Onur Demir 9 Ocak 2011 Yazar Paylaş 9 Ocak 2011 Sizin yüzünüzden Ankarada ulaşıma zam geliyor kardeşim, niye binmiyorsunuz arabanıza. Ah bu İzmirliler aahhhhh, inşallah Melih abim size başkan olur Ankara'daki zammın İzmir'deki gariban bir honda kullanıcısıyla bağlantısı nedirkine :dil: Yorum bağlantısı
Onur Demir 25 Ocak 2011 Yazar Paylaş 25 Ocak 2011 Bu da gitti Alan hayrını görsün, güle kullansın. Artık bi 5sene araba almam sanırım. Fusiona talim artık, eskisi gibi değil tabiki toplu taşıma forever Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 Bu da gitti Alan hayrını görsün, güle kullansın. Artık bi 5sene araba almam sanırım. Fusiona talim artık, eskisi gibi değil tabiki toplu taşıma forever Hayırlı olsun.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 25 Ocak 2011 Yazar Paylaş 25 Ocak 2011 Hayırlı olsun.. aha hadi hayırlısı Teşekkür ederim, Honda defteri kapandı artık Benim için. Bidaha zor Honda Alırım. Gerçi Ev işi kısmet olurda olursa, uzun bir süre araba hayal bana Bugün biraz kullandım yine Fusionumu, Özlemişim Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Ocak 2011 Yazar Paylaş 26 Ocak 2011 Forum fusionu, bende gerçek araba fotosu çekmeyi özledim bir ara yıkayıp sağlam fotolarını çekyimde özlem giderin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts