Armağan Pekatik 26 Aralık 2010 Paylaş 26 Aralık 2010 geçen gün doblo ve clio kullandım. Frenleri çok yumuşaktı. Yani sertleşmeden araba kızaklamaya bile başlayabilir. Bizim arabalar da böyle değil. İyice ezmek gerekior. Hangisi iyi sizce? Bir de bizim focusda frene sert basınca ayağının altında tel titreşiyor gibi oluyor (ABS Değil onu biliyorum) Resmen sanki taş taşa sürtüyor gibi bi his sanki. Önceki fusionda da olmuştu bi kere ama bunda birden fazla oldu ama o sesten sonra bi daha o gün öyle olmuyor. Böyle bişeye rastlayan ya da açıklamasını bilen var mı? Alttaki başlıkta sordum ama gölgede kaldı diye kimse cevap vermedi sandım. O yüzden yeni başlık olarak açtım Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Aralık 2010 Paylaş 26 Aralık 2010 (düzenlendi) Ford'un fren dozlaması gerçekten iyidir. Sert olması dozlama bakımından avantajlı. Gerçi ABS olduktan sonra da fark etmez ama sert pedal her zaman daha iyidir. Tabi bu sertliği balata durumu da etkiler. Titreşim ise balata-disk ikilisinden kaynaklanıyor. Pedaldaki titreme genelde balatadan meydana geliyor. 26 Aralık 2010 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 27 Aralık 2010 Yazar Paylaş 27 Aralık 2010 (düzenlendi) Ona dozlama mı deniyormuş.Şimdi öğrendim vallahi Yani normal mi bu titreşim? Yoksa balata disk arası kir, toz, taş fln olunca mı oluyor. Hakikaten öyle bir titreşim. Yoksa baktırmak falan mı lazım. Araba 6.000'de daha. NOT: Bu arada benim yazdığım başlık bu değildi. Saçmalamışım demek ki yöneticiler düzeltmiş . Biraz acımasız bir başlık gibi olmuş. Şöyle yazabilirdik "Focus'un frenleri diğer modellere göre sert mi?" 27 Aralık 2010 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Ford un dozlaması bana göre çok iyi değil. Pedal mesafesi uzun ve birden tutuyor. Diğerlerinin dozlaması daha kolay. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Herhani bir marka arabada bana en yumuşak X markasının freninimi istersiniz, yoksa Ford'un freninimi istersiniz deseler kesinlikle Fordun freni derim. Ford'ta pedala bastığınızda frenlemeyi çok iyi ve net hissediyorsunuz. Şahsen ben yumuşak fren sevmiyorum. Yumuşak frende frenlemede yolu hissedemessin,z. Bilgisayarda pedal direksiyon ile araba yarışı oynuyormuşsunuz gibi olur. Ayrıca fordun frenleri çok sert değil, diğer markalara göre sert ama bu farklı bir sertlik. Hiç kimseyi tam fren yapabilmesini engellemez. Bazı arabaların frenleride okadar yumuşakki fren yaptığınızda ayağınızın ağırlığı bile direk 4 tekeri kitliyor. Bu fren işi süspansiyon işine benzer. En yumuşak süspansiyonu koyarsınız, araba pamuk gibi olur. Kayık gibi sallanır. Binenler ayy nekadar konforlu der. Özellikle arabalar ile pek alakalı olmayanlar:) Ama o arabalar viraj ve fren performansı en kötü arabalardır. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 27 Aralık 2010 Yazar Paylaş 27 Aralık 2010 Ayhan Bey çok iyi açıklamış durumu. Aynen dediği gibi Logitech'in pedalına benziyordu Doblo'nun fren pedalı , Aynı şekilde Focus almadan önce Mitsubishi Lancer denemiştim aynen yaylı fayton gibiydi araba ama fren suspensiyon ve viraj performansını bilemem. Peki iyi hoş da bahsettiğim titreşim sesi ya da titreşim sorun mudur? Ne yapılmalı? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Ford'un direksiyonu ve frenleri kadar hisli bir araba kullanmadım şimdiye kadar. Özellikle renö ve fiat'ların fren pedalları sanki süngere basıyor hissi uyandırıyor ve nerede kapacağını anlamak biraz zor. Hoş yeni clio kullandım eskisine nazaran daha iyiydi ama fordun yerini tutmaz. Kesinlikle alışkanlık gerektiriyor. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Katılıyorum, megane 2 kullanmıştım bir kere, frene basınca nerdeyse camdan çıkacaktım. Aynısını bende palio'da yaşamıştım Aynı frene sol ayakla basmak gibi bişey (denemeyen varsa güvenli bir ortamda denesin) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Ford un; freni - direksiyon sistemi, mukayese kabul etmeyecek kadar iyi tasarlanmıştır, farklı marka-model kullanınca bu daha da iyi anlaşılır, zaten forum da vs. de arattırın, frenden, direksiyondan yapısal! bir şikayet göremessiniz, görebilen de linki hatırlatırsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Elektirk destekli fren olsun direksiyon olsun alışmam gerekiyor bizim arabadan sonra. Mondeo IV ford ama bizim arabanın kararlılığıın görmüyorum. ayarsız bir freni var hep bu fren destek sisteminden. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Ford'tan inip bir Fiat'a binerseniz şehir içinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Fren pedalına bastığınızda arabadaki yolculara işkence edebilir, veya yoğun trafikte birinin size arkadan çarpmasına senep olabilirsiniz. Belli bir süre alışmadıktan sonra ayarlamaları diken üstünde yapıyorsunuz. Çok bassanız çok ani firen yapıyor, ayarlamaya çalışsanız araba gidiyor. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 27 Aralık 2010 Yazar Paylaş 27 Aralık 2010 (düzenlendi) Bizim araba otomatik ben durdurmaya çalışıyorum o gitmeye çalışıyor. Tam arabanın durduğu anda ne kadar yumuşak fren yaparsan yap araba irkiliyor. Sanki biraz geri gider gibi olur ya. Bi kere boşa (N) alıp fren yapmıştım komforlu oldu. Ama N'ye almakla kim uğraşacak Merak ediyorum acaba ışıklarda falan N ya da P'ye alan varmı? Yiğit Can Bey ayrıca ben frene sol ayakla basabiliyorum. Traktör ve carting tecrübem var ama yine de Doblo'da kızakladım. 27 Aralık 2010 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Işıklarda N ye alıyorum ben. ayağım yoruluyor frene basarken. P ye alırım da arkamdakiler heyecan yapabilir arada geri lambası yanınca bu arada frenlerken N ye almak yanlış bir şey. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Yiğit Can Bey ayrıca ben frene sol ayakla basabiliyorum. Traktör ve carting tecrübem var ama yine de Doblo'da kızakladım. Valla traktör kullanmadımda carting çok sık yaparım ona rağmen arabadaki sol ayakla frenleme çok ani oluyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Otomatik araba sürenler çabuk alışıyor sol ayak frenine. ama düz vites kullananlar debraj kullanmaktan biraz zorlanıyor Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 27 Aralık 2010 Yazar Paylaş 27 Aralık 2010 (düzenlendi) Tamam tecrübem var ama hiç bir zaman arabada sol ayak fren kullanmadım. (sadece bi kaç kere denemek için yaptım sıkıntı yok) Yoksa siz sol ayakla mı fren yapıyorsunuz Mustafa Bey? Gerçi ben top oynarken de iki ayağımı da kullanırım.Neyse.. Araba giderken boşa almak sonra da fren yapmak yanlış mı? Ben bi kere denemek için yaptım. Daha rahat durdu gibi. 27 Aralık 2010 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Ben otomatik araba kullnırken sol ayağımı hiç kullanmam. Frenle gaza aynı anda basacak halim yok, fren yapacaksam gazdan çekerim sağ ayağımı ve o ayağımla frene basarım. Solla frene basın siz. Manuel ve otomatik arabaya karışık bindiğinizde fren yerine gaza basıp uçmayın ama ) Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Ford'tan inip bir Fiat'a binerseniz şehir içinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Fren pedalına bastığınızda arabadaki yolculara işkence edebilir, veya yoğun trafikte birinin size arkadan çarpmasına senep olabilirsiniz. Belli bir süre alışmadıktan sonra ayarlamaları diken üstünde yapıyorsunuz. Çok bassanız çok ani firen yapıyor, ayarlamaya çalışsanız araba gidiyor. +1 Benzer durumu Fiat'ın; Doblo, Linea ve GP modellerini kullandığımda yaşamıştım. