İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam Accent Era Team

Bedri Baki

Recommended Posts

Bedri Baki
Hocam hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsınız inşallah...Bir ara bende bu araçtan almayı düşünüyordum ama nasipte ford almak varmış işte :yes:

Ben de fiestalara odaklanmıştım. Aslında bu paraya 2008-2009 fiesta bulurdum herhalde ama buna kanım çok ısındı. Nasip buymuş herhalde :good1:

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
hayırlı olsun
Hocam hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsınız inşallah...Bir ara bende bu araçtan almayı düşünüyordum ama nasipte ford almak varmış işte :good1:

Herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar. Araba markamız ne olursa olsun daima fordclup'çüyüz :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Güzel seçim. Fiesta'ya tercih ederim ben bunu şahsen. Team değil de style olanına ciddi hayran olmuştum. Tepeleme dolu bi araçtı,üstelik 31-33bin lira arası sıfır km fiyatlarında geziniyordu.

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay

Hayırlı olsun, güzel araç. 1.6 motor benzinli olanlarından bir süre kullanmıştım, çok seri bir araç, ancak yakıt tüketimi maalesef fazlaydı. Yol tutuşu ve frenlerinden fazla performans beklemeyin.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
(düzenlendi)
Hayırlı olsun, güzel araç. 1.6 motor benzinli olanlarından bir süre kullanmıştım, çok seri bir araç, ancak yakıt tüketimi maalesef fazlaydı. Yol tutuşu ve frenlerinden fazla performans beklemeyin.

Evet çok seri hızlanıyor. Yazın ben de birkaç günlüğüne 1,6 benzinlisini kiralamıştım. Ama fren dediğiniz gibi pek ferformans vermiyor. Akşam de birkaç deneme yaptım. ABS olmaması hissediliyor.

Teknik Özellikler

Version Adı : HYUNDAI Accent Era 1.4 Team

Araç Sınıfı : C

Yakıt Tipi : Benzinli

Motor Hacmi : 1399 cc

Silindir Sayısı : 4

Motor Gücü : 97 HP

Maksimum güç devri : 6000 d/d

Tork : 125 Nm

Maksimum tork devri : 4700 d/d

0-100 km/s hızlanma : 12.3 s

Son hız : 177 km/s

Şehir içi yakıt tüketimi : 8.3 lt

Şehir dışı yakıt tüketimi : 5.5 lt

Karma yakıt tüketimi : 6.5 lt

Kapı Sayısı : 4

Gövde Şekli : Sedan/4

Uzunluk : 4280 mm

Genişlik : 1695 mm

Yükseklik : 1470 mm

Aks aralığı : 2500 cm

Boş ağırlık : 1133 kg

Taşıma kapasitesi: -

Yüklü ağırlık : -

Ön Lastik : 175/70 R14

Arka Lastik : 175/70 R14

Yakıt deposu : 45 lt

Bagaj Hacmi : 390 lt

Vites : Düz (M5)

Çekiş : Önden çekişli

Koltuk Sayısı : 5

tarihinde Bedri Baki tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

1.4 Team'de ABS opsiyonel,1.6 Team'de ise standart.

Bir platinyum plus donanımı var ki dillere destan. :) Dijital klima,10 havayastığı,ESP,bluetoothlu müzik sistemi,sunroof vs vs. :)

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
Hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin. :nazar:

Sadece yol tutuşa dikkat, virajda olmasanız da yoldaki kusurlardan çok etkileniyor. Onun dışında güzel araba. :good1:

Araban da oldu artık :nazar: bu taraflara yolun düşerse görüşelim hocam. :nazar:

İnşallah yolum düşerse haber veririm görüşürüz Ahmet hocam. Batman'da iken bazen geliyorduk da bu yıl hiç gelmedim. Ama ara tatil dönüşü 13 şubatta uçakla diyarbakır'a ineceğim.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
Geldiğinizde mutlaka haberim olsun.

İnşallah. 1 gün öncesinden haber veririm. Uçak izmir'den 6:30 gibi kalkıyor Diyarbakır'a 8:30 gibi iner herhalde. Dargeçit2e direk minibüs var. Saat kaçta ise ona göre görüşürüz.

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Hayırlı olsun,genel olarak güzel bir araç,çevremde 1.6 benzinli ve 1.5 dizelini kullanan tanıdıklarım var,1.4 benzinliyide 1 hafta kadar kullandım.

Yakıt tüketiminde malesef pek ekonomik değiller,1.4 benzinlisi şehir içinde 10 lt den fazla yakar 1.6 benzinli daha az yakıyor.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
(düzenlendi)

Arkadaşlar iyi dileklerinden dolayı herkese çok teşekkür ederim. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah. Fotoğraf çekme imkanım olmadı, haftasonu halledip fotoğralarını ekleyeceğim. Daha ilk günden okulda çekmek istemedim, adama bak daha dün araba aldı zırt pırt fotoğraf çekiyor dedirtmemek için :D

tarihinde Bedri Baki tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim aracın kasko kodu 177184.. Gelirler İdaresi Başkanlığı'nın kasko listesinde aracımın kasko bedeli 25,700 TL görünüyor fakat noter satış belgesinde 20,550 TL görünüyor. Neden böyle farklı görünüyor :)

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Valla bu işlere ne kafa yorabiliyorum nede anlıyorum desem yeri var, sigortacıma da güveniyorum ama her şeye de insan yetişemiyor zaten. Kısacası bilgim yok.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Arabanın resimlerini ancak bugün çekebildim ve paylaşyorum arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral
(düzenlendi)

HAyırlı olsun, çok temiz görünüyor eee 2010 nede olsa, güle güle kullan tekrar. :nazar:

tarihinde Mustafa Oral tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...