Misafir 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 soğutma suyu doldurmamdan yaklaşık 1 ay sonra neredeyse tamamen eksiliyor. sebepleri neler olabilir? ilk önce sorunu nerede aramalıyım? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 soğutma suyu doldurmamdan yaklaşık 1 ay sonra neredeyse tamamen eksiliyor. sebepleri neler olabilir? ilk önce sorunu nerede aramalıyım? Hortumlar olabilir. Devirdaimden de olabilir, dün başıma geldi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık 4 Kasım 2010 Paylaş 4 Kasım 2010 Bu şekilde su eksilten araçlarda kendim yaşadığım için biliyorum araç rolantide çalışırken değil biraz yüksek devirlerde tutularak 3000 devir gibi araç incelenmeleli gerekirse lifte kaldırın alttan radyötör bağlantı yerlerine bakın gerekirse dikkatli bir şekilde elinizle ıslaklık olup olmadığını gözlemleyin. Ben bu şekilde bulmuştum. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Hortumlar,devirdaim olabilir. Antifiriz ilave edildiğinde daha fazla dikkat edilmeli. Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 Devirdaim bozuk olsa ses yapar mı? ve nasıl bir ses yapar? Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 5 Kasım 2010 Paylaş 5 Kasım 2010 ahtopot hortum denilen motorun arka tarfında, genelde bu hortum mazot filitresinin oralarda bir yerlere sürterek deliniyor. bu hortumu kontrol ettirin Yorum bağlantısı
Abdullah Akel 5 Aralık 2010 Paylaş 5 Aralık 2010 soğutma suyu doldurmamdan yaklaşık 1 ay sonra neredeyse tamamen eksiliyor. sebepleri neler olabilir? ilk önce sorunu nerede aramalıyım? kapaktan olabilir bende de eksileme vardı değiştirdim problem ortadan kalktı. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Devirdaim yeni değişti(2 ay önce falan)hortum değişti,kontrol edildi.sızma,kaçak vs...yok. Fakat yedek su haznesindeki su seviyesi 10 günde yaklaşık 1-2 cm eksiliyor,bu normal midir?(buharlaşma falan gibi...) Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 (düzenlendi) Hiç normal değil. Neden olabilir peki? Görünürde hiç bi şey yok.teşekkürler 10 Aralık 2010 tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Atilla Fırat 26 Aralık 2010 Paylaş 26 Aralık 2010 Aynı sorun benim 2004 model fieata aracımdada vardı. Max çizgisine kadar suyu dolduruyorum ve 10 gün sobra min. çizgisine kadar su seviyesi iniyordu. Ustaya götürdüm ve radyatörde çatlak olduğunu söyledi. Radyatör 250 TL ve tabi birde işçilik. Fordclubtr'de biraz araştırma yaptıktan sonra radyatör delik tıkayıcı diye bir şeyin olduğunu öğrendim. İnternetten sipariş ettim ve uyguladım. Sonuç depoya koyduğum su 10 gün sonra 1 cm bile azalmamış. Eğer sorun radyatöründeyse bu uygulamaya yapabilirsin. Benim kullandığım ürünün ismi Arexons Radyatör Delik Tıkayıcı ama piyasada başka birçok üründe var. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Aynı sorun benim 2004 model fieata aracımdada vardı. Max çizgisine kadar suyu dolduruyorum ve 10 gün sobra min. çizgisine kadar su seviyesi iniyordu. Ustaya götürdüm ve radyatörde çatlak olduğunu söyledi. Radyatör 250 TL ve tabi birde işçilik. Fordclubtr'de biraz araştırma yaptıktan sonra radyatör delik tıkayıcı diye bir şeyin olduğunu öğrendim. İnternetten sipariş ettim ve uyguladım. Sonuç depoya koyduğum su 10 gün sonra 1 cm bile azalmamış. Eğer sorun radyatöründeyse bu uygulamaya yapabilirsin. Benim kullandığım ürünün ismi Arexons Radyatör Delik Tıkayıcı ama piyasada başka birçok üründe var. Ben sonax aldım 30 tl 1 ay bile işe yaramadı sanırım. Sonra tamircinin yolunu tutarak 20 tl kaynak 60tl işçilikile kurtardık. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Genleşme kabının kapağınıda kontrol edin derim,zamanla özelliğini kaybedebiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Osman Demirel 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Merhaba, Benim de ayni konuda yaklasik 1 ay once problemim oldu. Sogutma sivisi yedek depoyu full dolduruyorum 3 gun sonra minimumun altina iniyordu. Bir sure su ekleyerek idare ettim. Sonra ustaya gosterdim. Hava da yagmurluydu kacak durumunu pek tespit edemedik. Ya devirdaimdendir ya da radyatorde catlak vardir dedi. Tamamen bosaltip sadece 3 LT antifiriz koydu. Bir de catlak kapatici sivi ekledi. Eger catlaksa antifiriz daha fazla acar catlagi belli olur dedi. Ama o gunden beri fazla bir eksilme olmadi. Catlak kapatici ise yaramis olabilir. Yorum bağlantısı