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 27 Aralık 2010 Yazar Paylaş 27 Aralık 2010 Ben otomatik araba kullnırken sol ayağımı hiç kullanmam. Frenle gaza aynı anda basacak halim yok, fren yapacaksam gazdan çekerim sağ ayağımı ve o ayağımla frene basarım.Solla frene basın siz. Manuel ve otomatik arabaya karışık bindiğinizde fren yerine gaza basıp uçmayın ama ) Ben de zaten karışık kullanıyorum. Dediğim gibi hiç bi zaman sol ayağımla debriyaj dışında bir şeye basmadım. Hani bana dediyseniz sadece Traktör ve Carting için sol ayak freni o da başka çağre yok Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Bazen sağ ayağım yoruluyor sola geçiyorum Şaka şaka. bir ara sol ayak frenine sarmıştım. Çok atraksiyonlu olunca bıraktım.ama sert dönüşlerde bilinçli kullanınca iyi oluyordu Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 27 Aralık 2010 Paylaş 27 Aralık 2010 Ford un; freni - direksiyon sistemi, mukayese kabul etmeyecek kadar iyi tasarlanmıştır, farklı marka-model kullanınca bu daha da iyi anlaşılır, zaten forum da vs. de arattırın, frenden, direksiyondan yapısal! bir şikayet göremessiniz, görebilen de linki hatırlatırsa sevinirim. + 1907. Hele ki direksiyon.Aracın direksiyon tepkileri kontrolün sizde olduğunu çok iyi hissettiriyor ve buda güven verici.Ancak son dönem focuslardaki direksiyon simidini tasarlayan (tip olarak) kimse hiç sanat ve estetik anlayışı yok.Ben bile daha özgün daha güzel yapabilirdim. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 28 Aralık 2010 Paylaş 28 Aralık 2010 (düzenlendi) 130+ hızlarda fiesta ile gittiğim gibi hiç bir arabada sabit bir şeritte gidemedim Ya sağ çizgiye yanaşıyorum ya sol çizgiye yanaşıyorum dengeli değil yani Şerit içinde sürekli bir gezinme söz konusu oluyor ford'tan önce böyle değildi... uyuşturucu gibi bişey lanet bağımlılık yapıyo heralde Bu arada sürücü eğitimlerinde bile sol ayak debriyaj dışında kullanılmaz diyor. Yarışlarda bakarsanız adamlar yarım fren yapacakları zaman bile sağ ayaklarıyla hem gaz hem fren yapıyorlar. Hoş amacı farklı ama genede sol kullanmıyorlar yani 28 Aralık 2010 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Demirci 28 Aralık 2010 Paylaş 28 Aralık 2010 fordun fren sertliği fordun hangi modelini kullandığınıza bağlı 2007 sonrası ford focuslarda ve mondeo larda EBA denen bir sistem var bu sisteme göre 100 km süratle giderken aniden önünüze bir engel çıktığını düşünelim frene var gücünüzle basarsınız atıyorum 40 kilo ile bir erkek ile bir bayanın frene basma gücü aynı olmıyacağı için EBA devreye giriyor siz isten 10 kilo ile basın ister 50 kilo ile basın aracın durma mesafesi aynı oluyor Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 28 Aralık 2010 Paylaş 28 Aralık 2010 Bu fren işi süspansiyon işine benzer. En yumuşak süspansiyonu koyarsınız, araba pamuk gibi olur. Kayık gibi sallanır. Binenler ayy nekadar konforlu der. Özellikle arabalar ile pek alakalı olmayanlar:) Ama o arabalar viraj ve fren performansı en kötü arabalardır. Kesinlikle Ford'un frenlerinde sorun yok diğer araçlarda ilk kullanımda biraz zorluk çekiyorsunuz tabi ama yumuşak olması bir dezavantaj bence. Yorum bağlantısı
Onur Demirer 28 Aralık 2010 Paylaş 28 Aralık 2010 (düzenlendi) Frenin sertligini anliyorum da mesafesi fazla uzun geliyor bana. Misal Clio'da ayagin topugunu kaldirmadan fren ve gaz rahatca idare edilebilirken(45 numara ustu ayaklilar o sikisiklikta ne yapiyor bilmiyorum) Cmax'ta frenin tutmaya baslamasi icin basmam gereken mesafe Clio'nun tam frenine denk geliyor neredeyse. Hos ne kadar uzun mesafe o kadar kolay ayarlanabilirlik, ama acil durumda tepki suresini uzatiyor bence. Bu arada, Walter Rohl'den pedal nasil kullanilir dersi 28 Aralık 2010 tarihinde Onur Demirer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts