalı Oto Şampuan sonrası ) ( Islak Cila , ıslak cilanın parlatıcılığı gerçekten çok güzel ancak yüzeyde bıraktığı kayganlık yada koruyuculuk o kadar iyi değil.Kaputa tek kat halinde koyduğum kuru microfiber bez kaymadı...) ( Sonax Süper Güçlü Cila , yüzeyde bıraktığı kayganlık gerçekten çok güzel..Connectin eğimi az kaputunda bile bez kayıp gidiyor. Öneririm;) ) ( Yağmur Kaydırıcı Uygulaması Sonrası , herkese öneririm parası az etkisi çok fazla ) Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 Teşekkür ediyorum hepinizede Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 Elinize sağlık..Geçen hafta bizim c-max beyazdan kahverengiye dönmüştü bende bi yıka-cila la olayına girdim güzel oldu Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 3 Kasım 2010 Yazar Paylaş 3 Kasım 2010 Elinize sağlık..Geçen hafta bizim c-max beyazdan kahverengiye dönmüştü bende bi yıka-cila la olayına girdim güzel oldu Temiz ve parlak araba gerçekten göze hoş gözüküyor sizde yıkama-cilalama yapmışsınız sizinde elinize sağlık Yorum bağlantısı
Alkan Hakan Türe 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Gerçekten güzel, yıkama konusunda hem fikirim, kesinlikle dışarıda yıkanmamalı, hele yakıt istasyonlarında asla!... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 çok güzelmiş, maşallah güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 4 Kasım 2010 Yazar Paylaş 4 Kasım 2010 Gerçekten güzel, yıkama konusunda hem fikirim, kesinlikle dışarıda yıkanmamalı, hele yakıt istasyonlarında asla!... Yakıt istasyanlarındaki yıkamacılar hepten sakat..O kadar para verip alıyoruz 5-6 yaşına gelince boyasının bozulmasını yada matlaşmasını istemem.. çok güzelmiş, maşallah güle güle kullanın teşekkür ediyorum sağolun.. Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 4 Kasım 2010 Yazar Paylaş 4 Kasım 2010 çok güzel olmuş elinize saglık. teşekkür ederim =) Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Sonuç güzel olmuş, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 4 Kasım 2010 Yazar Paylaş 4 Kasım 2010 Sonuç güzel olmuş, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için =) Yorum bağlantısı
Murat Küçük 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 (düzenlendi) Ellerinize sağlık.Allah kaza bela vermesin.Bende katılıyorum yıkamacıda değil fırsat bulup kendimiz yıkamalıyız. 4 Kasım 2010 tarihinde Murat K tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 12 Mart 2011 Yazar Paylaş 12 Mart 2011 3. fren lambasına türk bayrağı yaptırıp yan direği siyah kaplattım güzel oldu sanki Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 12 Mart 2011 Yazar Paylaş 12 Mart 2011 Arka camlar fabrika çıkışı renkli. Araları gri metal olunca gözüme bozuk gibi geliyordu şu anda bir bütünlük sağladı hoşuma gitti ama üzerinde biraz daha çalışmak lazım alt ve üst kısımlarında hafif boşluklar kaldı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Bir de Mustafa Kemal imzası oldu mu, tamamdır. Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 13 Mart 2011 Yazar Paylaş 13 Mart 2011 Bir de Mustafa Kemal imzası oldu mu, tamamdır. Hocam 3.fren lambasının altında vardı polis amcanın birisi, camdaki yazılara arkadaki araç sürücüsünün dikkatini bozucu unsur bulundurmaktan ceza yazıyorlar ben yazmayacam ama sökün onu dedi.. Onu sökünce lambaya ay yıldız yaptırdım Yorum bağlantısı
Recommended Posts