Mustafa Akdeniz 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Hayırlı uğurlu olsun şimdiden kazasız belasız kullanın çok temize bir araca benziyor. Yorum bağlantısı
Oğuz Künyeli 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Çok güzel kazasız belasız kullanın. Bende babam için 2 ay bakmıştım Ankara'dakilere iç açıcı gelmemişti hiç biri iyi olanda dizel parası istiyordu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Güle güle kullanın... Doğru seçim yapmışsınız... Lpg'nin markası ne ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Hayrılı olsun, pasta yapmışlarsa, bir firmada boya koruma yaptırın, tam olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Biliyorum Yardım eder. O vites topuzundaki rakamları aydınlatma ve aynayı geri viteste hareket etirme ... süper birşey di ya. el emeği takdire şayan bence. linkini ziyaret ettinmi. http://www.muratdere.com.tr/ Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 30 Kasım 2010 Paylaş 30 Kasım 2010 Alır almaz ilk bakım yapacam. Şanzuman yağı motor yağı balatalar filtreler 500 tl kadar onun içinda ayırdım.Alt takımlar.Araba dayısından kendisine geçmiş. şimdi elaman bmw bakıyor 520 mi 530 mu bakıyormuş. çizik falan yok tamponda bir sürtmeden dolayı çizik vardı onuda rütüşlattım dedi. Siz beğenmişmiydiniz? Fiyat ne demişlerdi size? özelden cevapladım sorularınızı, fiyatı şimdi hatırladım 27bin istiyordu ilanda 25'e inmişti.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 Mehmet Bey başlıkta bahsettiği aracı haftaiçinde Bursa'dan aldı. Bugün Ankara'da buluştuk. Kendisi internete memlekete gidene kadar bağlanamayacağı için bilgiyi vermek bana kısmet oldu. Bugünün hatırası ve işte Mehmet Bey'in aracı. Kendisine kazasız belasız günler diliyorum. Yeni aracı hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Aralık 2010 Yazar Paylaş 4 Aralık 2010 Arkadaşlar herkese teşekkürler şu anda internet bulma sıkıntım olduğu için şu anda mesajlara cevap vermede geciktim. Arabayı çarşamba günü aldım ve ankaraya geri döndüm. Şu anda ankaradayım ve dün de yeğenimiz oldu. Çifte mutluluk yaşadım. Arabam bahsedilğimi gibi çok temiz çıktı bir kaç küçük kusur var oda sorun teşkil eden değil onların detaylarını K.maraşa gidince görüşecem. Bugün şaşmazda bir ustaya gösterdim çooook beğendi. Bugün değerli üyelerimizden Evren Beyle tanıştım. Bu arabaya kavuşmamda çok emeği geçti. Bugünde tanıştım kendisiyle şahsen. Arabası mükemmel temizlikte. Benim arabada yoldan geldiği için çok kötü . Evren bey sizinle tanışmak gerçekten çok güzeldi. Ayak üstü 1 saattemn fazla sohbet ettik ve sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi sohbet ettik. Arabayı uzun yolda test etttim otomatik şanzuman acemiliğim ve bursa eskişehir arasındaki yol ve benim uykusuzluğuma rağmen yeni takılan lpg ile 100 km sabit hızda 9 lt lpg yaktı. ben ce çok iyi Herkese teşekkür ediyorum iyi dileklerinden dolayı. Detayları görüşecem yarında Ankara-Kahramanmaraş yolculuğu var. İlk yolculuğum uzun yol olması çok iyi oldu. Görüşmek üzere. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 Arkadaşlar herkese teşekkürler şu anda internet bulma sıkıntım olduğu için şu anda mesajlara cevap vermede geciktim.Arabayı çarşamba günü aldım ve ankaraya geri döndüm. Şu anda ankaradayım ve dün de yeğenimiz oldu. Çifte mutluluk yaşadım. Arabam bahsedilğimi gibi çok temiz çıktı bir kaç küçük kusur var oda sorun teşkil eden değil onların detaylarını K.maraşa gidince görüşecem. Bugün şaşmazda bir ustaya gösterdim çooook beğendi. Bugün değerli üyelerimizden Evren Beyle tanıştım. Bu arabaya kavuşmamda çok emeği geçti. Bugünde tanıştım kendisiyle şahsen. Arabası mükemmel temizlikte. Benim arabada yoldan geldiği için çok kötü . Evren bey sizinle tanışmak gerçekten çok güzeldi. Ayak üstü 1 saattemn fazla sohbet ettik ve sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi sohbet ettik. Arabayı uzun yolda test etttim otomatik şanzuman acemiliğim ve bursa eskişehir arasındaki yol ve benim uykusuzluğuma rağmen yeni takılan lpg ile 100 km sabit hızda 9 lt lpg yaktı. ben ce çok iyi Herkese teşekkür ediyorum iyi dileklerinden dolayı. Detayları görüşecem yarında Ankara-Kahramanmaraş yolculuğu var. İlk yolculuğum uzun yol olması çok iyi oldu. Görüşmek üzere. Ankara'ya yolunuz düştüğünde her zaman beklerim Mehmet Bey. Önemli olan istediğiniz araca kavuşmanızdı. Kısmetinizde varmış. Aracınız da maşallah gayet güzel ve diri. Tekrar güle güle kullanın. Hayırlı yolculuklar. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Aralık 2010 Yazar Paylaş 5 Aralık 2010 Güle güle kullanın... Doğru seçim yapmışsınız... Lpg'nin markası ne ? Atikerin İtalyan Modeliymiş Hayrılı olsun, pasta yapmışlarsa, bir firmada boya koruma yaptırın, tam olsun. Poliş koruma falan atılmış dedi. Boyacıya gösterdim çok güzel bakılmış boyasına dediler Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Aralık 2010 Yazar Paylaş 5 Aralık 2010 Merhaba Arkadaşlar; Evren bey arabayı test edip beğenene kadar hala kuşkum vardı. Sağolsun test etti beğendi. Arabada bazı kusurlar var onlar hakkında sorularım olacak arkadaşlar aslında yarın sabah kendi ustalarıma gösterecem. 1. km saati ve devir saati bazen bir anda sıfırlıyor ve eski haline geri dönüyor. yani ankaradan maraşa kadar 4-5 defa yaptı. Ama ibrelerin sıfırlama halinde herhangi bir sarsılma falan yok. 2. Farlar açıkken ara sıra flash patlaması gibi birşey oluyor. Far kapanıyormu anlamıyorum. 3.Sol tarafta direksiyon çevrilip hareket edince tıkırtı geliyor. Çok rahatsız etmiyor ama.Baktıracağım. 4.Sunroof yarım açıksa yani yukarı doğru acık ise otomatik kapanırken geri açılıyor. ama düğmeye adım adım basarak kapatırsak kapanıyor. İlgi gösterdiğiniz ve araba arama sürecinde bana yardımcı olduğunuz için tüm üyelere teşekür ediyorum. İyi akşamlar. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Aralık 2010 Paylaş 5 Aralık 2010 1- hız sensörü arızası gibi 2-- 3-z-rot benzeri bir sestir 4-sensör engel algılıyor olabilir kanalları temizleyip yağlamak gerekiyordur belki x güzeldir güle güle binin Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 5 Aralık 2010 Paylaş 5 Aralık 2010 Hayırlı uğurlu olsun gülegüle kullanın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Aralık 2010 Yazar Paylaş 5 Aralık 2010 (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun gülegüle kullanın. teşekkürler özgür bey. Bu araba olmasaydı bursadan istanbula geçiyordum sizin yanınıza zorla alıp gelecektim sizin arabayı ama kısmet bunaymış. Ama sizin aracınızda çok güzel kesinlikle lafım yok fotoğraflarına bakınca anlaşılıyor. Ama kısmet. 5 Aralık 2010 tarihinde Mehmet Kaya 2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2010 Paylaş 5 Aralık 2010 3. Aks kafası 4. Sunroofu , yan camlar gibi tekrar kodlayın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Aralık 2010 Yazar Paylaş 5 Aralık 2010 3. Aks kafası4. Sunroofu , yan camlar gibi tekrar kodlayın. Aks kafasının maliyeti ne olur Sunroofu nasıl kodlayacam Çağlar bey Teşekkürler Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 5 Aralık 2010 Paylaş 5 Aralık 2010 teşekkürler özgür bey.Bu araba olmasaydı bursadan istanbula geçiyordum sizin yanınıza zorla alıp gelecektim sizin arabayı ama kısmet bunaymış. Ama sizin aracınızda çok güzel kesinlikle lafım yok fotoğraflarına bakınca anlaşılıyor. Ama kısmet. Hayırlısı olsun Mehmet Bey bekliyorum bende kısmet Aracınız gerçekten çok güzel bende siyah bakmıştım zamanında bulamayıp gri almıştım. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 Hayırlı olsun... Ben baktığım zaman da tek farda bir sorun vardı sahibi söylemişti, birde sunroofu kademe kademe kapatıyormuş demekki o da bu sebeptenmiş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Aralık 2010 Yazar Paylaş 6 Aralık 2010 Hayırlı olsun...Ben baktığım zaman da tek farda bir sorun vardı sahibi söylemişti, birde sunroofu kademe kademe kapatıyormuş demekki o da bu sebeptenmiş Sağolun teşekkürler. Farla ilgili birşey söylemedi. Ama sunroofu söyledi onu burdaki elektirikçi baktı çok zor birşey değil basit birşey dedi. Far olayını bilmiyorum ama arabayı bilgisayara bağladılar arka sağ yükseklik algılacıda sorun var diyor bilgisayar başkada birşey çıkmadı. bakalım detaylı bir baktıracağım. Yorum bağlantısı
Bedri Baki 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Aralık 2010 Yazar Paylaş 6 Aralık 2010 Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın Teşekkürler bedri bey Yorum bağlantısı
Recommended Posts