Sabri Kahraman 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Merhaba arkadaşlar. Aracım su eksiltiyordu araştırdım herhangi bir kaçak bulamadım. burada yorumları araştırınca hava filtresinin hava emiş borusunun altındaki körüklü fortumun sürtmeden dolayı delindiğini gördüm ve bu rölantide kaçırmıyor 3000 devri geçince kaçırmaya başlıyor. Herkese tavsiyem filtreyi söküp hortumları izolasyon bantı ile bantlamanız ki hortum delinmesin. Yoksa 170 tl masraf çıkıyor... Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Merhaba arkadaşlar. Aracım su eksiltiyordu araştırdım herhangi bir kaçak bulamadım. burada yorumları araştırınca hava filtresinin hava emiş borusunun altındaki körüklü fortumun sürtmeden dolayı delindiğini gördüm ve bu rölantide kaçırmıyor 3000 devri geçince kaçırmaya başlıyor. Herkese tavsiyem filtreyi söküp hortumları izolasyon bantı ile bantlamanız ki hortum delinmesin. Yoksa 170 tl masraf çıkıyor... İzolasyon bantı tutmayacaktır çünkü su aşırı sıcak olduğu için bantı açacaktır. Allah korusun seyir halinde bunun olduğunu düşünürsek sonuçları iyi olmaz. Tavsiyem hortumu değiştirin yeni hortumların aynı bölgesinde fazladan koruma var. Yorum bağlantısı
Yusuf İzzettin Yıldız 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Ben bu yüzden yolda kaldım. Aracım su eksiltiyor ben tamamlıyordum taki yolda kalana kadar, depodaki tüm su bitti ve motor kendini korumaya aldı stop etti, indim baktım hiç su yok megerse termostat bitmiş servis çagırdık yaptılar bana 250 tl ye patladı. Arkadaşlara tavsiyem su eksiltiyorsa mutlaka bi sebebi vardır baktırın gözardı etmeyin. Yorum bağlantısı
Sabri Kahraman 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 İzolasyon bantı tutmayacaktır çünkü su aşırı sıcak olduğu için bantı açacaktır. Allah korusun seyir halinde bunun olduğunu düşünürsek sonuçları iyi olmaz. Tavsiyem hortumu değiştirin yeni hortumların aynı bölgesinde fazladan koruma var. İzolasyon bantı tutmayacaktır çünkü su aşırı sıcak olduğu için bantı açacaktır. Allah korusun seyir halinde bunun olduğunu düşünürsek sonuçları iyi olmaz. Tavsiyem hortumu değiştirin yeni hortumların aynı bölgesinde fazladan koruma var Bantlamaktan kastım patlamış hotumu değil. Hortumun patlaması sürtünmeden dolayı oluyor bu yüzden sürtünen noktayı kumaş izolasyon bantları var aşınmaya ve ısınmaya dayanıklı bununla sararsanız hortum aşınmamış olur. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Bu hortumu kontrol edin, mazot filtresinin altında hava filtresine gelen plastik boru var, bu borunun altından geçer bu hortum, sürtünmeden delinmiştir, hava borusunu çıkarıp bakın. Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 15 Ağustos 2013 Paylaş 15 Ağustos 2013 Benım aracımda su eksıltıyordu hatta alttan damlıyordu hava fıltresının altında kucuk bı parca catlamıs sorun halledılmedıyse bı bakın derım ılerıde basınız agrımasın Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Kadem Eğinli 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 2009 fiestama lpg takdırdıktan sonra aynı sorun olmaya başladı ben lpg ye bağladım çok fazla değil ama azalıyor ben ekliyorum acaba lpg den mi. Yorum bağlantısı
Ersin Çeliktürk 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 Merhabalar, Yazan oldu mu bilmiyorum ama termostat contası %90 ihtimal bi baktırın derim, işçiliği sıkıntılı oldugu için serviste 180 tl gibi bir miktara değişim yapılıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 (düzenlendi) Merhabalar, Yazan oldu mu bilmiyorum ama termostat contası %90 ihtimal bi baktırın derim, işçiliği sıkıntılı oldugu için serviste 180 tl gibi bir miktara değişim yapılıyor. evet, buda bir sebeb, kaçak varsa fenerle üstten ışık tutup bakın, şanzımanın üstünde oyuk yerler var, oraya antifiriz birikir, kuruduktan sonra kırmızımsı bir renk bırakır,oradan anlarsınız... değişim 180 tl. mi amaniin kendim 2 kez değiştim, 1 adet geniş ağızlı pense ve sanırım 13-14 yıldız anahtardı, söker kendiniz değişirsiniz, çok basittir, rahat çalışmak için akü ve yuvasıda sökülmelidir yalnız, biraz uğraştırıcı, sökecek birkaç vida vs. vardır ama basit bir iştir 24 Ağustos 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Sahin 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 (düzenlendi) Benim aracımın başına da musallat olan ve bir lanet gibi sürekli başka yerden çıkan problem. Olası sebepleri söyleyim; Sürtünmeden dolayı ahtapot boru (manifold su hortumu) delinmesi : yenisi alınır kolayca değiştirilir.Termostat çatlaması : termostat gövdesi kırılır, yenisi alınır değiştirilir. Termostat contası : termostat contasına silikon sıkmadan taktıkları zaman contadan sızdırır, silikon sıkarlar düzelir. Yağ soğutucusu contası : yağ soğutucusundada conta var, conta bozulur ordan sızdırır. Yedek su deposu delinmesi: depo çatlaktır. Yedek su deposu kapağı bozulması : kapak işlevini yitirmiştir buhar sizdırır. Yedek su deposundan çıkan hortumlar : özelliği kaybolmuş çatlamıştır sızdırır.Motor bloğu donma tıpaları ( freeze plugs): motor bloğunun üzerinde 2 tane demirden tıpa var, buzlu havalarda su donup basınçtan bloğu çatlatmasın diye bu tıpaları koymuşlar, zamanla bu tıpalar çürüyor su sızıyor, tıpa bulunur ( ben bulamamış 2 tanesini tornacıya 50 TL ye yaptırmıştım) değiştirilir. aklıma gelenler bunlar. Bunların çoğunu ben düzelttirdim. 12 Ekim 2016 tarihinde Mustafa Sahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts