İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam Accent Era Team

Bedri Baki

Recommended Posts

Bedri Baki
(düzenlendi)

Arakadaşlar sonunda kendime bir araba aldım gibi. Bir hyundai getz ilanı görmüştüm, bizim galerici arkadaşa söyledim. Gidip baktı. Daha sonra onun komşusunda beyaz accent era team varmış onu söyledi. Ben de tanıdığım ve karakterini bildiğim biri olduğu için tamam deyip araba için sözleştik. Araç 2010 model beyaz 9,000 km'de. Resimlerini en kısa zamanda ekleyeceğim.

tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

hayırlı olsun şimdiden. Aracı almaya karar vermişsiniz ancak aracı kullanıp tekrar bi düşünün derim.

Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu

hayırlı olsun.güzel,dayanıklı ve yakıt cimrisi olduğunu burda kullanan arkadaşlar söylüyordu çoğuda 150000km üstünde yağını ve filtrelerini değiştirmekten başka bişey yapmıyorlarda..

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

Bedri kardeşim hayırlı uğurlu olsun.

Allah, kaza bela vermesin inşallah. :shok:

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Hayırlı olsun Hocam güle güle kullanın. Babamda benzinli tüplüsü vardı içi çok geniş. Acayip hoşuma gitmişti. :unsure:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

arkadaşımda var,sanırım chip yaptırıp beygirini yükseltmişlerdi,beklenmeyen bir serilikte araba ve çok az yakıyor..

güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Bugün öğlen arabayı almak için Batman'a gittim. Az önce eve gelebildim. Aracı doğrusu çok beğendim ve gönlüm çok ısındı.

2010 model 1.4 benzinli era team modeli. Şu an 10650 km'de. Arabanın yedek anahtarı, kullanım kılavuzları ve sıfır alındığı günkü faturası bile duruyor. İçi dışı tertemiz maşallah. Plaka 33 B 5603 Resimler en kısa zamanda gelecek ;) Temsilen 1-2 tane koyayım :good1:

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Ben 21500'e aldım Fuat bey. Sıfır fiyatını pek araştırmadım. Ama alan kişi 24.400'e almış. Hyundai sitesinde şu an 24500 civarı gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Yakıt konusunda bilgi vermeye çalışırım. Aracı genelde şehir içi, çok dur-kalk yaparak kullanacağım çünkü adamlar 10 m'de bir kasis yapmışlar. Depoyu bugün 165 TL'ye fulledim. 120 km Batman'dan Dargeçit'e geldim. Şu an net ne yakıyor ben de bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Caner Bayrakçı

Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın Bedri Hocam :good1: İyi bir seçim+ ekonomik ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...